Dodaj do ulubionych

SEX + BóL;(

25.06.07, 13:06
Witam wszystkie kobietki i nie tylko:)

Mam pewien problem i zastanawiam sie czy ktora z was ma podobnie.
Chodzi o to ze bardzo czesto kiedy sie kocham to przy niektorych pozycjach
odczuwam okropny bol. Podobno ginekologicznie jest u mnie wszytsko wporzadku,
jestem odpowiednio zbudowana i nie ma zadnychh zastrzezen.

Jednak zastawiam sie czy to moze nie jest wina wielkosci penisa. Tak sie
akurat zlozylo ze kazdy mopj parner mial dlugosc penisa mniej wiecej pomiedzy
18-20, czyli zawsze trafialam na duze. Byc moze to jest przyczyna tego bolu,
niestety nie mam porownania jak jest z fecetam o mniejszym rozmiarze.

Wydaje mi sie ze przyczyna jest rozmiar, poniewaz bol odczuwam zawsze w
pozycjach kiedy penetracja jest najglebsza, np. m.in pozycja klasyczna kiedy
on nie styka sie ze mna klatka piersiowa tylko wspiera sie na rekach badz
pozycja od tylu.

Dziewczyny czy wy tez macie taki problem? Czy jestem jakas dziwna? To taki bol
jakby penis uderzal o jajniki, cieko to wytrzymac. Przysiegam ze ten okropny
bol odbiera mi cala przyjemnosc z sexu:(

Z gory dzieki za wszelkie odp i prosze oszczedzcie sobie chamskich komentarzy..
Obserwuj wątek
    • agatka_to_ja Re: SEX + BóL;( 25.06.07, 13:11
      To sie moze zdarzac. Jesli powodem nie sa jakies przypadlosci ginekologiczne -
      trzeba po prostu unikac pewnych pozycji.
    • Gość: ela Re: SEX + BóL;( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 13:50
      tez tak kiedyś miałam. Mój chłopak też ma dużego, więc może masz racje, że
      chodzi o wielkość. Musisz pamiętać o odpowiednim nawilżaniu, kup lubrykant, albo
      kochaj się dopiero wtedy, kiedy bardzo się podniecisz... żeby było odpowiednio
      ślisko. Nie wiem jak jest u Ciebie, ale mnie zawsze bolą pierwsze pchnięcia,
      szczególnie wtedy, gdy penis nie jest wkładany do końca (a tylko jego część
      próbuje się wbić). wtedy poproś swojego faceta aby wszedł w Ciebie do końca, po
      kilku pchnięciach nie powinnaś odczuwać bólu. Albo spróbuj z mniejszym, bo z
      innymi nie było problemu. Pozdrawiam!
      • Gość: overlove Re: SEX + BóL;( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 14:08
        nie martw się wszystko jest o.k. ja nie moge kochać się od tyłu(chociaż mój
        facet uwielbia tą pozycje) bo odczuwam taki ból, że łzy same mi napływały do
        oczu, a w tym nie chodzi o to aby tylko jednemu bylo dobrze.
        • Gość: Ania Re: SEX + BóL;( IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.06.07, 23:14
          Poczytaj o tylozgieciu macicy, to co opisujesz to objaw.
    • Gość: MZ Uzyjcie wiece lubrykantu IP: 217.168.193.* 25.06.07, 14:15
      • Gość: bzbz Re: Uzyjcie wiece lubrykantu IP: *.aster.pl 25.06.07, 15:16
        To zdecydowanie zalezy od wielkosci penisa. Tez takm mialam i tez
        ginekologicznie wszystko bylo i jest ze mna w porzadku. Lubrykant tu nic nie
        pomoze. Dlatego dziwi mnie sklonnosc kobiet do mezczyzn "dobrze tam
        zbudowanych". Dla mnie mniejszy penis jest o niebo lepszy.
    • Gość: megan:)) Re: SEX + BóL;( IP: *.stansat.pl 25.06.07, 19:43
      organizm kobiety jest tak zbudowany ze wielkosc penisa nie odgrywa roli w tym
      ze ciebie boli.poprostu nie jestes odpowiednio nawilzona albo koles to jakis
      matol ze wali cie jak worek przepraszam za wyrazenie.pozdrawiam
      • agatka_to_ja Re: SEX + BóL;( 25.06.07, 19:45

Gość portalu: megan:)) napisał(a):

> organizm kobiety jest tak zbudowany ze wielkosc penisa nie odgrywa roli w tym
        > ze ciebie boli.poprostu nie jestes odpowiednio nawilzona albo koles to jakis
        > matol ze wali cie jak worek przepraszam za wyrazenie.pozdrawiam

megan, piszesz bzdury...
        Wiele kobiet moze odczuwac ból, poniewaz jesli maja wrazliwa szyjke macicy to
        kiedy penis w nia uderz - BOLI!
        Dla niektorych taki bol moze byc podniecajacy, dla innych - wrecz przeciwnie.
    • Gość: nietykalna123 Re: SEX + BóL;( IP: *.mlynary.net 25.06.07, 22:58
      Powiedz mu, że boli i niech dostosuje pozycję i technikę.
    • Gość: Ania ja wiem co to jest IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.06.07, 23:12
      Na 99% Twoj partner uderza w Twoja szyjke macicy.

To wlasnie jest taki ostry bol w srodku, wyzej, ktory odczuwasz jako uderzanie
      w jajniki to uderzanie w szyjke macicy.

I teraz tak:

w cyklu miesiecznym ulozenie szyjki macicy sie zmienia - raz jest wyzej, raz
      nizej. Kiedy jest nizej, to podczas seksu partner po prostu w nią uderza. A
      kiedy jest wyzej, to dlugi partner tez w nią trafia, niestety:]

Ja bym stawiala, ze to kwestia dlugosci Twojego partnera, szczegolnie jesli bez
      wzgledu na dzien cyklu zawsze odczuwasz bol w pewnych pozycjach.

Radzę zmienic pozycje albo radze delikatniejsze pchniecia. Akurat w przypadku
      tego problemu nawilzenie nic nie zmieni. Moze wydluzcie gre wstepna, tak abys
      byla maksymalnie podniecona - jako ze w czasie podniecenia wytrzymalosc na bol
      rosnie.

• Gość: milka Re: SEX + BóL;( IP: *.globalconnect.pl 28.06.07, 14:12
      kiedy zaczynalam wspolzycie mialam podobny problem...przyczyny moga byc rozne...
      skoro ginekolog ci powiedzial ze z budowa jest ok to moze byc to np. uczulenie
      na srodki antykoncepcyjne ktorych uzywasz, albo moze byc to spowodowane zbyt
      krotka gra wstepna, kobiety potrzebuja wiecej czasu zeby sie rozgrzac, moze to
      byc rowniez wywolane stresem ze np. ktos zaraz wejdzie albo cos...ja wzielam pod
      uwage te punkty i teraz juz jest wszystko dobrze, choc tez czuje bol przy jednej
      pozycji(ze moje nogi sa na jego ramionach)ale moze byc to spowodowane wielkoscia
      penisa bo jest to pozycja gdzie penetracja jest gleboka...ale mimo wszystko przy
      klasycznych pozycjach nie powinno byc z tym problemu, tak wiec sprobuj sie
      wyciszyc, i postarajcie sie zrobic to na spokojnie nie spieszac sie z
      swiadomoscia ze nikt wam nie przeszkodzi i z dluzsza gra wstepna jesli to nie
      podziala to zglos sie do innego ginekologa, pozdro
    • Gość: alexandra Re: SEX + BóL;( IP: *.lagisza.pke.pl 01.07.07, 20:34
      Ja mam to samo. W pozycji kiedy mam nogi na jego ramionach czy mam nogi zgiete
      i oparte na jego klatce piersiowej czasami od tyłu odczuwam ból taki jak
      napialas ze jajniki bola. i dlatego tez tak mam ze wole sie nie kochac bo wiem
      ze mnie moze bolec... nie zawsze mnie boli, ale zazwyczaj, wiec co mam zrobic?
      zmienic partnera bo ma za duzego? bez sensu....
      • sweetheart2 Re: SEX + BóL;( 02.07.07, 13:53
        No wlasnie oprocz tych pozycji co wymienilam boli mnie tez w tej o ktorej
        piszecie czyli nogi na jego barkach:/

Jestem przekonana ze to chodzi o wielkosc...
        • Gość: alexandra Re: SEX + BóL;( IP: *.lagisza.pke.pl 02.07.07, 13:57
          tez tak mysle, trzeba znalesc odpowiednia pozycje, ktora bedzie sie podobac jak
          i mi jak i mojemu partnerowi, a czy Ciebie caly czas boli jak sie kochasz w
          takich pozycjach jak wymieniłas? bo u mnie jest tak ze wlasnie nie zawsze te
          pozycje mi sprawiaja bol nie wiem od czego to zalezy...
          • sweetheart2 Re: SEX + BóL;( 02.07.07, 14:20
            Raz slabiej raz mocniej a raz zdarza sie ze wcale...
            Nieraz jest tak tragicznie ze lzy mi nachodza do oczu:/

Jezeli chodzi o nawilzenie to z tym nie mam problemu i mysle ze przyczyna nie
            jest slabe nawilzenie badz zbyt krotka gra wstepna..
            • dobrotka06 Re: SEX + BóL;( 02.07.07, 15:18
              Nie no, zmieniać partnera ze względu na długość członka to pomysł co najmniej
              pokraczny. Raczej po prostu zmienić pozycję - tutaj wybór masz ogromny.
              Proponuję najpierw zacząć od takich, w których masz wpływ na głębokość
              penetracji. Będziesz decydować dokąd możesz go wpuścić, żeby to była frajda dla
              was obojga. Jak już przestaniesz się stresować zbliżeniem to możecie powrócić
              do klasyków i tylko pamiętać, że partner ma nie wchodzić do końca.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka