Dodaj do ulubionych

Co zrobic by sie odczepila ?

IP: *.futuro.pl 19.06.03, 16:00
Jak powiedziec dziewczynie ze mi sie nie podoba i ze nie chce byc z nia ,
tak by jej nie urazic , mnie od jakiegos czasu nachalnie podrywa dziewczyna
ktora mi sie nie podoba , ale lubie ja i nie chce jej urazic, co zrobic by
zachowac sie jak przyzwoity facet ?
Obserwuj wątek
    • Gość: TI Re: Co zrobic by sie odczepila ? IP: *.ac / 172.16.0.* 19.06.03, 16:23
      powiedz jej otwarcie, ze ja lubisz jak kumpelke lub siostre, i ze nic wiecej
      nie masz i nie bedziesz jej mial do zaproponowania - to sie wie i to sie czuje.
      Powiedz jej szczerze i bez zwloki, bo Twoje uniki i kluczenia wciaz daja jej
      nadzieje, ze moze cos zaiskrzy. Pozniej nawet przyjazn nie bedzie mozliwa
      • Gość: Nixon Re: Co zrobic by sie odczepila ? IP: *.futuro.pl 19.06.03, 17:03
        Problem w tym ze juz jej raz to powiedzialem , a ona dalej swoje.
        • Gość: ewa Re: Co zrobic by sie odczepila ? IP: *.onhill.gda.pl 19.06.03, 17:47
          Gość portalu: Nixon napisał(a):

> Problem w tym ze juz jej raz to powiedzialem , a ona dalej swoje.

.. kurcze to masz problem...powiedz jej, że masz dziewczynę i jesteś w tej
          dziewczynie zakochany..
          • Gość: Nixon Re: Co zrobic by sie odczepila ? IP: *.futuro.pl 19.06.03, 19:02
            Ona mnie przesladuje i wie o mnie wiecej niz ja sam o sobie wiem , dobrze wie
            ze jestem sam , chyba powiem jej ze jestem gejem :)) ale jak mnie pozniej z
            kims zobaczy to mam .........
            • Gość: Grześ Re: Co zrobic by sie odczepila ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.03, 19:24
              A nie możesz jej powiedzieć lapidarnie spierdalaj.Skoro wyczerpałeś już arsenał
              możliwości......
              • Gość: Nixon Re: Co zrobic by sie odczepila ? IP: *.futuro.pl 19.06.03, 19:32
                Ja tak nie potrafie powiedziec , ale swoja droga to dobija mnie ta
                upierdliwosc niepozadanych kobiet , to wkoncu facet powinien zdobywac ,
                podrywac a nie odwrotnie.
                • Gość: TI Re: Co zrobic by sie odczepila ? IP: *.ac / 172.16.0.* 19.06.03, 20:21
                  Nie mow, ze jestes gejem, to moze miec rozne konsekwencje i nie wiadomo kiedy
                  sie na Tobie odbije. Badz za to stanowczy i konsekwentny w unikaniu jej i
                  mowieniu NIE. Badz stanowczo uprzejmy w tym mowieniu NIE, ale nie
                  za "grzeczny", tzn. nie staraj sie nie urazic jej za wszelka cene. Klania sie
                  asertywnosc!
                  • Gość: Nixon Re: Co zrobic by sie odczepila ? IP: *.futuro.pl 19.06.03, 21:57
                    Pewnie mi nic innego nie pozostaje jak cierpliwie to znosic.
                    • semmi Re: Co zrobic by sie odczepila ? 19.06.03, 23:01
                      Wątpie że sama bez powodu tak się zachowuje.Szkoda że Ona nie może się
                      wypowiedzieć.
    • Gość: Ania Re: Co zrobic by sie odczepila ? IP: *.acn.waw.pl 19.06.03, 22:39
      Wydaje mi sie ze reakcja polegajaca na powiedzeniu odpierdol sie wreszcie nigdy
      nie bedzie na miejscu - niezaleznie od tego jaka ta panna jest bedzie to
      chamskie z Twojej strony. Postaw sie w jej sytuacji - czy milo byloby CI gdyby
      kto ci sie bardoz podoba powiedzial Tobie cos takiego. Nie wiem na cyzm polega
      to, ze ona Cie przesladuje - wydzwania, czeka na Ciebie, sledzi Cie - nie
      napisales. Jezeli dowiaduje sie o Tobie od jakis znajomych - to normalne,
      przeprowadzanie wywiadu ma zawsze miejsce w takich sprawach. Mysle ze
      powinienes po prostu z nia na spokojnie porozmawiac, nawet jezeli bedzie to
      wymagalo zacisniecia zebow i pzretrzymania jej towarzystwa - po prostu
      spokojnie i bez chamstwa STANOWCZO powiedz jej wszystko jak to widzisz,
      wytrzymaj jezeli zacznie plakac etc. Wiem ze nie jest to latwe, ale jest to
      wyjscie z twarza z sytuacji. I z wlasnego doswiadczenia wiem ze bardziej
      szanuje sie mezczyzne ktory potrafil otwarcie i szczerze powiedzec nie, nic do
      ciebie nie mam lub tez zakonczyc zwiazek niz kogos migajacego sie i
      tchorzliwego. Z gory mowie ze zadna z tych rzeczy nie byla pod Twoim adresem,
      to po rpostu ogolne stwierdzenie odtyczace sytuacji takiego typu.
    • Gość: cindy Re: Co zrobic by sie odczepila ? IP: *.dip.t-dialin.net 20.06.03, 01:20

> Jak powiedziec dziewczynie ze mi sie nie podoba i ze nie chce byc z nia ,
      > tak by jej nie urazic , mnie od jakiegos czasu nachalnie podrywa dziewczyna
      > ktora mi sie nie podoba , ale lubie ja i nie chce jej urazic, co zrobic by
      > zachowac sie jak przyzwoity facet ?

ooo jest mnostwo trickow psychologicznych :)))
      najlepiej zrob tak: zacznij w jej towarzystwie zachwalac jakas dziewczyne i np
      wspomnij, ze uwielbiasz kolor wlosow... (dokladnie odwrotni od jej) i sposob
      zachowania kobiety... (tez dokladnie odwrotny od jej zachowania)
      Popros jakas inna kolezanke aby objeta przespacerowala sie z toba na oczach tej
      natarczywej. i caly czas podkreslaj jej "jak to dobrze miec taka kumpele jak
      ty, moze poradzisz mi jak mam oczarowac Asie/Basie, bo bardzo mi sie podoba a
      na ciebie moge liczyc" poskutkuje, wierz mi

----
      mesko-damskie pogaduchy-->> sport, solarium, perfumy, co nosicie w torebce,
      test dla kochankow, zapach mezczyzny, balsamy, w co dzis jestescie ubrani
      www.space.pl/cgi-bin/net/forumdisplay.cgi?action=topics&number=104&SUBMIT=Id%BC
    • Gość: Nixon Re: Co zrobic by sie odczepila ? IP: *.zie.pg.gda.pl 20.06.03, 06:50
      Z nia wlasnie jest tak ze mnie przesladuje : obserwuje moje
      auto i kiedy przy nim jestem to i jest ona , jak ide do
      sklepu jest to samo , ona mieszka w tym samym bloku co ja
      wiec ciagle mnie wypatruje przez okno , wypytuje ludzi ,
      opowiada jakies bzdury na nasz temat , to poprostu jest
      chore. Ja moge sie starac postepowac tak jak wy
      proponujecie , mam nadzieje ze to cos da. Dzieki za rady.
      • undercover_brother Re: Co zrobic by sie odczepila ? 20.06.03, 11:48
        Czlowieku, jesli ona posuwa sie juz do tego, ze opowiada niestworzone rzeczy o was innym i zwyczajnie za Toba lazi wszedzie to jest najwyzszy czas zeby ja porzadnie opierdolic. To sie nazywa naruszenie prywatnosci i bymoze nawet dobrego imienia (bo nie wiem co ona opowiada). Zadne tlumaczenia, rozmowy i inne bzdury, tylko terapia szokowa.
    • mike_mike Re: Co zrobic by sie odczepila ? 20.06.03, 14:44

> Jak powiedziec dziewczynie ze mi sie nie podoba i ze nie chce byc z nia ,
      > tak by jej nie urazic , mnie od jakiegos czasu nachalnie podrywa dziewczyna
      > ktora mi sie nie podoba , ale lubie ja i nie chce jej urazic, co zrobic by
      > zachowac sie jak przyzwoity facet ?

Powiedz jej, ze jesteś homo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka