dino0072 30.07.07, 19:22 Witam drogie Panie. Proszę odpowiedzieć szczerze: jakie pozycje lubicie najbardziej w łóżku, a jakie wywołują "obrzydzenie" ?? P.S. Przepraszam jeśli kogoś tym uraziłem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Alice wątpie aby jakaś wywoływała "obrzydzenie"?! :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 20:21 Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_err Re: !!Pozycje!! 30.07.07, 20:28 Nie znam takiej pozycji ktora wywolywalaby u mnie obrzydzenie. Czy ktos ma taką? Bo sie w sumie zaciekawilam;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: !!Pozycje!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 21:00 Obrzydzenie wywołałaby u mnie pozycja tylko wtedy, gdyby była to wciąż ta sama pozycja bez żadnych innych urozmaiceń:) Żadnej rutyny...:) Odpowiedz Link Zgłoś
marzenna23 Re: !!Pozycje!! 31.07.07, 23:13 jesli kocham sie z kims kto tez mnie kocha to wszystkie pozycje sa wspaniale! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: herbata Re: !!Pozycje!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.07, 10:49 jedyne co mnie obrzydza to to, że faceci myślą, że widok penisa podnieca kobietę.... mnie raczej nie urzeka I nie chodzi tutaj o kształt, wielkość czy prężność... Po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: !!Pozycje!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 13:14 Jak to obrzydzenie??? Pozycje?:) Mnie brzydzi tylko sex analny i nigdy się nie zdecyduję. Jeśli chodzi o pozycje to jak ktoś już napisał obrzydzenie może wywołac tylko w kółko ta sama i ta sama :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jula Re: !!Pozycje!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 14:47 mnie nic nie brzydzi (no prawie) :)) ja najbardziej lubie pozycje "na jeźdzca" polecam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
zaklopotana6 Re: !!Pozycje!! 03.08.07, 15:02 gdy facet ma krotkiego to najlepsza jest od tylu. ale jak jest dlugi to moglby sprawic bol kobiecie. wszystkie pozycje sa dobre,najwazniejsze zebys piscil caly czas kobiecie lechtaczke i opiekowal sie nia podczas stosunku. i nigdy seksu analnego!!!!!!!!!!!to obrzydza kobity i kojarzy sie z pedalami. bo w koncu do czego jest pochwa a do czego odbyt to chyba kazdy wie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: !!Pozycje!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.07, 20:35 Dla mnie najlepsza jest ,,na jeżdzca'' ,,na odwróconego jeźdzca'' i ,,od tyłu'' i na stojaco od tyłu też jest fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: !!Pozycje!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.07, 16:30 bardzo sie mylisz co do sexu analnego!Jest mnostwo kobiet ktore go lubia(ja rowniez od czasu do czasu)!a ulubiona pozycja to chyba "na lyzeczke" no i "na jezdzca" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szmeksik zaklopotana IP: *.lan.net.pl 05.08.07, 21:46 a mnie twoja wypowiedz kojarz sie z idiotka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lil A próbowałaś chociaż? IP: 194.8.45.* 10.08.07, 16:01 A próbowałaś? Jeśli nie, to się nie wypowiadaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: !!Pozycje!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 21:42 ja uwielbiam na boku:) jak ja leze on kleczy pomiedzy moimi nogami , a ja trzymam stopy na jego ramionach:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala su Re: !!Pozycje!! IP: *.aster.pl 04.08.07, 15:40 moja ulubiona - na pieska. Ale dla mojej koleżanki taka pozycja odpada, nigdy jej nie wypróbowała bo "jest poniżająca dla kobiety". Natomiast pozycję na stojąco od tyłu podsumowała krótko " odrażająca". Odpowiedz Link Zgłoś
cold.girl Re: !!Pozycje!! 05.08.07, 12:54 najbardziej lubie wszystkie pozycje he he Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka_na_niebie Re: !!Pozycje!! 05.08.07, 12:58 Obrzydzenie wywoływać może brudny, śmierdzący potem facet z nieświeżym oddechem. Blee Odpowiedz Link Zgłoś
25doilida25 Re: !!Pozycje!! 05.08.07, 19:03 A ja Gwiazdko ujmę to inaczej,chociaż na jedno wyjdzie:najobrzydliwszy jest facet,który owszem używa dezodorantów,tylko przed tym zapomni się umyć.Wspomnę również o tych nieogolonych( a to już moje zdanie);to tak jakby zabrać do łóżka papier ścierny.Co do pozycji,nie mam zastrzeżeń.Ja uwielbiam wszystkie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nzttk Re: !!Pozycje!! 05.08.07, 21:30 od tylu od tylu od tylu od tylu od tylu na rozne mozliwe sposoby na jezdzca , lyzeczki :) klasyk rozne urozmaicenia ;d i najlpeiej cialge zmieniac pozycje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyzzz Re: !!Pozycje!! IP: *.it-net.pl 07.08.07, 13:48 wszytsko co akurat w danej chwili sprawia mi przyjemnosc... i anal czasem tez ;) ;pp Odpowiedz Link Zgłoś
carmeitisjustme Re: !!Pozycje!! 10.08.07, 16:59 Generalnie wszystkie, ale te o najwyższym stopniu trudności i "oryginalności" jak na przykład "motyl na szpilce" to już mi się musi albo bardzo chcieć, albo musi to być jakaś wyjątkowa okazja, co by mieć powód, żeby starać się jeszcze bardziej;) Odpowiedz Link Zgłoś
cienmotyla Re: !!Pozycje!! 11.08.07, 14:44 Obrzydzenie nie, ale są takie które są niewygodne. A lubimy najbardziej te, które sprawiają najwięcej przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta 24 Re: !!Pozycje!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.07, 15:44 czyli jakie??? przecież autorka wyraźnie pyta!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ewelkaw Re: !!Pozycje!! 11.08.07, 15:56 Autorka nie pyta o pozycje niewygodne, tylko o wywołujące "obrzydzenie". Odpowiedz Link Zgłoś
cienmotyla Re: !!Pozycje!! 11.08.07, 16:37 Po pierwsze, autor. Po drugie, Tobie nie muszę wyjawiać takich rzeczy. Zachowuj się. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelkaw Re: !!Pozycje!! 11.08.07, 16:41 hehehe nie zauważyłam, że to wątek mężczyzny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninka Re: !!Pozycje!! IP: *.chello.pl 12.08.07, 10:19 różne warianty od tyłu to jest to :P Odpowiedz Link Zgłoś