kaska117 07.08.07, 22:42 kocham mezczyzne,niestety on jest zonaty i nie kocha swojej zony,on niewie co ma zrobic ani ja niewiem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gwiazdka_na_niebie Re: co zrobic? 07.08.07, 22:49 Troszkę mało informacji. Mają dzieci? Jeśli się naprawdę kochacie to powinniście być razem. Odpowiedz Link Zgłoś
kaska117 Re: co zrobic? 07.08.07, 22:53 sa dzieci ale on jest nieszczesliwy w tym zwiazku,niewiem co mam zrobic ,czy zostawic go czy brnac dalej.... Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka_na_niebie Re: co zrobic? 07.08.07, 22:57 Jeśli nie kocha swojej żony, to będzie z nią nieszczęśliwy, a to odbije się na dzieciach. Będą dorastać w domu z niekochającymi się rodzicami... Czasami tak jest, że lepiej się rozstać, jeśli nie ma miłości, bo życie razem "z rozsądku" może wyrządzić więcej szkód niż dać korzyści. Jeżeli go naprawdę kochasz i wiesz, że chcesz z nim być to walcz o to!!! On nie musi być mężem swojej żony, żeby być dobrym ojcem dla swoich dzieci. Życzę powodzenia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
justyna302 Re: co zrobic? 07.08.07, 23:08 Przecież to stara śpiewka wszystkich zdradzających żonkosiów świata, jeszcze o tym nie wiesz? Zona mnie nie rozumie, nic nas nie łączy, od dawna mamy oddzielne sypialnie, jesteśmy razem tylko ze względu na dzieci, i tym podobne farmazony. Nie łudź się, wcale nie musi być źle w jego małżeństwie, a on tylko zgrywa przed Tobą nieszczęśliwego. Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka_na_niebie Re: co zrobic? 07.08.07, 23:12 justyna302 napisała: > Nie łudź się, wcale nie musi być źle w jego małżeństwie Co Ty opowiadasz? Chcesz powiedzieć, że w szczęśliwych małżeństwach zdrady są na porządku dziennym? A ja myślałam, że małżeństwa, w których jest dobrze nie szukają wrażeń poza swoją sypialnią... Jestem chyba z innego świata! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna302 Re: co zrobic? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 23:19 Nie, po prostu są tacy ludzie którzy potrzebują wrażeń. Poczytaj choćby na forum, ile jest wypowiedzi typu "kocham moją żonę, ale mimo to.." Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka_na_niebie Re: co zrobic? 07.08.07, 23:22 To ja dziękuję za takie kochanie :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenka2001 Re: co zrobic? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 23:14 Dokładnie, każdy facet w takiej sytuacji mówi, że nie kocha swojej żony, już nic między nimi nie ma, Ty jesteś wyjątkowa/inna/lepsza i kiedyś się z nią rozwiedzie...A w praktyce przez lata często zwodzi kochankę a później mówi "sorry". Jesli chcesz byc ta druga, Twoja sprawa i sumienie. Czyba ze naprawde sie z nia predko rozstanie i zacznie budowac uczciwie zwiazek z Toba... Odpowiedz Link Zgłoś
kaska117 Re: co zrobic? 07.08.07, 23:17 wydaje mi sie ze jemu jest dobrze i z zona i ze mna ale mowi ze zony nie kocha Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka_na_niebie Re: co zrobic? 07.08.07, 23:21 No to bez sensu... Skąd w takim razie wiesz czy kocha ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
aniiatka Re: co zrobic? 07.08.07, 23:25 na pewno sie bardzo zaangazowalas i rozumiem to, ale słuchaj - albo czarne albo białe, powiedz mu ze zero kontaktu dopóki nie podejmie decyzji, a raczej ją zrealizuje. wiesz, niestety on moze nie miec na tyle odwagi ażeby zostawiac rodzine, to bylaby rewolucja w jego zyciu. nie mozesz też sama sie łudzić i czekać, albo A albo B i koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenka2001 Re: co zrobic? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 23:26 Nie mam prawa nikogo pouczać, ale związek w trójkącie to naprawdę lipa:( Ja bym mu postawiła ultimatum: albo ona, albo ja. Wiem, że to trudne, jeśli go kochasz, ale lepiej teraz pocierpieć niż za parę lat. Poza tym jesteś jeszcze młoda i możesz znaleźć sobie wolnego faceta. On teraz ma wygodną sytuację, 2 kobietki pod ręką. Chcesz się nim dzielić? Ja jak kogoś kocham chcę go tylko dla siebie;) Odpowiedz Link Zgłoś
ataner36 Re: co zrobic? 07.08.07, 23:25 Wszyscy faceci do swoich kochanek mowia ze nie kochaja zony. musza miec usprawiedliwienie. Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka_na_niebie Re: co zrobic? 07.08.07, 23:27 "Kocham mężczyznę, on jest żonaty, nie kocha swojej żony, ale jest mu dobrze i ze mną i z nią - Sorry, ale trochę przekombinowałaś... Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada88 Re: co zrobic? 07.08.07, 23:52 kaska117 napisała: > on > niewie co ma zrobic ani ja niewiem ja też nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
elamodela Re: co zrobic? 08.08.07, 02:47 Tutusrutu, gdyby byl taki nieszczesliwy, to wiedzialby co z tym fantem zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
anna723 Re: co zrobic? 08.08.07, 09:14 Skoro nie kocha swojej żony a kocha Ciebie to nad czym sie zastanawia,ale coś mi się wydaje że nie bardzo chce odejść od żony a Ciebie to on trochę zwodzi.Takie jest życie. Odpowiedz Link Zgłoś
figgin1 Re: co zrobic? 08.08.07, 10:39 Jak cie kocha to niech się rozwiedzie. Jak sie nie rozwiedzie to kopnij go w zadek. Ino mocno. Gnojek, nie dość, że zdradza zonę to jeszcze tobie mąci w głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: co zrobic? IP: *.infinity.net.pl 08.08.07, 12:04 postaw się w sytuacji żony , oby ciebie kiedyś to nie spotkało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: co zrobic? IP: *.man.poznan.pl 08.08.07, 12:48 mam nadzieje ze ciebie tez zdradzi. zaslugujesz na to że nie szanujesz rodziny. nie mam dla takich ludzi szacunku zarówno dla ciebie jak i jego. zawsze mówią że to mężczyźni zdradzają ale z kim no właśnie masz odpowiedź. on jest gnojkiem a ty kim jesteś odpowiedz sobie sama przecież o wszystkim wiesz. ludzie są sami kowalami swojego losu Odpowiedz Link Zgłoś