Gość: JustynaVanMichiel Re: Czy wzrost 180 cm to dużo? IP: *.a2000.nl 21.07.03, 22:54 ja tez mam 180, a moj chlopak tyle samo (przyzwyczail sie do tego) i nikomu to nie przeszkadza :) ja bardzo lubie byc wysoka!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kami Re: Czy wzrost 180 cm to dużo? IP: *.pop.e-wro.net.pl 22.07.03, 10:11 moim zdaniem nie jestes za wysoka i nie masz powodu do kompleksow, jak sama mowisz jestes szczupla. a myslalas o castingach na modelki czy konkursach pieknosci? zglos sie to sie przekonasz ze nie jestes jakims dziwakiem, a jeszcze wiele osob ci powie ze jestes piekna i atrakcyjna. :) Odpowiedz Link Zgłoś
klara988 180cm 29.07.14, 18:17 Ja mam 16 lat i również 180 cm wzrostu. Powoli zaczynam się do tego przyzwyczajać nie przeszkadza mi to tak bardzo jak kiedys chociaz przyznaje że wolałabym być 5-7 cm niższa . Ale nie jest źle ciesz się że nie sa to 2 m ;) Po z tym kiedys tak sie przyzwyczaisz ze bd sie cieszyla z tego wzrostu Odpowiedz Link Zgłoś
franiu_044 Re: Czy wzrost 180 cm to dużo? 26.07.22, 01:15 Nie oszukujmy się... 180 cm to idealny wzrost dla mężczyzny, ale oczywiście nikt nie ma znaczącego wpływu na wzrost, dlatego to nie Twoja wina. Przede wszystkim zapomnij o szpilkach, poza tym jeżeli chodzi o znalezienie partnera - szukaj minimum 188+ do związku. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś