Dodaj do ulubionych

Pytanie o wzrost.

27.09.07, 23:10
Panowie..wolicie wysokie, długonogie dziewczyny, czy niskie, drobne
kobietki? Czy wzrost kobiety jest dla Was ważny, czy w ogóle nie
przywiązujecie do niego większej wagi?
Obserwuj wątek
    • Gość: kali Re: Pytanie o wzrost. IP: *.ztpnet.pl 28.09.07, 01:32
      Jak patrzysz na faceta to ma znaczenie dla Ciebie jego wzrost?
      • Gość: Yagna Re: Pytanie o wzrost. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.07, 14:29
        Dla mnie ma :)) Mój ma 190 cm, miodzio. Mówi do mnie mała ;) Chociaż ja nie taka
        mała.
      • kamyk_zielonyy Re: Pytanie o wzrost. 29.09.07, 18:47
        Nie.
    • Gość: xyz Re: Pytanie o wzrost. IP: *.chello.pl 28.09.07, 23:45
      nie jest wazny, byle by tylko nie byla wyzsza odemnie, mam 190cm
      wzrostu wiec raczej nie mam z tym problemu
    • Gość: facet z m2:) Re: Pytanie o wzrost. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.07, 07:24
      Mam 193 cm wzrostu i poprostu kocham wysokie kobiety, na niższe jak
      170cm nawet nie spoglądam, nich sobie znajdą o klase niższego
      faceta, to nie ta formuła;)

Ps. moja dziewczyna na ma 180cm i jest pod tym względem cudna,
      kocham ją nad życie
      • Gość: quba40 Re: Pytanie o wzrost. IP: *.acn.waw.pl 29.09.07, 09:33
        Nie zwracam na to najmniejszej uwagi, chyba że jest wyższa ode mnie o ponad 5 cm
        to bym się zastanawiał (ale jak dotąd nie miałem takiego "problemu").
    • Gość: Kris Re: Pytanie o wzrost. IP: *.chello.pl 29.09.07, 10:36
      Przez mój wzrost(198cm)u tych niskich drobnych kobietek nie mam
      szans ;) zawsze dostawałem kosza.. moja kobieta ma 178cm.
      • Gość: i`m a dentist Re: Pytanie o wzrost. IP: *.lodz.mm.pl 29.09.07, 10:57
        eeee...co za głupota. Moj facet jest wyzszy ode mnie ponad 20 cm. Ja uwielbiam
        wysokich facetów, wysokie obcasy, a on "niewielkie" kobietki.
        • Gość: bzzz Re: Pytanie o wzrost. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.07, 11:28
          A ja mam 180 i wszyscy moi wspaniali chłopcy byli nieco niżsi:) fascynują mnie
          wysocy faceci, zwłaszcza że przeważnie chodzę w szpilkach, ale co zrobić, krąg
          moich znajomych nie obrodził w dużych panów:(((
          • xcentryczna Re: Pytanie o wzrost. 29.09.07, 12:31
            Ja lubię wyższych facetów, ale nie z kolei wieeeelkich do których muszę skakać
            po buzi :)) mam 174 cm i czasem mam wrażenie, ze faceci wola mniejsze
            dziewczynki, bo czują sie tacy silni, wielcy, ale nie jest to chyba reguła...
            • Gość: bzzz Re: Pytanie o wzrost. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.07, 13:13
              A ja zauważyłam że raczej faceci bez kompleksów podchodzą do wysokich kobiet:)
              czesto mnie podrywają tacy o glowe mniejsi:) ale nie wyobrazam sobie byc z
              facetem o tyle niższym. fajnie by było z takim około 190:)
              We Włoszech z kolei fakt, że żona jest od męża wyższa, świadczy o jego statucie
              społecznym. każdy facet dąży żeby zdobyć wysoką babkę, bo wtedy inni go szanują:)
              • Gość: ja Re: Pytanie o wzrost. IP: *.euro-net.pl 29.09.07, 14:46
                Ja mam 176 cm i do tej pory trafiam na facetów którzy mają ok. 180cm
                (a ja tak lubię obcasy :( ).
                Dla mnie to mało bo akurat uwielbiam takich którzy mają 190 i
                więcej ;)
                Mój obecny ma też ok 180 cm wzrostu i na razie latam w płaskich
                butach :p ,ale jak przyjdzie zimna to buty na tą porę mam już
                znacznie wyższe :p.
                Nie chodzi o to ,że mnie to będzie przeszkadzało ,tylko nie chcę
                żeby facet czuł się skrępowany ,że jestem wyższa(tego się zawsze
                obawiam).
                • Gość: ,., Re: Pytanie o wzrost. IP: *.net.pulawy.pl 29.09.07, 15:39
                  mam dokładnie tak samo! nie czuje sie komfortowo przy niższym facecie kiedy
                  jestem w szpilkach!
    • pawel1940 Re: Pytanie o wzrost. 29.09.07, 16:46
      Mysle, ze nie ma to dla mnie znaczenia, bywalem juz i z wyzszymi, i z nizszymi
      (ale zawsze nizsze ode mnie, mam 183 cm). Mysle, ze wzrost nie jest cecha na
      ktora zwracam uwage, raczej chodzi o bardziej ogolnie rozumiany wyglad,
      proporcjonalnosc itp. A juz przede wszystkim - ten cudowny sexapeal to nie tylko
      wyglad ;-).
    • vivien1987 Re: Pytanie o wzrost. 29.09.07, 19:51
      Ja mam 158 cm i uwielbiam taka byc. Uwielbiam wyższych od siebie facetów o min
      20 cm! Uwielbiam czuc sie mala i bezbronna przy moim wiekszym misu :) Moje
      kochanie ma 183 cm i to jedna z jego wielu zalet...
    • nietykalna123 Re: Pytanie o wzrost. 29.09.07, 20:31
      Wprawdzie pytanie jest do panów, ale może się wypowiem.
      Mam tylko 160 cm wzrostu i na ogół zawsze noszę buty na obcasie nie dlatego, bym chciała być wyższa, ale dlatego, że lubię i czuję się w nich bardziej sekowna. :) Podpytywałam kolegów, twierdzą, że więcej nie trzeba, bo czują się niezręcznie przy wysokich kobietach. A mój facet twierdzi, że bardzo dobrze się mnie obejmuje w pasie (ma 182 cm). Kiedyś chciałam być wyższa, dziś już nie.
      • Gość: mała Re: Pytanie o wzrost. IP: *.inter-line.kom.pl 29.09.07, 21:01
        ja mam 169 cm i uwielbiam wysokich facetów około 190cm, ale to raaczej nie jest dla mnie wytyczna jeśli chodzi o dobor partnera. przykladowo moja przyjaciolka, ktora mierzy 1,58 woli nizszych facetow (okolo 175cm) Zreszta gusta sa tak rozne, ze nie treba sie tym przejmowac;)
      • kamyk_zielonyy Re: Pytanie o wzrost. 29.09.07, 21:32
        nietykalna123 napisała:

> Wprawdzie pytanie jest do panów, ale może się wypowiem.

Opinia kobiet również mile widziana:)
      • Gość: facet z m2:) odp. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.07, 21:43
        Ja tam kocham wysokie kobiety i koniec przy małych czuje sie poprostu głupio;), a zreszta jak ja mam sie całować z kobieta niższą odemnie o jakieś 30cm, przecież mu8siałbym chyba całować taką na kolanach;)
        • nietykalna123 Re: odp. 29.09.07, 21:58
          przec
          > ież mu8siałbym chyba całować taką na kolanach;)

To ja ci powiem, jak całuje się takie kobiety. Siadasz, a ona okrakiem na Tobie. :) Super!
          • Gość: facet z m2:) Re: odp. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.07, 22:02
            wyobraź sobie jak Marcin Prokop całuje Kasię Cichopek:D (może i z twarzy jet ładna ale za jakis czas zrobi się z niej kaczuszka)
            • Gość: Kris Re: odp. IP: *.chello.pl 29.09.07, 22:06
              Popadasz w skrajności ;)
              • Gość: xyz Re: odp. IP: *.chello.pl 29.09.07, 22:18
                no wlasnie, Kaska ma jakies 158cm a Prokop 204cm
              • nietykalna123 Re: odp. 29.09.07, 22:51
                > Popadasz w skrajności ;)

Słuszna uwaga. Po co te skrajności?
                Gdyby chociaż tych facetów, którzy mają powyżej 185cm było tak wielu....
          • Gość: Kris Re: odp. IP: *.chello.pl 29.09.07, 22:04
            :D
    • Gość: fiona Re: Pytanie o wzrost. IP: *.rybnet.pl 29.09.07, 21:28
      uwielbiam dużych chłopców,185cm wzwyż i lekko przy
      kości,wiecie...takie 100% ciacha.Mam 178cm,mam na czym siedziec i
      czym oddychac,poza tym jestem szczupła.Jak widze wysokiego faceta z
      lekkim brzuszkiem - jestem Jego( metafora of course...)
      • Gość: facet z m2:) na temat brzuszka:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.07, 21:49
        :) "z lekkim brzuszkiem", cos z tym brzuszkiem jednak jest, moja tez mnie takiego lubi, ale znowu ja sie takiego nie lubię i dlatego od jakiegos czasu z rańca robie sobie przebierzki różnego rodzaju ćwiczonka aby to zrzucić.

Ps. ale nie ma jak wysoka kobieta z długimi fajnie zbudowanymi nogami (nie chudymi), to jest ważniejsze od piersi;)

A i fajnie wiedzieć że wysocy mężczyźni jednak są w cenie
    • lalunia24 jestem kobieta ale odpowiem na pytanie 29.09.07, 22:45
      nie wyobrazam sobie niskiego faceta u boku, zacznam od 180;)ale najl jest 190
      wzywyz:)
      • lalunia24 Re: jestem kobieta ale odpowiem na pytanie 29.09.07, 22:48
        wzwyz naturalnie:)
        • ewellinek Re: jestem kobieta ale odpowiem na pytanie 30.09.07, 00:06
          Wzrost mężczyzny nie jest ważny, podobają mi się zarówno wysocy, jak
          i niscy panowie. Mam tylko 162cm wzrostu, więc jak dla mnie facet
          nie musi być wysoki.
          • Gość: facet z m2:) Re: jestem kobieta ale odpowiem na pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.07, 10:00
            dla ciebie nie ma znaczenia bo niska jesteś, ciekawe gdybyś miała za 180cm co wtedy byś mówiła:)
            • ewellinek Re: jestem kobieta ale odpowiem na pytanie 30.09.07, 11:48
              Gdybym miała tyle wzrostu co Twoja dziewczyna, to wzrost faceta
              zapewne miałby znaczenie :)
              • Gość: facet z m2:) Re: jestem kobieta ale odpowiem na pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.07, 20:39
                a no widzisz:), w sumie to masz prościej od mojej kobiety;)

Ale się nie przejmuj, mam kumpla który chodzi z niesamowicie sympatyczną ewcią która to ma niecałe 160cm a on jest wyższy odemnie:), mam jeszcze znajomą która też jest malutka a żadzi dwumetrowym mężem:D. A więc sama widzisz że nie ma się co łamać:)
                • Gość: bzzz Re: jestem kobieta ale odpowiem na pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.07, 20:42
                  ehh, ze wszech miar lepiej być jednak małą kobietką...jak się ma 180 cm w naszym
                  kochanym kraju to panów ogląda się raczej od czubka:)
                  wolałabym być 10 cm mniejsza, eh eh. większy wybór:P
                • ewellinek Re: jestem kobieta ale odpowiem na pytanie 30.09.07, 21:16
                  Miłość nie zna granic :)
                  • Gość: facet z m2:) Re: jestem kobieta ale odpowiem na pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.07, 22:21
                    oj nie zna, nie zna:D
                    ]

Znam jeszcze jedną dziwna parę, ona ma ponad 180cm (jak dla mnie jest brzydka) a on nie ma nawet 170cm, to jest dopiero problem:D
                    • ewellinek Re: jestem kobieta ale odpowiem na pytanie 30.09.07, 23:23
                      Kiedy się kocha, nie patrzy się na takie detale jak wzrost :DD
    • Gość: mała Re: Pytanie o wzrost. IP: *.inter-line.kom.pl 30.09.07, 22:49
      jak widać takie drobnostki niel iczą się jesli w grę wchodzi prawdziwe uczucie...hihih;p musza wygladac naprawde przeuroczo;) wspolczuje tej dziewczynie, chcialabym byc wyzsza, ale ponad 180 cm, matko;0
    • kalia9 Re: Pytanie o wzrost. 02.10.07, 20:55

• Gość: facet z m2:) Re: Pytanie o wzrost. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.07, 10:59
        doskonale rozumiem twojego faceta:D
        • Gość: aguniek84 Re: Pytanie o wzrost. IP: *.tktelekom.pl 07.10.07, 19:57
          A ja może i jestem "mała" (mam 164) ale za to jaka śliczna i
          seksowna :)))) i skromna do tego. Mój cudowny chłopak ma 185 i nie
          uwaza mnie za małą. Jemu się to podoba bo mówi że fajnie się mnie
          przytula. Ile na tym świecie jest niskich ale PIĘKNYCH dziewczyn. I
          muszę dodać, że wysocy faceci tez takie zauwazają, nawet często:))
          Ostatnio nawet usłyszałam w pracy, że jestem wysoka. Fakt, że chodzę
          w butach na obcasach, ale to tylko dlatego, że bardzo lubię. A tak
          wogóle... Czy wzrost ma jakieś znaczenie?!?!?! Chyba nie! Ale jak
          chłopak jest bardzo wysoki to oczywiste, że woli miec wysoką
          dziewczynę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka