Gość: afa IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.03, 20:33 przezywacie, prtzezyłyscie czy w dzisiejszych czasach ma sens... czy w ogole ma sens Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dzidka Re: Miłosc platoniczna IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 15.07.03, 21:02 ja, stara doświadczona cyniczka z temperamentem, uważam, że nie ma czegos takiego, jak miłość platoniczna. Chyba że na zasadzie że ja go kocham, a on o tym nie wie, ale chyba mówimy o związku wzajemnym. Pomijając więc sytuacje typu mężczyzna sparaliżowany bez możliwości skonsumowania związku, sądzę, że miłośc platoniczna jest zwykłą ściemą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ika Re: Miłosc platoniczna IP: siec:* / 192.168.1.* 15.07.03, 21:20 a wlasnie ze milosc platoniczna sie zdarza. ja kiedys taka przezylam. co prawda mialam wtedy 15, czy 16 lat- ale jednak sie zdarzylo. tym bardziej kiedy czytam o tym, co osoby w tym wieku robia i jak bardzo sa doswiadczone, uwazam ze tamten zwiazek byl naprawde inny, wlasnie platoniczny. a ja wtedy bylam straaasznie zakochana :) i on zreszta tez, ale wystarczalo nam trzymanie sie za lapki i buzi (takie malutkie) na pozegnanie. tak wiec milosc platoniczna istnieje, chociaz jest juz wymierajacym gatunkiem :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzidka Re: Miłosc platoniczna IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 15.07.03, 21:39 Miałaś 15 czy 16 lat. No właśnie. Ja mając 16 lat tez kochałam sie platonicznie. To jest po prostu inny etap rozwoju człowieka albo człowieczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ika Re: Miłosc platoniczna IP: siec:* / 192.168.1.* 15.07.03, 21:50 masz racje Ty czy ja w wieku tych 15,16 lat przezywalysmy nasze milosci platonicznie. ale czy to nie bylo na swoj sposob urocze i takie wyjatkowe? az sie milo robi jak sobie przypomne tamten czas. a teraz jak to wyglada? wiekszosc dziewczyn w tym wieku ma za soba juz pierwsze kontakty seksualne (tak to przynajmniej wynika czytajac to forum. mi sie to nie podoba, ale moze to tylko moje odczucie :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: afa Re: Miłosc platoniczna IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.03, 12:40 ja przezyłam swoja miłosc platoiniczna w wieku 16 lat była to burzliwa miłosc, piekna i prawdziwa... nigdy bym tych chwil nie zamieniła na stały zwiazek... było to urocze romanyczne... skonczyło sie tragicznie, ale za to w wielkim wdziekiem, serducho boli wciaz jak o tym pomysle, ale ten sentyment jest jedna z najpiekniejszych rzeczy jakie posiadam... niech załuja ci którzy nie kochali platonicznie :) Odpowiedz Link Zgłoś