Dodaj do ulubionych

Miłosc platoniczna

IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.03, 20:33
przezywacie, prtzezyłyscie czy w dzisiejszych czasach ma sens... czy w ogole
ma sens
Obserwuj wątek
    • Gość: Dzidka Re: Miłosc platoniczna IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 15.07.03, 21:02
      ja, stara doświadczona cyniczka z temperamentem, uważam, że nie ma czegos
      takiego, jak miłość platoniczna. Chyba że na zasadzie że ja go kocham, a on o
      tym nie wie, ale chyba mówimy o związku wzajemnym.
      Pomijając więc sytuacje typu mężczyzna sparaliżowany bez możliwości
      skonsumowania związku, sądzę, że miłośc platoniczna jest zwykłą ściemą.
      • Gość: ika Re: Miłosc platoniczna IP: siec:* / 192.168.1.* 15.07.03, 21:20
        a wlasnie ze milosc platoniczna sie zdarza. ja kiedys taka przezylam. co prawda
        mialam wtedy 15, czy 16 lat- ale jednak sie zdarzylo. tym bardziej kiedy czytam
        o tym, co osoby w tym wieku robia i jak bardzo sa doswiadczone, uwazam ze
        tamten zwiazek byl naprawde inny, wlasnie platoniczny. a ja wtedy bylam
        straaasznie zakochana :) i on zreszta tez, ale wystarczalo nam trzymanie sie za
        lapki i buzi (takie malutkie) na pozegnanie. tak wiec milosc platoniczna
        istnieje, chociaz jest juz wymierajacym gatunkiem :(
        • Gość: Dzidka Re: Miłosc platoniczna IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 15.07.03, 21:39
          Miałaś 15 czy 16 lat. No właśnie. Ja mając 16 lat tez kochałam sie
          platonicznie. To jest po prostu inny etap rozwoju człowieka albo człowieczki.
          • Gość: ika Re: Miłosc platoniczna IP: siec:* / 192.168.1.* 15.07.03, 21:50
            masz racje Ty czy ja w wieku tych 15,16 lat przezywalysmy nasze milosci
            platonicznie. ale czy to nie bylo na swoj sposob urocze i takie wyjatkowe? az
            sie milo robi jak sobie przypomne tamten czas. a teraz jak to wyglada?
            wiekszosc dziewczyn w tym wieku ma za soba juz pierwsze kontakty seksualne (tak
            to przynajmniej wynika czytajac to forum. mi sie to nie podoba, ale moze to
            tylko moje odczucie :(
            • Gość: afa Re: Miłosc platoniczna IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.03, 12:40
              ja przezyłam swoja miłosc platoiniczna w wieku 16 lat była to burzliwa miłosc,
              piekna i prawdziwa... nigdy bym tych chwil nie zamieniła na stały zwiazek...
              było to urocze romanyczne... skonczyło sie tragicznie, ale za to w wielkim
              wdziekiem, serducho boli wciaz jak o tym pomysle, ale ten sentyment jest jedna
              z najpiekniejszych rzeczy jakie posiadam...
              niech załuja ci którzy nie kochali platonicznie
              :)

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka