Gość: yasmine IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.03, 00:24 czy to jest normalne ze w wieku 19 lat ma sie kogos z kim sie uprawia seks i sie z nim nie jest??????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bea Re: kochanek/kochanka IP: 194.68.23.* 17.07.03, 09:25 Teraz wszystko jest normalne! :) Rob co chcesz tylko nie ran innych. Czy ten facet ma kobiete czy zone? Jak tak to zakoncz ten zwiazek bo to tylko ty wyjdziesz na idiotke. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: kochanek/kochanka IP: *.acn.waw.pl 17.07.03, 17:46 Gość portalu: Bea napisał(a): > Teraz wszystko jest normalne! :) zeczywiscie fajny zart :) bo chyba nakrofilia nie jest normalna... > Rob co chcesz tylko nie ran innych. ja bym raczej powiedział - pomysl zanim cos zrobisz... a ranienie innych to zecz bardzo wzgledna... Czy ten > facet ma kobiete czy zone? Jak tak to zakoncz ten zwiazek bo to tylko ty > wyjdziesz na idiotke. słusznie > > Powodzenia Rowniez zycze Odpowiedz Link Zgłoś
ladyinred2 Re: kochanek/kochanka 17.07.03, 09:32 Chyba normalne, tez tak kiedys mialam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: kochanek/kochanka IP: *.acn.waw.pl 17.07.03, 17:47 sorry ale to nie dowodzi ani normalnosci ani nienormalnosci p.s. dla zobrazowania tezy - chora tez kiedys byłas ale to nie jest stan normalny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rose Re: kochanek/kochanka IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.03, 16:12 ja tak mialam,teraz mam 20 i...nadal tak mam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: kochanek/kochanka IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.07.03, 17:37 w wieku 19 lat straciłam cnotę z 41letnim mężczyzną i uważam to za normalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: kochanek/kochanka IP: *.acn.waw.pl 17.07.03, 17:42 a moj sasiad gwałci swojego psa i tez mowi ze to normalne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: kochanek/kochanka IP: *.acn.waw.pl 17.07.03, 17:43 a moze chcesz poszezyc grono do seksu...ma paru chetnych kolegów... p.s. ma nadziej ze nie mowimy tu o "sponsoringu" bo wtedy odpada... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet nie IP: *.acn.waw.pl 17.07.03, 17:41 normalne to to nie jest. co nie oznacza ze sie nie zdarza :)...spojrz na to z tej strony - czasem nastolatki prostytuja sie za pieniadze na centralnym...od razu poczujesz sie lepiej :) ale pomysl tez nad zmiana "systemu" p.s. mnie kiedys to taki układ by sie nawet podobał - co niestety wacle nie oznacza ze jest to normalne...;) Odpowiedz Link Zgłoś