Dodaj do ulubionych

Ślub- ile kasy szykować?

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.07.03, 17:31
Chciałabym się dowiedzieć, ile mniej wiecej kosztuje teraz wynajęcie sali i
czy płaci się za salę czy za liczbę gości? Planujemy z chłopakiem ślub w
marcu i nie mamy pojęcia, ile będzie to kosztowało.
Obserwuj wątek
    • Gość: Richelieu* Re: Ślub- ile kasy szykować? IP: *.localdomain / 192.168.0.* 17.07.03, 22:43
      Gość portalu: 7:o) napisał(a):

> Chciałabym się dowiedzieć, ile mniej wiecej kosztuje teraz wynajęcie sali i
      > czy płaci się za salę czy za liczbę gości? Planujemy z chłopakiem ślub w
      > marcu i nie mamy pojęcia, ile będzie to kosztowało.

www.weselicho.pl/maly/index.php
      www.weselisko.com.pl/index2.htm
      a po druge wpisz w wyszukiwarce słowo:ślub np. to będziesz wiedziała wszystko
      • Gość: kinga Re: Ślub- ile kasy szykować? IP: *.dip.t-dialin.net 18.07.03, 22:50
        jutro mija miesiac od mojego slubu.mieszkam w warszawie i napisze ci ceny
        jakie my placilismy.za osobe(jedzenie,napoje,bez alkoholu)160zl w domu
        weselnym,zespol 1700,tort 300,wystroj sali 1300,wystroj kosciola 400.plus
        alkohol,my liczylismy 0,5 litra na osobe,kupilismy w hurtowni,za butelke
        21zl.poza tym ksiadz wzial 700zl.robilismy wesele na 110 osob.zaproscie wiecej
        niz planujecie bo i tak kilka napewno nie przyjdzie.nam odpadlo 14
        osob.powodzenia!wszystkiego najlepszego!
        • Gość: Ola Re: Ślub- ile kasy szykować? IP: *.infinity.waw.pl / 192.168.1.* 20.07.03, 01:01
          Czesc
          Od razu radze szukac sali juz teraz, bo pozniej nie bedzie dobrej.Nie wiem
          skad jestes, ale jesli z Warszawy,to ceny sa od 200- do 130(bez alkocholu)i
          radze zbadac Wilanow!!!Muzyke mozna zalatwic za 1000zl.Suknia od 1200 do 2000
          (srednio wypasiona)Welon mozna kupic za 60zl( krotki), rekawiczki za 30-40
          zl.Obraczki okolo200-300 zl.Tylko trzeba dobrze szukac!!Powodzenia.
    • Gość: sexii Re: Ślub- ile kasy szykować? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.03, 12:40
      nie wiem, ile to wszystko dokladnie kosztuje, bo nie mysle teraz o slubie, ale
      wiem, ze jest tak samo drogie urzadzenie wesela, jak wpsaniala 2 tygodniowa
      podroz poslubna, gdzies baaaardzo daleko. Ja nie zdecydowalabym sie na
      zrobienie wesela, ludzie nie przychodz po to, by sie bawic, tylko obgadywac,
      kazdy patrzy na kazdego, na ciuchy, fryzury, prezenty, a jak jest za duzo
      alkocholu, to po 4 godzinach film sie gosciom urywa i teraz tylko TY sie martw
      i... sprzataj, plac kolejne pieniadze za uszkodzenia.
      proponuje zaprosic gosci na obiad do fajnej restauracji, a potem wsiasc w
      samolot i spedzic czas, za te same piemniadze tylko z ukochanym, bez
      zmarwien!!!!
    • Gość: marlena Re: Ślub- ile kasy szykować? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.03, 14:08
      Trzy tygodnie temu wyszłam za mąż. Wesele było na 50 osób. Teraz zliczyłam
      wydatki i wyszło wszystkiego na 17 tyś. - jeden dzień. Wesele będę spłacać
      przez następne 2 lata, ale dzień był najpiękniejszy w moim życiu. Życzę żeby
      tobie też się tak wyszło.
    • Gość: KINGA Re: Ślub- ile kasy szykować? IP: *.dip.t-dialin.net 21.07.03, 10:54
      MASZ RACJE TO TEZ BYL MOJ NAJPIEKNIEJSZY DZIEN JAKI W ZYCIU
      PRZEZYLAM.WSPANIALA SPRAWA.MY ROBILISMY NA 110 OSOB,WYSZLO NAS OK
      35000ZL.FAKT,KUPA KASY,I TO ZA JEDEN DZIEN.PROPONUJE JUZ TERAZ SZUKAC SALI.JA
      ZACZELAM POL ROKU PRZED SLUBEM I MIALAM STRASZNE PROBLEMY.SZCZEGOLNIE JESLI
      CHCESZ W POWSINIE,WILANOWIE LUB KONSTANCINIE.POWODZENIA!!!!
    • Gość: kami Re: Ślub- ile kasy szykować? IP: *.pop.e-wro.net.pl 21.07.03, 15:47
      w sierpniu mija rok odkąd wyszlam za maz i powiem Ci ze warto wydac troche
      wiecej na wesele, bo ten dzien zdarza sie tylko raz w zyciu i jest
      najpiekniejszym dniem dla panny mlodej, koszty zaleza od liczby gosci (ja
      placilam od osoby 80 zl + alkohol, ciasto i owoce +ewentualnie nocleg), ale
      mozesz oszczedzic np. na sukience, kupujac ja w salonie placisz od 1200 do
      nawet 6000 zl, moja suknie szyla mi mama i wyniosla mnie ok. 500zl z welonem,
      butami. dodam ze suknia byla z trenem, bardzo szeroka i z gorsetem. w
      wypozyczalniach sa piekne sukienki. powodzenia!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka