Dodaj do ulubionych

Eks-mąż i jego obecne partnerki

29.11.07, 11:00
No właśnie - wyobraźcie sobie taką sytuację. Rozeszłyście się jakis
czas temu z mężem, on się nie ożenił ani nie założył nowej rodziny -
pomieszkuje z różnymi panienkami, zmieniając je średnio co dwa lata.
Od czasu do czasu spotykacie się z eksem, by przypomnieć sobie dawne
dobre czasy w łóżku. W związku z tym mam pytanie - czy ze strony
eksa jest to zdrada aktualnej partnerki? Jestem ciekawa opinii.
Obserwuj wątek
    • aniorek Re: Eks-mąż i jego obecne partnerki 29.11.07, 13:18
      Gdybys byla jego aktualna partnerka, a on spalby z byla zona, jak bys to odebrala?

A moze nie pytasz serio, a ja dalam sie nabrac? Mam nadzieje, ze tak. ;)
    • Gość: Kris Re: Eks-mąż i jego obecne partnerki IP: *.chello.pl 29.11.07, 20:53
      Nie, to nie jest zdrada. ;)
      • Gość: a\ Re: Eks-mąż i jego obecne partnerki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.07, 22:15
        ma nowe zycie i nowo ulozyl sobie konretnie z jakas pania, a to nie ma
        znaczenia jak czesto zmienia kobiete, to zalezy co ich laczy tez. jesli seks bez
        zob to raczej nie ma zdrady tamtej pani, jesli cos powaznego to tak
        mnie wyglada to na zdrade
        • Gość: Kris Re: Eks-mąż i jego obecne partnerki IP: *.chello.pl 29.11.07, 23:31
          Z tego co pisze autorka watku, chyba chodzi o powazne zwiazki -
          jesli tak to oczywiscie mowimy o zdradzie.
          • Gość: echtom Re: Eks-mąż i jego obecne partnerki IP: *.mojasiec.com 30.11.07, 08:36
            Co jest bardziej poważne - ślub kościelny i dzieci czy dwuletni
            związek bez ślubu, dzieci i założenia, że to na całe życie?
            • Gość: Kris Re: Eks-mąż i jego obecne partnerki IP: *.chello.pl 30.11.07, 10:36
              To nie ma znaczenia, zdrada to zdrada. Slub nie daje zadnej
              gwarancji, zwiazek nieformalny moze okazac sie trwalszy od
              niejednego malzenstwa. Co z tego, ze zwiazek trwal dwa lata? Jesli w
              tym czasie dwoje ludzi bylo ze soba i nie ma mowy o luznym ukladzie
              opartym tylko na seksie, to chyba normalne jest uwazac taki zwiazek
              za powazny.
            • Gość: katka Re: Eks-mąż i jego obecne partnerki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.07, 13:43
              bardziej poważny jest aktualny związek niż byłe małżeństwo, kwestia, czy ślub
              koscielny czy inny jest bez znaczenia.
    • ewa_err Re: Eks-mąż i jego obecne partnerki 29.11.07, 22:19
      To chyba zalezy na co umawial sie z tymi kobietami. Jesli na luzny
      zwiazek bez zobowiązan to zdradą bym tego nie nazwala. Jesli na
      wiernosc to chyba oczywistym jest ze jest to zdrada. To ze jestes
      jego byla zoną nie sprawia przeciez wcale ze masz do niego 'prawo'
      do konca zycia i seks z toba na boku jest usprawiedliwiony;)
    • figgin1 Głupie pytanie 30.11.07, 23:40
      Jasne, że zdrada. Twój ex to szmaciarz, nic dziwnego, że żadnej babki nie może
      utrzymać.
      • Gość: echtom Re: Głupie pytanie IP: *.mojasiec.com 01.12.07, 09:50
        Większość tych babek to mężatki niezainteresowane trwałym związkiem.
        • Gość: xyz Re: Głupie pytanie IP: *.chello.pl 01.12.07, 10:17
          ku.. to od razu pisz, ze chodzi o ku.., a nie baw sie w jakies
          podchody
          • figgin1 Re: Głupie pytanie 01.12.07, 10:38
            Gość portalu: xyz napisał(a):

> ku.. to od razu pisz, ze chodzi o ku.., a nie baw sie w jakies
            > podchody

Pohamuj trochę języczek.
            • sabriel Re: Głupie pytanie 01.12.07, 15:43
              Dziwi mnie twoje pytanie.
              Nie ma znaczenia co jest bardziej poważne:ślub czy związek niesformalizowany.
              Zdrada to zdrada.Jeśli twój były jest z kimś związany, a w tym czasie sypia z
              tobą to tamtą dziewczynę przecież zdradza.To chyba oczywiste.
              • Gość: echtom Re: Głupie pytanie IP: *.mojasiec.com 01.12.07, 16:07
                A jeśli ona w międzyczasie mieszka razem (sypia?) ze swoim mężem, a
                od kochanka wymaga wyłączności?
                • Gość: agiee1988 (a/) Re: Głupie pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.07, 17:27
                  oj.. powiem ciekawe relacje.

zaraz zaraz ona mieszka z bylym mezem, on przyprowadza jakies panie, a ona jakis
                  facetow i oboje na dodatek sypiaja? fajny 4-kat wyszedl. chyba dobrze
                  zrozumialam, laczac te dwa pytania? (poza tym o trwalosc),

nie mozesz decydowac za meza ale ty mozesz poprosic kochanka o wylacznosc (czyli
                  zeby cie nie zdradzal) powinnas poporsic kochanka by tez cie "zdradzal" chyba
                  bedzie sprawiedliwie :D

a mam pytanie te kobiety i ten kochanek domyslaja sie co was laczy?

ja nie wiem do czego te pytania zmierzaja. i ta.... sytuacja
                  • Gość: echtom Re: Głupie pytanie IP: *.mojasiec.com 01.12.07, 20:35
                    Coś namieszałaś. Pani mieszka z (byłym?) mężem. Nie wiem, czy on
                    przyprowadza panie. Jej romans z moim eksem odbywa się 1-osobowym
                    mieszkaniu eksa, nie w jej domu. A sytuacja? Odwieźliśmy dzieci do
                    teściów, wracając zatrzymaliśmy się w jakimś motelu. Pani
                    wydzwaniała z awanturami do mnie, do eksa i do jego mamy (!) Byłam
                    zszokowana jej bezczelnością, no ale z waszych wypowiedzi wynika, że
                    miała rację. Sytuacja sprzed roku, nie wiem, czy jest z nią teraz,
                    bo nie kontroluję panienek na bieżąco. O tamtej dowiedziałam się z
                    jej telefonów.
                    • Gość: xyz Re: Głupie pytanie IP: *.chello.pl 01.12.07, 20:47
                      hahahahahahahahahahhahahahhahahahahahhahahahhahahahahhahahhahahhahaha
                      • Gość: kali Re: Głupie pytanie IP: *.ztpnet.pl 02.12.07, 14:35
                        Buahahahahahhhhhhaaaahaahahahahahaha
                    • elein Re: Głupie pytanie 01.12.07, 20:58
                      super, a Ty lubisz się wciskać do łózka między jego kolejne
                      kochanki? czy to jakas rywalizacja z nimi że tez możesz jeszcze exa
                      miec w łózku?
                      • Gość: echtom Re: Głupie pytanie IP: *.mojasiec.com 01.12.07, 21:15
                        Ja nie jestem na bieżąco, czy on aktualnie kogoś ma, czy nie - o
                        tamtej też nie wiedziałam. Traktuję to jak zabawę - a przy okazji
                        fajnie przetestować, że jeszcze mu się podobam jako kobieta. Ale
                        fakt, że po jazdach, jakie urządziła tamta panienka, mocno mi się
                        odechciało.
                • Gość: xyz Re: Głupie pytanie IP: *.chello.pl 01.12.07, 18:02
                  niech sobie poszuka jelenia
                • Gość: Kris Re: Głupie pytanie IP: *.chello.pl 01.12.07, 19:06
                  To wtedy wysyla sie taka na drzewo.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka