Gość: buziaczek IP: *.pop.e-wro.net.pl 11.08.03, 15:30 czy znacie dobrego ginekologa we wroclawiu? ile bierze za wizyte i co sie w tej wizycie zawiera (czy za cytologie trzeba placic oddzielnie?) a moze na kase chorych? doradzcie mi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nike32 Re: GINEKOLOG WE WROCLAWIU... 11.08.03, 15:35 znam jedna dobra ginekolog z prywatnej przychodni, do ktorej sama chodze, wizyta kosztuje 70zl, nie ma wliczonej cytologi chyba ze masz powyzej 30 lat wtedy za darmo, nazwa to onkomed, www.onkomed.mikrozet.wroc.pl a ginekolog dr.Hirowska, jednak wybor we Wroclawiu jest dosc spory wiec na pewno mozna znalesc jakiegos ginekologa w przychodni panstwowej, jeszcze zalezy czy poszukujesz specjalisty czy po prostu lekarza pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Evrin Re: GINEKOLOG WE WROCLAWIU... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.08.03, 23:37 Chodze do Corfamedu na ul. Kluczborska do dr. Mazurca, za wizyte place 40 zl. W canie jest cytologia,usg i jak trzeba to i pewnie inne badania. Jestem bardzo zadowolona, bo czuje ze jestem pod dobra opieka:) Mankamentem jest niekiedy czas oczekiwania na wizyte ale cos za cos. Chodzilam do wielu lekarzy ale dopiero jemu ufam a o to przeciez chodzi. Tel. do corfamedu: 321-73-15 Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lena Re: GINEKOLOG WE WROCLAWIU... IP: W3cache.Rozanka.WROC.PL:* 11.08.03, 23:58 przychodnia eskulap przy bulwarze ikara, jeżeli masz ubezpieczenie to wizyta i cytologia są bezpłatne, polecam lekarz ewę pyszkowską Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: netka Re: GINEKOLOG WE WROCLAWIU... IP: gil:* / 192.168.0.* 12.08.03, 12:18 Też polecam Esculap na Bulwarze Ikara. Doktor K.Łątkowski jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzena Re: GINEKOLOG WE WROCLAWIU... IP: *.dtvk.tpnet.pl 13.08.03, 23:50 W DOLMEDZIE przy Legnickiej dr. Czesław Ciaputa, wizyta 15zł, nie wiem czy cytologia sie wlicza, jeśli jesteś ubezpieczona w dolnośląskiej klasie chorych- wszystko za darmo. Jest on b. miły, potrafi stworzyć "atmosferę", jest delikatny... Polecam Odpowiedz Link Zgłoś