Dodaj do ulubionych

co sądzicie o małych biustach.pytam facetów :)

IP: *.elblag.dialog.net.pl 11.09.03, 16:48
co myslicie o małych biustach (miseczka A)
lubicie takie czy może wolicie duże ??
Obserwuj wątek
    • Gość: KW Re: co sądzicie o małych biustach.pytam facetów : IP: *.poznan.tktelekom.pl 11.09.03, 16:52
      Ja mam B i tak mi odpowiada,mojemu chlopakowi tez i jestem szczesliwa!
      • Gość: Marta Re: co sądzicie o małych biustach.pytam facetów : IP: *.acn.pl / 10.65.6.* 11.09.03, 16:54
        ja mam C i mojemu facetowi tez odpowiada
        jak ktoś ma faceta i miseczkę a to napewno jemu tez to odpowiada!!!!!!!
    • Gość: kaja 23 Re: co sądzicie o małych biustach.pytam facetów : IP: *.elblag.dialog.net.pl 11.09.03, 16:59
      ja niestety mam tylko A, mojemu facetowi to odpowiada :)
      ale mi nie. mam z tego powodu ogromne kompleksy :(
      • Gość: ania Re: co sądzicie o małych biustach.pytam facetów : IP: *.pl / 10.10.10.* 11.09.03, 17:12
        Mam tak samo!mysle jednak ze nie powinnas sie tym az tak bardzo przejmowac!
        Ja nie mam z powodu miseczki A zadnych kompleksow!Ubieram stanik push-up
        (polecam Gorseteria)i lece na balety a tam na brak zainteresowania nie moge
        narzekac!!
        Wolalabys miec wielki biust i w pasie 95?Moja znajoma ma biust G (staniki musi
        szyc)i do tego piersi strasznie jej wisza.Natura obdarowala ja hojnie w tym
        miejscu nie zapomniala jednak o innych(chodzi mi o to ze ona jest po prostu
        gruba)>Moj chlopak nie moze na nia patrzec pamietaj ze ladny jest nawet maly
        ale jedrny i zadbany biust+dodatkowo piekny staniczek.
        • Gość: kaja 23 Re: co sądzicie o małych biustach.pytam facetów : IP: *.elblag.dialog.net.pl 11.09.03, 17:33
          DZIEKI :)
          • Gość: Ktoś Re: Cała prawda o biustach IP: *.pl / *.ns.slesz.pl 11.09.03, 21:59
            Hmmm...okej.Maciew te miseczki A czy B.Okej. Podobają się waszym facetom, ale
            uwierzcie mi,oni marzą o większych. Ja znam takich co się wymądrzają że nie
            lubie dużych piersi a za chwilę...idzie jakaś Pamela i oczu nie mogą oderwać.
            Przyrzekam nie znam faceta który by nie zwrócił uwagi na biust. Musi być duży -
            C, jędrny,opalony. Wszyskie te namiastki biustu miseczki A pożal się Boże, to
            tragedia dla dziewczyn.Są imitacją kobiet.Oni mogą wam wmawiać że kochają A!!
            To kłamstwo..Zawsze A- to pozostanie namiastką biustu a faceci będą marzyć po
            nocach . Nie mówię tu o wielkich wymionach, ale A - to nie biust.I tym bardziej
            widac desperację tych dziewczyn jak zakładają push-upy.Biust był i będzies
            symbolem kobiecości, dumą kobiet...a swoją drogą najgorsze dla kobiety to chyba
            to jak mają małe piersi, albo jak nie mają ich wcale. babka bez cycków to nie
            babka. tak współczuję tym płaskim biedaczkom... co maja rozmiary A, nawet B to
            malutkie.... biedne nie-kobiety.Nie ma to jak zgrabna kobitka z fajnym
            falującym biustem, i co że potem szybciej opada- to na starośc, a co sie
            nacieszy za młodu to jej.
            • Gość: ania Re: Cała prawda o biustach IP: *.pl / 10.10.10.* 11.09.03, 23:47
              moja kolezanka ma 23 lata poznalam ja gdy miala 20m i juz piersi zwisaly jej
              przawie do pasa!Zreszta dlaczego ona caly czas czyma sie jednego faceta a na
              imprezach nikt z zachwytem si e za nia nie oglada.....
              A swoja droga musisz byc chyba sfrustowany i albo jestes pedalem,albo masz
              malego..., albo nigdy nie byles z prawdziwa piekna kobieta(ze wskazaniem na
              drugie lub trzecie)
              • Gość: Mar Re: Cała prawda o biustach IP: *.acn.pl 11.09.03, 23:54
                Moje zdanie jest takie- jesli są małe a jędrne, to ok, ale to zalezy od gustu.
                Jeden woli małe, drugi duże. Moja narzeczona ma rozmiar C i ja tam bym nie
                chcial mniejszych. Ma jędrne piersi. Ale faceci za często zwracają na nie
                uwagę, co poddczas lata wkurza mnie maksymalnie. Miałbym ochote im wtedy coś
                zrobić.
            • r.richelieu Re: Cała prawda o biustach 11.09.03, 23:59

Hmmm...okej.Maciew te miseczki A czy B.Okej. Podobają się waszym facetom, ale
              > uwierzcie mi,oni marzą o większych. Ja znam takich co się wymądrzają że nie
              > lubie dużych piersi a za chwilę...idzie jakaś Pamela i oczu nie mogą
              oderwać.
              > Przyrzekam nie znam faceta który by nie zwrócił uwagi na biust. Musi być
              duży -
              > C, jędrny,opalony. Wszyskie te namiastki biustu miseczki A pożal się Boże,
              to
              > tragedia dla dziewczyn.Są imitacją kobiet.Oni mogą wam wmawiać że kochają
              A!!
              > To kłamstwo..Zawsze A- to pozostanie namiastką biustu a faceci będą marzyć
              po
              > nocach . Nie mówię tu o wielkich wymionach, ale A - to nie biust.I tym
              bardziej
              >
              > widac desperację tych dziewczyn jak zakładają push-upy.Biust był i będzies
              > symbolem kobiecości, dumą kobiet...a swoją drogą najgorsze dla kobiety to
              chyba
              >
              > to jak mają małe piersi, albo jak nie mają ich wcale. babka bez cycków to
              nie
              > babka. tak współczuję tym płaskim biedaczkom... co maja rozmiary A, nawet B
              to
              > malutkie.... biedne nie-kobiety.Nie ma to jak zgrabna kobitka z fajnym
              > falującym biustem, i co że potem szybciej opada- to na starośc, a co sie
              > nacieszy za młodu to jej.

równie dobrze można dokładnie to samo napisać o penisach takich ktosiów,
              myślą, że gdy mają kilka cm długości poparte zachwytem partnerek to już jest
              ok, nie jest ok
              ;)))
            • Gość: jakasik Re: Cała prawda o biustach IP: *.gliwice.pik-net.pl 12.09.03, 08:38
              A Ty co? Masz K i jesteś sfrustrowana?
    • Gość: xxx Re: co sądzicie o małych biustach.pytam facetów : IP: *.pl 11.09.03, 22:47
      są extra ;-))))
    • mojito Pytam facetow, pytam facetow, pytam facetow... 12.09.03, 05:09
      Kochane Wszystkie,
      Przestancie "stukac" na moment. Pytanie skierowane do facetow, facetow,
      facetow. Powtorzcie/przeczytajcie dokladnie - facetow. Same zadajecie pytania,
      same odpowiadacie. I subiektywnie sie chorem zapewniacie... Yada, yada, yada.

Co mysle o malych biustach? Mysle o nich cieplutko. W demokracji nie
      dyskryminuje. I tak samo mysle o wiekszych.
      Slonecznie pozdrawiam, erotycznie pozostajac,
      mojito.
      • Gość: Ktoś Re: Pytam facetow, pytam facetow, pytam facetow.. IP: *.proxyplus.cz / 192.168.131.* 12.09.03, 08:41
        Widać że was ten temat złości, pewnie macie małe biusty... ja akurat nie mogę
        na nic u siebie narzekac i nie chwytajcie sie tak kurczowo tego że obwisają, bo
        są to skrajne przypadki,,, ja caly czas piszę o dużych jędrnych- można takie
        miec, uwierzcie mi.
        • Gość: ktosia Re: Pytam facetow, pytam facetow, pytam facetow.. IP: 62.233.214.* 12.09.03, 13:44
          no można mieć duży, ale wtedy przeważnie jest obwisły. a jesli jest jędrny, to
          albo dziewczyna jest bardzo, bardzo młoda. Albo to silikon.
    • Gość: ssak Re: co sądzicie o małych biustach.pytam facetów : IP: *.radiozet.com.pl / 10.10.12.* 12.09.03, 12:07
      ja lubie małe piersi oczywiście jak kobieta jest smukła i drobna bardzi mnie
      wtedy kreca takie drobne cycuszki u filigranowej kobietki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka