Gość: Jacques Umywalka ! IP: *.gprs.plus.pl 04.06.08, 00:17 A ja sikam do umywalki, puszczajac jednoczesnie wode. To jest najbardziej higieniczny sposob sikania bo: 1. zero rozbryzgow (penis spoczywa na scianie umywalki i strumien moczu miesza sie od razu z plynaca woda) - korzysc dla otoczenia 2. od razu mozna umyc penisa - korzysc dla majtek Serdecznie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: confirm+odd ech ja mam gorzej IP: *.range86-144.btcentralplus.com 04.06.08, 00:55 moja dziewczyna sika na stojaco a poza tym jej penis jest wiekszy od mojego - co robic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damilio Re: Moj chlopak sika na siedzaco! IP: *.ar.wroc.pl 04.06.08, 00:59 to niezle masz w domu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Onetowiec dobrze, że nie sra na stojąco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.08, 01:13 jw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czesia A mój leje do zlewu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.08, 01:14 I nawet nie wyjmuje naczyń... Odpowiedz Link Zgłoś
homikus Re: Moj chlopak sika na siedzaco! 04.06.08, 04:17 Ja po prostu nie wierzę, w to co czytam... Może ten wątek to tylko moja wyobraźnia, wybujała po całej nieprzespanej nocy... Mam nadzieję, bo zwątpienie w ludzki intelekt nie da mi już nigdy zaznać spokoju... Odpowiedz Link Zgłoś
elpik Sikający na stojąco mają kompleksy 04.06.08, 08:14 Czy nie uważacie, że Ci co uważają, że jedynym męskim sposobem sikania jest na stojąco to takie zakompleksione ludki, które muszą sobie "przedłużać". Na terenówkę ich nie stać to chociaż na stojąco sikają. Myślą o sobie "jako facet jestem do dupy ale przynajmniej sikam na stojąco, nie jak te zniewieściałe ..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basieńka Re: Moj chlopak sika na siedzaco! IP: 91.199.30.* 04.06.08, 09:07 TO się ciesz Niteczka. Mniej sprzątania, mniej śmierdzi w kiblu. Nawet jak Ci chłop na stojąco celuje dokładnie w środek sedesu, to i tak się chlapie dookoła. Nie zniechęcaj go to siadania :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek226315 Re: ta w australi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.08, 09:10 gosc portalu as napisal(a): > to norma cioto No i prosze ,ot polska kultura. Dlatego mieszkajac w stanach trzymales sie zdla od nich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: purify ja tam wole na stojaka IP: *.77.classcom.pl 04.06.08, 09:41 widocznie wiecej we mnie natury niz kultury <: Odpowiedz Link Zgłoś
seeyou Re: Moj chlopak sika na siedzaco! 04.06.08, 09:22 Powinnaś być za to wdzięczna losowi (i chłopakowi). Ja musiałam stoczyć o to wielki bój z moim mężem. Teraz przynajmiej nie muszę martwić się o obsikaną deskę a przy okazji też podłogę. Fujjjjjj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Ciesz sie kobieto, matka go dobrze wychowała IP: *.ac.tuniv.szczecin.pl 04.06.08, 09:44 masz czystego faceta i nieobsikane sciany, kibelek itp. Tylko leniey sikaja na stojaco i nie wycierja sie po tym . Odpowiedz Link Zgłoś
rav107 Re: Tak, super go wychowała - na córeczkę 05.06.08, 00:08 Tak tak, czasem rodzice tak bardzo chcą mieć córkę a nie syna, że syna wychowują na dziewczynkę. Skrzywioenie pozostaje czasami do dorosłości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalne Re: Moj chlopak sika na siedzaco! IP: *.chello.pl 04.06.08, 09:47 Zawsze staram się sikać na siedząco.. 1. na stojąco sie męczę. 2. Co by nie bryzgać na boki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S1 Re: Moj chlopak sika na siedzaco! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.08, 09:57 To normalne moj chlopak robi to samo :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sien To nie jest zboczenie! IP: 62.93.46.* 04.06.08, 10:50 To nie jest jakieś dziwaczne zaburzenie, a po prostu wygodnictwo i może chęć utrzymania higieny. Docenisz to na dłuższą metę, gdy nie będziesz musiała chcąc po swoim ukochanym skorzystać z toalety ścierać jego moczu z deski klozetowej i wokół niej. Mój mąż też tak sikał (teraz pewnie nie zmienił tego zwyczaju, ale ja zmieniłam jego, stąd czas przeszły). Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
gringo68 Re: To nie jest zboczenie! 04.06.08, 11:20 racja, sikam na stojąco, moja kobieta lubi złoty deszcz... to nie jest zboczenie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Moj chlopak sika na siedzaco! IP: *.sec.fi 04.06.08, 11:24 Nareszcie masz przyswoitego chlopaka Ja tak zawsze robilem i robie. Mezczyzna to nie kundel sikajacy na boki Apropo jestem zaskoczony twoim zapytaniem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiewióra Re: Moj chlopak sika na siedzaco! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.08, 11:25 czym się rożni facet od kota?? KOT ZAWSZE TRAFIA DO KUWETY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobik To bardzo dobry skecz! IP: 89.171.57.* 04.06.08, 11:26 Świetnie się ubawiłem! W internecie tyle bzdur, że ten wątek mnie szczerze rozbwawił, łzy mam w oczach. Do wszystkich macho: 1. Sikał ty na stojąco jak deska i klapa ci w mieszkaniu samoczynnie opada? 2. Sikał ty na stojąco po 8 browarach u sibie w na chacie (no bo na wyjeździe zawsze na stojąco - to stara mądrość ludowa)? 3. Sikał ty na stojąco w wersji 1+2? 4. Sikasz na stojąco jak ci stolec ciśnie na zwieracz ale nie wiadomo czy to już, czy jednak warto jeszcze poczekać? 5. Sikasz na stojąco jak masz rozwolnionko? 5. Prawdziwy mężczyzna leje do wanny jak kończy się kąpać! Aha! Bądzmy elastyczni! Życie jest ciekawsze jeśli się próbuje różnych rozwiązań! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twardziel Re: Moj chlopak sika na siedzaco! IP: 212.160.172.* 04.06.08, 12:50 Prawdzimy facet jak sika to pierdzi, o! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katja Re: Moj chlopak sika na siedzaco! IP: *.edata.net.pl 04.06.08, 13:17 To powinno byc norma, a nie jest. Wolalabys miec olane wszystko wokol kibla? Poza tym osoba, dla ktorej wyznacznikiem meskosci jest sikanie na stojaco, jest po prostu smieszna i zalosna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mocznik Sposoby sikania bez kafelków chlapania IP: *.tvk.torun.pl 04.06.08, 14:07 Jak sikam przy porannym wzwodzie? - Może to niektórych zbulwersuje ale wchodze do wanny lub jeszcze lepiej do kabiny prysznicowej i leję! Od razu spłukuję wodą z prysznica i jest luzik. Jak sikam bez wzwodu? - i na siedziaco i na stojąco. Na siedziaka szczam gdy jestem zmęczony, bolą mnie nogi, pijany albo zaspany albo chce coś poczytać. Na stojaka leję w innych przypadkach:) Jak sikac na stojaka i nie chlapać? Myślałem że każdy do tego dochodzi prędzej czy później ale widzę że się myliłem:) Mały kurs: - w przypadku muszli klozetowej bez półki (taką mam) celować w odpływ, jeśli mocz jest pod dużym ciśnieniem i gulgocze, to lac lekko nad linią wody na ściankę. - w przypadku muszli z półką, jest trudniej i trzeba odpowiednio zagiąć fifroka żeby trafić w odpływ. Nie radzę rżnąc na półkę, ochlapanie gwarantowane. Może lepiej usiąść gdy czujemy że nei trafimy w odpływ. Odpowiedz Link Zgłoś
morepig Re: Moj chlopak sika na siedzaco! 04.06.08, 15:13 to bardzo dobrze, znaczy sie czysty z niego facet z XXI wieku a nie sredniowieczny pan draska.... jesli tobie to przeszkadza to moze niech znajdzie mądrzejszą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normal kilka uwag IP: *.adsl.inetia.pl 04.06.08, 16:32 1. sikajacy na siedzaco facet nie jest wcale mniej grozny dla lazienki od sikajacego stojacego, ja gdy leje na siedzaco - z lenistwa, najczesciej zaspany rano - przed wstaniem z klopa musze zacisnac napletek - bo gdy tego nie zrobie deska, podloga, nogi itp zostana z.moczone hehe - i zmierzam taki zacisniety do umywalki umyc malego tzn duzego 2. sikajacy na siedzaco facet nie dba bardziej o swoje zrowie, ze niby mocz nie zalega w pecherzu?? patrz problem wyzej 3. wg mnie najlepszym rozwiazaniem jest lanie na stojaco, ale do umywalki razem ze strumieniem wody, moge potem umyc malego tzn duzego i nie ma zagrozenia dla lazienki itp 4. a przy codziennej zmianie bielizny jest to problem ze cos tam w nia skapnie? 5. i na koniec pytanie do piszacych tu, nie wierze ze nie ma tu osob ktorych nie podniecalby naturalny - nie mowie tu oczywiscie o sledziach hehe - zapach cipki lub fujary, tak ze bez przesady, lepszy i zdrowszy tzw naturalny zapach niz zapach najlepszego proszku do prania i plynu do plukania - to jest dopiero swinstwo sama ciezka chemia, ale to temat na inny watek Odpowiedz Link Zgłoś
gringo68 Re: kilka uwag 04.06.08, 21:43 racja, nie ma nic bardziej aseksualnego i beznadzielnego niż przebojowa/dynamiczna/metroseksualna kobieta sukcesu pachąca tam kosmetykiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny facet do brudasow [tzn. tych "prawdziwych" mezczyzn] IP: *.chello.pl 04.06.08, 21:59 hej BRUDASY sikajace na stojaco do sedesu i nie wycierajacy sie po sikaniu! 1. po pierwsze wspolczuje waszym współlokatorom [np takim jak ja normalnym facetom ceniacym sobie czystosc] 2. po drugie współlokatorkom tym bardziej wspolczuje, bo one maja wieksza wrazliwosc na syf 3. po trzecie jesli współlokatorkom odpowiada zasikana toaleta [ZAWSZE zasikasz i niech mi zaden BRUDAS nie mowi, ze lanie po sciance to dobre rozwiazanie, hahahahahaha!!!, no chyba ze masz 1,30m wzrostu i penis siega do tej wlasnie scianki] oraz mokre i smierdzace majty po sikaniu ich faceta, to znaczy ze sa one takimi syfiarami jak WY "prawdziwi" mezczyzni 4. po czwarte juz jednego kumpla nauczylem ze trzeba sie wycierac po sikaniu - jakos mu weszlo to w krew i teraz NIE WYOBRAZA sobie zeby mogl tego nie robic [niestety caly czas sika na stojaco goscinnie w mojej toalecie, ale to niestety ciezki przypadek brudasa... i oczywiscie uwaza sie za prawdziwego mezczyzne twierdzac ze prawdziwy mezczyzna jest brudasem, ale cenie go za to ze sie do tego przyznaje - a nie jak reszta smierdzacych, lejacych po scianach brudasow twierdzacych ze to bardzo meskie, bleeeeeeeeee lanie na stojaco do sedesu i nie wycieranie sie??? NIE!!! TO NIE JEST MESKIE!!! lanie na siedzaco i wycieranie sie??? NIE!!! TO NIE JEST METROSEKSUALNE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pitek Re: do brudasow [tzn. tych "prawdziwych" mezczyzn IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.06.08, 23:40 po czwarte juz jednego kumpla nauczylem ze trzeba sie wycierac po sikaniu - > jakos mu weszlo to w krew i teraz NIE WYOBRAZA sobie zeby mogl tego nie robic Fajną macie pakę. Odpowiedz Link Zgłoś
ekos Re: Moj chlopak sika na siedzaco! 04.06.08, 22:33 "i to dowodzi jakie wy baby jesteście pop***, nigdy wam nie dogodzi" - tak mój mąż skomentował tego posta sam też tak korzystał i nadal korzysta z klopika i trzeba więcej takich gości. żygać mi sie chce gdy widzę dywaniki przy muszlach klozetowych lub setki drobnych, kropelek na podłodze, bo królewiczowi nie chce sie klapnąć na deskę Odpowiedz Link Zgłoś
rav107 Bardzo dziwne, niemęskie zachowanie 05.06.08, 00:03 Jest to dla mnie bardzo dziwne. Może rodzice tak bardzo chcieli mieć córkę że wychowywali go na dziewczynkę? Słyszałem o takich przypadkach... w każdym razie dziwię się bardzo - jakoś nie mogę sobie wyobrazić normalnego faceta sikającego na siedząco (no chyba że jest bardzo zmęczony że nie może ustać na nogach...). To zupełnie niemęskie, kobiece po prostu zachowanie... Odpowiedz Link Zgłoś
mandryk Re: Bardzo dziwne, niemęskie zachowanie 05.06.08, 14:02 lanie na siedząco jest normalne. Byłoby podejrzane dopiero wtedy, gdyby chłopak lał na siedząco, a defekował się na stojąco. Odpowiedz Link Zgłoś
atari800xl i co z tego? 05.06.08, 08:54 kulturalni ludzie tak robia... Tylko pseudo macho uwazanaj ze to ujma na honorze. Zawsze mozesz poprosic zeby opryskiwal ci regularnie lazienke..skoro lubisz popryskany i posikane kafelki. Odpowiedz Link Zgłoś