lirene1 11.07.08, 01:28 ostatnio temat dość czesto porusznany w moje pracy.Czy rzeczywiscie dlugosc jest taka wazna? ja mysle, ze nie - nie mówie tu o wyjatkach poniezej 10 cm. ile maja wasi faceci? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agatka to ja Re: długość "siusiaka" IP: *.chello.pl 11.07.08, 02:03 moj ma okolo 87 cm. to chyba duzo? czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: załamana Re: długość "siusiaka" IP: *.media4.pl 11.01.09, 13:55 słuchajcie wczoraj robiłam to praz pierwszy z mym facetem, on ma chyba z jakies 10cm wogole wpier mu stanoł jak zaczoł wkładac to mu zwiedł, a jak raz udało mu sie włozyc na pare sekund to nic nie czułam, dopiero jak mi palcówe z 3palców zrobil to zaczełam jeczec z podniecenia Odpowiedz Link Zgłoś
adrian18ipol Re: długość "siusiaka" 09.11.09, 20:42 Jeśli ma małego i krótkiego, ćwiczenie mięśni Kegla może pomóc. Gdy będziesz potrafiła zacisnąć się na nim, na pewno Twoje doznania wzrosną, a jemu tak nie zwiędnie Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: długość "siusiaka" 11.07.08, 10:02 Koło mojego faceta nie latam z linijką. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: długość "siusiaka" 11.07.08, 10:10 lirene1 napisała: > ostatnio temat dość czesto porusznany w moje pracy. To gdzie ty pracujesz, ze takie tematy sa dominujace? > ile maja wasi faceci? Podobnie jak moja poprzedniczka - nie latam z linijka. Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: długość "siusiaka" 11.07.08, 11:18 Ciekawe tematy poruszacie w pracy :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majowa Re: długość "siusiaka" IP: 80.50.238.* 11.07.08, 14:25 Długość? dla mnie moze mieć 10 cm ale ma być grubaśny , moj facet ma długiego ale w obwodzie skąpo :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: długość "siusiaka" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.08, 21:12 przecież nie napisała że poruszają tylko że rozmawiają..;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gweeny Re: długość "siusiaka" 11.07.08, 15:26 i jeszcze "siusiaka" haha w przedszkolu pracujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: długość "siusiaka" 11.07.08, 16:11 Chyba nie, bo dzieciaki w przedszkolu teraz mówią ptaszek albo penisek ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
jagnaxx Re: długość "siusiaka" 11.07.08, 20:51 ja myślę że ogólnie wielkość MA ZNACZENIE i do bardzo duże , przynajmniej dla mnie i dla kobiet z którymi kiedykolwiek o tym rozmawiałam a jak któras twierdzi że nie , że "technika" sie liczy to bzdury gada i tyle , bo co można zrobić małym ku...sem , choćby niewiem jaki akrobata . DZIEWCZYNY LUBIA DUżYCH CHłOPCóW I TYLE !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
blueska3 Re: długość "siusiaka" 18.07.08, 22:44 jagnaxx napisała: > jak któras twierdzi że "technika" sie liczy to bzdury gada i tyle , bo co można zrobić > małym ku...sem , choćby niewiem jaki akrobata . Nieprawda!!! Co Ci po duzym ku...sie jesli bedzie on za duzy do Twojej fizjologii i bedzie tylko powodowac bol??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: from this country Re: długość "siusiaka" IP: 195.205.202.* 11.07.08, 20:56 facet jak poznaje dziewczyne, to od razu widzi, czy ma duze cycki, a kobieta dowiaduje sie dopiero po bliższym poznaniu jakim instrumentem dysponuje facet, to niesprawiedliwe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet z m2:) cycki wcale nie są najważniejsze!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.08, 21:38 Wy sobie coś takiego ubzdurałyście:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwd Re: cycki wcale nie są najważniejsze!! IP: *.pool.einsundeins.de 12.07.08, 10:35 no nie wiem, nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_dzbonie Re: cycki wcale nie są najważniejsze!! 05.08.08, 12:49 Dokladnie - wazny jest tylek i dobry anal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtg Re: długość "siusiaka" IP: *.pruszkow.mm.pl 11.07.08, 21:39 Proponuje pisać na czole. To byłaby szybka selekcja. Po co zaczynać rozmowę z kimś kto ma zbyt pokaźnego. Odpowiedz Link Zgłoś
rachela25 Re: długość "siusiaka" 11.07.08, 22:16 O tak :) jestem za ( a nawet przeciw ) hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: długość "siusiaka" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.08, 11:25 Jak chcesz pokażę Ci na pierwszej randce, na ulicy nawet... co mi tam... mam ok.15 cm i jeszcze żadnych reklamacji nie było, a Partnerek było... oj było... Odpowiedz Link Zgłoś
figgin1 Re: długość "siusiaka" 12.07.08, 22:50 Gość portalu: Robert napisał(a): > Partnerek było... oj było... Czyli kazda uciekała szybk? Że zdążyło się ich tyle uzbierać? Odpowiedz Link Zgłoś
grzanka666 Re: długość "siusiaka" 23.01.09, 19:18 Ja jestem 3 razy na tak..oddaje tez tu glos moich najlepszych przyjaciolek z ktorymi nie raz ten temat poruszalam. Otoz dlugosc ma znaczenie !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anula Re: długość "siusiaka" IP: *.manc.cable.ntl.com 11.07.08, 23:37 Hmmm temat ciekawy, ale widze ze zadna z Was nie napisala, jaka jest dlugosc :) Przyznam ze u mnie tez ten temat sie w pracy pojawil :) Kiedy jedna z kolezanek powiedziala ' dziewczyny- 17 cm to minimum' wieksza czesc dziewczyn nic nie powiedziala ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: długość "siusiaka" IP: 195.205.202.* 11.07.08, 23:45 bo większość nigdy swoim facetom nie mierzyła Odpowiedz Link Zgłoś
rachela25 Re: długość "siusiaka" 11.07.08, 23:59 Eee tam każdy facet sobie mierzy , a co drugi mówi swojej dziewczynie ile ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona_jego hmm.. 17 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.08, 12:18 17 cm długości i 13,5 cm obwodu, to wg. wymiary idealne a ja mam po prostu szczęście ;p Odpowiedz Link Zgłoś
oregano29 Re: hmm.. 17 12.07.08, 14:00 moj ma ponad norme, ale to chyba indywidualna sprawa kazdej z par. dla mnie ani dlugosc ani grubosc nie ma znaczenia. są przeciez takie pozycje, ktore hm..."niwelują" to, w czym poskapila matka natura. najwazniejsza jest w koncu milość :) a penis to dodatek :) pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: długość "siusiaka" IP: 61.83.16.* 12.07.08, 15:24 Siusiak nie musi być duży, ważne by był długi i gruby :) Aha - i nie ma być do kolan. Ma być do pępka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justynka1990 Re: długość "siusiaka" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.08, 11:27 mój facet ma prawie 20 cm i wg mnie to idealnie :D Odpowiedz Link Zgłoś
figgin1 Re: długość "siusiaka" 14.07.08, 07:01 ŁaŁ! mieści ci się cały? A gdzie masz łechtaczkę? Na wątrobie? Odpowiedz Link Zgłoś
jagnaxx Re: długość "siusiaka" 13.07.08, 11:43 myśle że 18 to jest naprawde minimum , miałam kiedys faceta ogólnie z wyglądu super facet zbudowany i wysoki , naprawde wielki , ale niestety po pierwszym zbliżeniu było dużeeeeeee rozczarowanie taki malutki że aż mi głupio było ale zaczełam się smiać , wiecej już nie chciałam sie z nim spotykac bo zero przyjemności tak jak by cały czas robił mi palcó...ke , tragedia !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: długość "siusiaka" IP: 195.205.202.* 13.07.08, 13:38 jagnaxx napisała: > myśle że 18 to jest naprawde minimum wygląda na to, że to raczej z z Twoimi narządami jest coś nie tak, przeciętnej kobiecie wystarczy 15cm, żeby odczuć satysfakcje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glupia Re: długość "siusiaka" IP: *.gprs.plus.pl 13.07.08, 13:56 Ale mowimy tu o centymetrach w spoczynku czy jak?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: długość "siusiaka" IP: *.toya.net.pl 13.07.08, 14:44 no właśnie, w spoczynku?, bo też nie wiem. Ogólnie to chyba coś w tym jest, że jak facet duży to ma małego... Odpowiedz Link Zgłoś
jagnaxx Re: długość "siusiaka" 13.07.08, 20:56 oooj ty chyba masz te nieszczęsne 15 i myśliswz że to naprawde wystarczy bo sie nasłuchałes tych bzdur że " ROZMIAR TO NIE WSZYSTKO" hahaha biedaku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: długość "siusiaka" IP: 195.205.202.* 13.07.08, 21:12 długość przeciętnego penisa to 15cm, głębokość pochwy 9-10cm, albo masz jakąś studnie, albo nie wiem po co ci te 8cm nadwyżki Odpowiedz Link Zgłoś
jagnaxx Re: długość "siusiaka" 13.07.08, 21:22 a po to żeby było zajebiś....cie przyjemnie , bo nie o to chodzi żeby wszedł i tyle , tylko żeby wszedł i było go czuć aż do utraty tchu , a pochwa widze że nie masz pojęcia ale jest bardzo rozciągliwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: długość "siusiaka" IP: 195.205.202.* 13.07.08, 21:44 jagnaxx napisała: > a pochwa widze że > nie masz pojęcia ale jest bardzo rozciągliwa jest rozciągliwa, ale wszerz, więc tak jak napisałem wcześniej, albo masz prawdziwą studnie, albo tak naprawdę nie wiesz, jakiej długości penis w ciebie wchodzi, tylko oceniasz na oko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: długość "siusiaka" IP: *.tczew.net.pl 13.07.08, 23:59 Po co komu długi penis bijący w macicę? Pochwa ma zakończenia nerwowe tylko w 1\3 swojej dolnej części (śr.dł.8-12 cm). Większość kobiet odczuwa orgazm łechtaczkowy więc dla mnie gruby lepszy od długiego. Mojemu facetowi nie mierzyłam, ale jest dla mnie ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet z m2:) średnia europejska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.08, 11:05 A wiecie jaka jest średnia europejska Według badan europejskich długość penisów podczas wzwodu (gdy stoją) u mężczyzn rasy białej sklasyfikowano następujaco: długość w cm - % mężczyzn - wielkość 10,9 cm i mniej- 6% mężczyzn - bardzo mały 11 - 12,4 cm - 16 % mężczyzn - mały 12,5 - 13,9 cm - 18 % męzczyzn - śr. mały 14 - 15,4 cm - 20 % męzczyzn - średni 15,5 - 16,9 cm - 18 % mężczyzn - śr. duży 17 - 18,4 cm - 16 % mężczyzn - duży 18,5 i więcej - 6 % mężczyzn - bardzo duży średnia długość penisa = 14,7 cm Ja się mieszczę w średnim, dziewczyna mi nigdy nie narzekała:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sredni Re: średnia europejska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.08, 11:27 Ja tez mieszczę się w "średnim" i też żadna nie narzekała ... heheh Odpowiedz Link Zgłoś
leszczu2006 Re: średnia europejska 14.07.08, 15:32 ja sie mieszczę w śr. dużych i też jeszcze żadna nie narzekała (może dlatego, że jestem prawiczkiem) Odpowiedz Link Zgłoś
leszczu2006 Re: średnia europejska 14.07.08, 19:18 a tak swoją drogą ciekaw jestem kto dokonywał tych pomiarów, przecież sami badani nie mogli tego robić, bo zawsze trochę by sobie dodawali, więc pewnie mierzyły jakieś seksowne laski, bo przy brzydkich facetom by opadały, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika1652 Re: średnia europejska IP: *.cdma.centertel.pl 17.02.10, 20:48 a mój ma zajebistego penisa:*:* i mi się podoba:* pozdro dla niego:** Odpowiedz Link Zgłoś
clooney_g Re: długość "siusiaka" 14.07.08, 20:16 www.dziennik.pl/wydarzenia/article128622/Unia_Europejska_Polskie_penisy_sa_za_krotkie.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: długość "siusiaka" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.08, 12:46 to fakt że teraz faceci nie maja sie czym za bardzo poszczycic , i wszedzie tylko nam wmawiaja że 18 to jest naprawde wystarczajaco , ale przeciez my same lepiej wiemy że to taki standard i żadna rewelacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agiee1988 Re: długość "siusiaka" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.08, 15:13 podobniez kobiety nie lubia duzego. u mnie srednia dlugosc. zdarzalo mi sie w moim zyciu erotycznym byc z partnerem z malym ptaszkiem, badz tez chudym. przyjemnie tak wcale nie bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet z m2:) Re: długość "siusiaka" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.08, 07:08 średnia to 14cm:P Odpowiedz Link Zgłoś
clooney_g Re: długość "siusiaka" 17.07.08, 09:49 Gość portalu: facet z JAJAMI napisał : > średnia to 14cm:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doswiadczona Re: długość "siusiaka" IP: *.lublin.mm.pl 17.07.08, 18:45 ma znaczenie ale nie dlugosc a grubosc;) Odpowiedz Link Zgłoś
komisarz.makrela Re: długość "siusiaka" 17.07.08, 19:36 Gość portalu: doswiadczona napisał(a): > ma znaczenie ale nie dlugosc a grubosc i vice versa, najfajniejsze są ciasne cipki, kobiety, które rodziły często są "za luźne"... nie wiem jak w Polsce, ale za granicą wiele kobiet zwęża sobie u chirurgów plastycznych wejście do pochwy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facetz m2:) za luźne cipki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.08, 20:44 dokładnie przeważnie nażekają laski na to że facet ma krótkiego czy chudego dlatego że są rozepchane, i mają dziure wielkości krateru a potem wielkie zdziwienie że "ona go w ogóle nie czuje":D, nic dziwnego jak pani miała partnerów od groma to co sie dziwić;) żartuję:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamilaa Re: za luźne CIPKI IP: *.gprs.plus.pl 19.07.08, 10:29 No wlasnie, to kiedy mozemy powiedziec, ze kobieta ma za luzna, po 5, 10, 20 partnerach??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: za luźne cipki IP: *.tczew.net.pl 19.07.08, 23:30 Luźna kobieta ma chociaż szansę na polepszenie sprawy ćwicząc mięśnie koegla,a facet? Ni i nikt nie przedłuży i nie pogrubi mu fi.u.ta. :)) Jak gość ma małego czy chudego każda dla niego będzie luźna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet z m2:) Re: za luźne cipki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.08, 00:05 Przecież napisałem że żartuję:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rosebud Re: długość "siusiaka" IP: *.cable.smsnet.pl 11.03.10, 22:27 wnioskując po wypowiedziach że od ok. 18 cm penis zadowala kobiety no i najlepiej żeby był gruby to ja proponuje wprowadzić normę na cycki i wielkość brzoskwinki :D "rozlazłym dziękujemy" :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika1652 Re: długość "siusiaka" IP: *.cdma.centertel.pl 17.02.10, 20:50 a ja tam lubie anal i już, hehe, i b. duży to jest niemożliwe żeby się fajnie poru... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blondyna21 Re: długość "siusiaka" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.08, 22:47 Najfajniejszego kutasa ma Sajmon Mol. To klasa sama dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anne Re: długość "siusiaka" IP: *.chello.pl 20.07.08, 20:29 no to jest fakt. 35 stojak, 17 w zwisie. Odpowiedz Link Zgłoś
dosiadpl Re: długość "siusiaka" 22.07.08, 11:25 My z kolezankami doszlysmy do wniosku ze dlugosc jest wazna ale wlasnie grubosc jest wazniejsza.. moj obecny ma dlugiego - okolo 18- 20 cm w spocyznku ale i grubego. I to ze gruby to super, tylko gdyby byl jeszcze dluzszy to nei wiem jak bysmy sie kochali bo juz teraz w neiktorych pozycjach boli mnie szyjka macicy.. Generalnie najgorsze ja stwierdzilysmy sa morlinki:) i morlinki dla dzieci:) Odpowiedz Link Zgłoś
sweet-dolls Re: długość "siusiaka" 05.08.08, 13:25 hmm.. długość też ma znaczenie .. niestety .. Mój facet ma 21cm .. i mi ta długość odpowiada :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaaaa Re: długość "siusiaka" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.09, 15:27 a mój facet ma minimalnie ponad 10;((( a ja jestem od niego wyższa i nawet wzrost nam przeszkadza..;(( a co do tej długości to czasami jak się kochamy to nawet go w sobie nie czuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilka Re: długość "siusiaka" IP: *.media4.pl 11.01.09, 21:17 no własnie ja tez go wczoraj nie czułam;( facet sie starał ale nic z tego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomal Re: długość "siusiaka" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.09, 11:12 ja moze nie mam dlugiego ale za to grubego. Gdy wprowadzam go do srodka dziewczyna nawet gdy jest super podniecona miewa mocne bole i musze byc bardzo ostrozny. Ale po paru sekundach jest ok. dzieki temu zawsze slysze ze ma orgazm. dlatego uwazam ze to grubosc jest wazniejsza od dlugosci ~! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaś Re: długość "siusiaka" IP: *.aster.pl 13.01.09, 19:24 ja mam tak grubego że moja kasia niemoże go objąć ustami co robić ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaja Re: długość "siusiaka" IP: *.aster.pl 18.01.09, 23:54 przetnij sobie wzdłuż i zrób jej stetoskop ;) Odpowiedz Link Zgłoś
looneczka Re: długość "siusiaka" 13.01.09, 22:05 nie wiem ile ma "siusiak" mojego chłopaka. nie pytałam a długości tak na oko nie potrafię ocenić :P zresztą moim zdaniem długość znaczenia nie ma. przynajmniej nie powinna mieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k.... Re: długość "siusiaka" IP: *.autocom.pl 13.01.09, 23:11 a istnieje korelacja, lub może nawet -zależność między wzrostem a wielkością penisa? "więksi" panowie mają większe siusiaki? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E. Re: długość "siusiaka" IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.01.09, 15:15 taka korelacja nie istnieje, wielokrotnie mi się to potwierdziło:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 006 Re: długość "siusiaka" IP: 195.205.202.* 17.02.10, 22:18 nie ma takiej zależności, wzrost to jedno, a długość penisa to drugie Odpowiedz Link Zgłoś
d1963 Średnia długość siusiaka - badania 14.01.09, 19:17 Poniżej wyniki wyniki badań, które w swoim poście zamieścił kolega. Były komentarze - pytania: kto mierzył. Były dwie wersje badań: - mierzyli badani - wtedy średnia była ok. 15,5 cm - mierzone były "komisyjnie" - wtedy średnia była ok. 14,5 cm Badania dodawali sobie ok. 1 cm. Tak czy owak ok. 15 cm to faktycznie średnia. I ja takiego posiadam. A najważniejsze jest dopasowanie. Czasem i od 15 cm panią boli, kiedy było za słabe przygotowanie ... Pozdr D _____________________________ Według badan europejskich długość penisów podczas wzwodu (gdy stoją) u mężczyzn rasy białej sklasyfikowano następujaco: długość w cm - % mężczyzn - wielkość 10,9 cm i mniej- 6% mężczyzn - bardzo mały 11 - 12,4 cm - 16 % mężczyzn - mały 12,5 - 13,9 cm - 18 % męzczyzn - śr. mały 14 - 15,4 cm - 20 % męzczyzn - średni 15,5 - 16,9 cm - 18 % mężczyzn - śr. duży 17 - 18,4 cm - 16 % mężczyzn - duży 18,5 i więcej - 6 % mężczyzn - bardzo duży średnia długość penisa = 14,7 cm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ali Re: Średnia długość siusiaka - badania IP: *.aster.pl 05.03.09, 23:29 ja jestem arabem,obrzezanym,w stanie spoczynku 14 cm,w wzwodzie 22 cm,średnica około 6cm, miałem na studiach pseudonim ogierek,przez ostatnie 4 lata w polsce uprawiałem sex z dużą ilością kobiet, nigdy nie twierdziły ze jest za duzy, niektóre tylko nie mogły sie nadziwić że cały czubek odsłoniety, z tego powodu u mnie seans trwa bardzo długo, kobiety polskie są super - najlepsze jakie znam, tylko czasami mają humory i niechcą eksperymentować, pa do nastepnego wywody Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bestyjaa k. Re: długość "siusiaka" IP: *.autocom.pl 15.01.09, 10:42 własnie wczoraj się uczyłam do kolosa na ten temat... a co mi tam, napiszę:) Wielkość penisa jest zasadniczo niezwiązana z jakimkolwiek aspektem rzeczywistej sprawności seksualnej (za wyjątkiem indywidualnej postawy wielu mężczyzn wobec posiadania większego penisa). (Masters i Johnson, 1966, 1970, 1979, za:Zimbardo, 2006) Odpowiedz Link Zgłoś
gregor_o7 Re: długość "siusiaka" 15.01.09, 18:24 Pewien facio miał problemy z "małym" Ale miał szczęście bo spotkał złotą rybkę Mogę spełnić jedynie jedno twoje życzenie- mówi rybka. Zgoda. chciałbym mieć długiego aż do do kolan . Twoje życzenie będzie spełnione . idź do domu i zaśnij. Rano się budzi idzie do lustra i.......... ma nóżki 10-cio centymetrowe . Rybka wypełniła obietnicę ...... ha.ha.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zasiewd Re: długość "siusiaka" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.09, 23:11 ale z której strony mierzyć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: długość "siusiaka" IP: *.centertel.pl 18.01.09, 02:24 Mój facet ma 14cm a ja wogóle nic nie czuje. nic kąpletnie. nawet mnie boli w niektórych pozycjaach jak wchodzi do końca. albo penisek za krótki albo ze mną jest coś nie tak?? Możecie coś napisać na ten temat? Całe szczęscie jest jeszcze języczek:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: długość "siusiaka" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.09, 16:34 wg mnie rozmiar na znaczenie. Na poczatku z kazdym facetem wydaje sie ze jest ok mimo iz czesto roznica to nawet ok 7-10 cm ale jak akcja moves on zaczyna sie czuc roznice i te mniejsze zanikaja na tle wiekszych bo ich po prostu nie czuc!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: men Re: długość "siusiaka" IP: *.aster.pl 19.01.09, 21:44 chyba niezle rozjechana jesteś? moze spróbuj z szynkową? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzyk Re: długość "siusiaka" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.11.09, 18:07 kochana wszystko z tobą jest ok,po prostu twuj men ma zamełego jak chcesz morzemy to sprawdzić ja mam 19.3cm. Odpowiedz Link Zgłoś