the_perfect_circle 12.09.08, 19:29 Zupełnie wyleciało mi z głowy - jak nazywa się 'męski ginekolog'? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the_perfect_circle Re: odpowiednik 12.09.08, 19:34 Nie, nie, nie tak. Właśnie znalazłam - androlog. Ale dzięki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jego.podniecenie Re: odpowiednik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.08, 13:16 Urolog też jest poprawną odpowiedzią po części, ponieważ jeśli mężczyzna ma problem ze wzwodem itd. to najczęściej idzie do urologa :) Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: odpowiednik 13.09.08, 17:36 Tyle ze urolog zajmuje sie sprawami układu moczowego, a androlog - płciowego. A ze tw dwie rzeczy łączą sie u panów w jednym miejscu ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Urolog jest od mechaniki, a androlog od hormonów IP: *.dip.t-dialin.net 15.09.08, 00:12 . Odpowiedz Link Zgłoś
maniek_koniuszko Re: Urolog jest od mechaniki, a androlog od hormo 15.09.08, 16:29 czyli jeden nigdy nie pomoze? Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada88 Re: Urolog jest od mechaniki, a androlog od hormo 16.09.08, 00:14 Taaak, na tym forum na pewno znajdziecie fachowa, lekarska pomoc.... __________________________________________________________________ "When I think that I'm over you, I'm overpowered" Odpowiedz Link Zgłoś