Dodaj do ulubionych

NIE MAM POPĘDU... :(((((((((((((((((((((((((((((((

IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 18.10.03, 22:36
BIORE TABLETKI TRIQUILAR... NIE WIEM CZY TO OD TEGO CZY RACZEJ OD INNYCH
CZYNNIKÓW... CIĄGLE JEST KTOŚ W DOMU.... WIEĆ ... BOJE SIĘ .. NAWET JAK
CHŁOPAK MNIE DOTYKA... JEST ZAJEBIŚCIE DOPÓKI NIE ZACZYNA MNIE ROZBIERAĆ...
NAWET JAK MNIE DOTYKAŁ TAM... NIE JARAŁ MNIE TO.. A DZISIAJ NIC NIE CZUŁAM
PODCZAS SEXU... OD CZEGO TO JEST??? OD STRESU...? CZY TABLETEK? JAKIE SĄ
OBJAWY BRAKU POPĘDU... PO TALETKACH??? BŁAGAM NAPISZCIE BO BIORE JUŻ TRZECIE
TABLETKI I JAK ZNOWU BEDZIE COS NIE TAK TO SIE DOBIJE :(
Obserwuj wątek
    • pure_sweetness Re: NIE MAM POPĘDU... :(((((((((((((((((((((((((( 18.10.03, 22:57
      ja biore inne, femoden, to tez moje 3 i tez nie wiedzialam przez dlugi czas
      dlaczego stracilam chec na sex... zastanawialam sie czy faceta przestalam
      kochac, ale doszlam do wniosku ze to nie to, nie znudzil mi sie, bo w takim
      razie wszyscy faceci by mi sie znudzili, zaden mnie nie pociaga fizycznie,
      zadnemu nie mam ochoty wsadzic jezyka do gardla, zaatakowac spodnie... i
      ujezdzac jak bialego rumaka
      niestety u czesci kobiet chemiczna antykoncepcja zabija poped seksualny :(
      ale nie dobijaj sie bo u ciebie stres tez moze wlaczac jakies hamulce, mnie
      wcale by nie podniecala wizja krecenia sie pod drzwiami rodzenstwa czy rodzicow
      tylko ze tak nie mam, mieszkamy sami i o stresie tego typu nie ma mowy
      • Gość: AGA mOŻE ZMIENIĆ TABLETKI? IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 18.10.03, 23:17
        ZASTANAWIAŁA SIĘ NAD ZMIANĄ ALE... CZUJE SIE JAK STARA HIPOHONDRYCZKA KTÓREJ
        NIE MOŻNA ZADOWOLIĆ.... JAK ZMIENIE TABLETKI TO BEDA TO CZWARTE..... PO
        POPRZEDNICH UROSŁY MI PIERSI... ALE JAK WZIEAM TE ZNOU UROSŁY.. BOJE SIE ZE
        JAK ZMIENIE NA KOLEJNE TO ZNOWU MI UROSNĄ.. A JA NIE MAM OCHOTY CHWALIC SIĘ
        MLECZARNIĄ.... :( A CO STRESU... NAPEWNO NIE MAM OCHOTY BAC SIĘ ŻE KTOS
        WEJDZIE ITD... WIEM ŻE DO MNIE NIKT NIE WEJDZIE ITD.. ALE JAK WYTŁUMACZYĆ TO
        NERWOM.. ALE NAWET KIEDYŚ JAK KOCHALIŚMY SIĘ JAK KTOŚ BYŁ W DOMU... NO TO
        MIAŁAM JAKIEŚ TAM PODNIECENIE... ORGAZMU NIEE BO I TAK GO NIGDY NIE MAM ALE
        PODOBAŁO MI SIĘ TO ŻE CHOCIĄ ZTORSZKE JEST MI PRZYJEMNIE... A TERAZ NAWET TEGO
        NIE MA.... NAWET JAK MNIE TAM DOTYKA. :(
        • pure_sweetness ja zmienialam i nic... 18.10.03, 23:37
          czasami je odstawiam, robie sobie przerwe, ale dla obojga prezerwatywy sa
          stresujace... zwlaszcza jak zostanie w srodku, a nawet jak wszystko bedzie ok
          to z niepewnoscia czekam na okres :(
          ale jak odstawialam to po jakims czasie bylam coraz bardziej napalona

jesli orgazmu nigdy nie mialas to moze facet nie wie jeszcze jak cie piescic,
          nie wystarczy tylko wsadzic reke czy fiutka zeby bylo ok
          moze twoje cialo nie zdazylo sie nauczyc odczuwac przyjemnosci z niektorych
          bodzcow, a dodatkowo zostalo przyhamowane hormonami :(
          ja mimo iz nie mam ochoty na seks, daje sie przekonac mojemu facetowi bo wiem
          ze pozniej bedzie mi przyjemnie i moze bede miec ochote na jeszcze i mam
          orgazmy, nie zawsze ale sa
          ale nie ma juz tego ze caluje go i prowokuje, od dawna nie inicjuje takich
          zdarzen, nie rozpinam mu spodni z predkoscia swiatla, nie zjezdzam w boczna
          droge by kochac sie w samochodzie, poprostu seks w duzej mierze zniknal z
          mojego umyslu :(
    • Gość: Klara Re: NIE MAM POPĘDU... :(((((((((((((((((((((((((( IP: *.pl 18.10.03, 23:50
      ja tez bire te tabletki, tez to moje trzecie. wydaje mi sie,ze fakt,e kobiety
      traca poped po tabletkach jest typowym dzialniem placebo..przeczyta sie ulotke
      i trach, wbija do glowy i dziala...ja nigdy nie mialam takiego spadku
      libido..tak samo nie dokonca tak jest,ze sie tyje po tabletkach...po prostu,
      po przeczytaniu takiej informacji, kobieta je podswiadomie wieciej, bo
      mysli,ze i tak przytyje po tabletkach..
      ale to nei jest istotne..mysle, ze u Ciebei to tez nei tabletki..ja mialam
      dokladnie to samo..poczatkowo wcale mi nie przeszkadzalo to,ze ktos jest w
      domu..ale z czasem to sie zmienilo..przerabiam to juz po raz drugi, z innym
      partnerem..naprawde nei wiem czym to jest spowodowane..ale tak sie
      dzieje..mzoe z czasem chce sie jednak wiecej intymnosci..albo dopiero teraz
      zastanawiasz sie ,ze ktos tam jest, moze uslyszec, wejsc..albo Ci po przostu
      glupio,ze robisz to nie bedac tylko ze swoim ukochanym...mozliwe,ze brak
      orgazmu jakos Ci przeszkadza..ale skoro mimi to odczuwasz przyjemnosc, bez
      tego..to chyba nei to..zreszta to tez rozumiem, bo dlugi czs nie osiagalam
      orgazmu..czekalam az sam przyjdzie i oplacalo sie czekac...jednak, iwem ze tak
      naprawde to nei orgazm chodzi, i nawet jakby go nadal nei bylo, to bym nie
      narzekala..pozdrawaiam.
    • nie_kaz_golic_brody Re: NIE MAM POPĘDU... :(((((((((((((((((((((((((( 19.10.03, 01:40
      jak dostaniesz dowod osobisty, to moze sie cos zmieni?
    • Gość: aga Dowód mam :))) tylko popędu nie mam :((( IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 19.10.03, 17:47
      ide jutro do ginekologa... zobacze co zrobie
    • Gość: aga Ale kidyś miałam popęd.... IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 19.10.03, 21:58
      Nawet jak byli rodzice.... tylko tak sie nie bała a teraz wręcz zmuszam się
      tylko i wyłączanie dla satysfakcji mojego chłopaka a nie dla mnie. to mnie
      dołuje :(
    • Gość: jagoda Re: NIE MAM POPĘDU... :(((((((((((((((((((((((((( IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 19.10.03, 22:15
      ja tez bralam te same tabletki i musze ci powiedziec ze to one powoduja ze nie
      masz popedu
      • Gość: aga Re: NIE MAM POPĘDU... :(((((((((((((((((((((((((( IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 19.10.03, 22:42
        a możesz powiedzeć jakie bierzesz że twoja sytuacja sie poprawiła??? nie chce
        tyć i nie chce większych piersi... no i chce chcieć sex!!!!
    • Gość: cinka Re: NIE MAM POPĘDU... :(((((((((((((((((((((((((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.03, 22:50
      ja biore inne tabletki ale tez zero ochoty... takie dodatkowe dzialanie
      antykoncepcyjne hehe... na dodatek chcialabym sie z nim kochac czasami tak dla
      jego przyjemnosci ale wcale nie robie sie wilgotna i sprawia mi to tylko bol. a
      czasami obojetnosc wobec seksu staje sie wrecz niechecia. lubie go przytulac,
      lubie kiedy mnie glaszcze, po pleckach, pupie, ale kiedy dotyka moich intymnych
      miejsc to mnie rozdraznia, sycze na niego i owijam sie oburzona koldra.
      normalnie wsciekam sie nie wiadomo czemu, tak jak to czasami bywa podczas PMS.

nie zmienialam jeszcze tabletek ale od nastepnego cyklu to zrobie. moze to cos
      pomoze. kiedys mialam ochote na seks prawie non stop i czesto cale weekendy
      spedzalismy w lozku :/
      • Gość: aga Re: NIE MAM POPĘDU... :(((((((((((((((((((((((((( IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 20.10.03, 09:06
        ja też uwielbiam jak on mnie dotyka przytula... ale jak już oczekuje czegoś
        więcej to mam dosyć... nachętniej mam ochote zrobić awanture rzeby mu się
        odechciało... bo on i tak mnie namówi żebym się poświęciła... :( a ja tak nie
        chce... che to robić z przyjemności....
    • Gość: aga Nie chce być cyborgiem!! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 20.10.03, 19:07
      cczuje się jak cyborg... poza tym jak pozbyć się stracu.. że ktoś wejdzie...
      bo ja naprawde nie potrafie się kochać z kimś w domu.... pełnym ludzi... to
      jest straszne :( ja nawet nie czuje żadnego podnieceniajak on jest we mnie.
      nic nic nic
      • lara.m Re: Nie chce być cyborgiem!! 20.10.03, 21:00
        Gość portalu: aga napisał(a):

> cczuje się jak cyborg... poza tym jak pozbyć się stracu.. że ktoś wejdzie...
        > bo ja naprawde nie potrafie się kochać z kimś w domu.... pełnym ludzi... to
        > jest straszne :( ja nawet nie czuje żadnego podnieceniajak on jest we mnie.
        > nic nic nic
        ja miałam to samo. jakos sie naprawiło po przeprowadzce... nareszcie sami :) a
        dłuuugo czekałam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka