Gość: ziomek IP: *.jmg.pl / 192.168.0.* 04.11.03, 13:20 we lbach sie poprzewracalo, cipki sobie bedziecie kroic?! ja bym w zyciu nie pozwolil mojej lasce na taka operacje, opamietaj sie kobieto!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madama_motyl Re: oj laski 04.11.03, 13:28 A gdyby zrobiła to nie pytając cię o zdanie? Odpowiedz Link Zgłoś
evvusia Re: oj laski 04.11.03, 13:57 Widac, ze Twoja ma waska... :-) A widziales posty facetow, ktorzy narzekaja, ze ich "laski" maja za "szerokie" pochwy? Ja osobiscie nie zdecydowalabym sie na taka operacje... :-) No chyba, ze jakos by mi sie strasznie rozciagnela... :-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala wiekszosci kobiet w stanach odbilo IP: 81.21.197.* 04.11.03, 14:07 wszystkie chca miec takie jak dziewczyny w Hustlerze nie wiem ale nie wydaje mi sie zeby ten odblaskowy roz byl naturalny to jest przesada, bo nie wiem czy faceci tak bardzo zwracaja na to uwage ale tez wiele kobiet robi sobie takie operacje kiedy ich cialo powaznie sie zdeformowalo w wyniku porodu, albo tez naprawde przerost niektorych tkanek im przeszkadza w zyciu i ok maja mozliwosc poprawienia i dobrze czasem sa szczesliwsze, tylko glownym problemem jest to ze te operacje nie zawsze sie udaja i pozniej zamiast fantastycznego seksu czuje sie tylko bol Odpowiedz Link Zgłoś