Dodaj do ulubionych

TO czy nie TO?

27.03.09, 11:22
Witajcie kobietki;)
Mam taką sprawę... jestem z moim X prawie rok...pierwsze 10 miesięcy to normalnie szał...ciągle o nim myślałam, każda chwila razem, tylko on i on...ZAKOCHANIE PO USZY...z jego strony podobnie...ale ostatnie kilka tygodni..nie wiem co się dzieje...jest jakoś inaczej...niby spędzamy razem czas itd ale we mnie jakby coś...pękło... nie ma już tej radości...że oo za chwilę się widzimy...często nie chce mi się z nim ani pisać, ani rozmawiać...nie wiem co to się dzieje...może to jednak nie to? X ciągle mi powtarza, że czuja się tak, jak rok temu, że to cudowne, że nadal jest tak jak na początku ,że mnie kocha...a ja? inaczej to widzę i zupełnie nie tak jak na początku...może to chwilowe...ale męczy mnie to i chciałam się tym z kimś podzielić, bo X jakby nie rozumiał niby widzi że jakaś smutna jestem itd ale...ehh ;(
Obserwuj wątek
    • Gość: On26 Re: TO czy nie TO? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.09, 12:49
      Niestety Kasiu. Tak jest za każdym razem. Czasami po roku, czasam po
      dwoch...czym pozniej dochodzi do tego tym jest trudniejsze. OCzywiscie koniec
      wiadomo jaki jest - rozstanie :/ Probowałem 3 razy i zawsze tak samo - sie
      zaczynalo i konczylo. Recepta? Zapomniec o milosci jak w filmie i budowac
      zwiazek na wspolnych zainteresowanich, celach w zyciu. Ale czy tak potrafisz? ja
      nie :( zawsze sie sparzyłem.
      • Gość: zimnyfacet Re: TO czy nie TO? IP: *.chello.pl 27.03.09, 15:46
        Nie jest tak za każdym razem Kolego. Po roku do czterech pojawia się coś, co
        można nazwać kryzysem, albo inaczej... monotonią i codziennością. I to TY/WY
        decydujesz/decydujecie co będzie dalej. Czasami wystarczy jedno słowo.
        Słowo/słowa padły i dalej ciężko? Nikt nie mówił, że będzie łatwo...
    • Gość: figaro Re: TO czy nie TO? IP: *.aster.pl 27.03.09, 20:44
      zmień na innego i znowu będziesz przez rok będziesz szczęśliwa.tylko jak długo
      tak można .po 60-tym rok życia trzeba będzie płacić za każde ru...ko.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka