Dodaj do ulubionych

Jak namówić partnerkę

23.12.03, 10:52
WItam
Mam pytanie do kobiet
Jakich argumentów mam użyć żeby moja partnerka dała się namówić na jakąś
sexowną bieliznę idąc do łóżka
chodzi o jakieś pończochy stringi itp.
kupiłem również wibrator żeby urozmaicić nasz sex ale nic z tego
pozdr.
Obserwuj wątek
    • dr.tapczan Re: Jak namówić partnerkę 23.12.03, 11:18
      daje glowe, ze jestes w tym nachalny i niecierpliwy, wiec sie lala ploszy.
      podejrzewam, ze wyrabiasz w niej poczucie maszynki do seksu i a to kobiety
      zasadniczo zniecheca. rada taka moja jest: powoli, badz dlugodystansowcem,
      jakis spacer, lody (na razie zaden seks! wytlumacz jaskowi, ze chwila
      cierpliwosci i bedzie taki seks jakiego jeszcze nie bylo), powiedz, ze
      strasznie Cie kreci, ze lubisz ja podziwiac w trakcie, patrzec na nia, bo jest
      piekna, itd. wyslij pare smsow, moze zadzwon...i przemyc (w smsie pewnie
      latwiej), ze wyobrazasz sobie ja piekna w czarnej bieliznie i ponczochach...

pamietaj: gre wstepna zacznij juz od rana, a wieczorem bedziesz mial ponczochy
      i wibrator bez gadania
      • adamex Re: Jak namówić partnerkę 23.12.03, 11:21
        dzieki DR.tapczan fajna odpowiedz
        ale nachalny to ja raczej nie jestm
        jesteśmy ze sobą już 3 lata

pozdr.
        • verka.w Re: Jak namówić partnerkę 23.12.03, 12:10
          Vitam!!!
          Powiem szczerze ze ja lubie pokazywac sie mojemu partnerowi w seksi ciuszkach
          bo to sprawia ze jest podniecony a jak on jest podniecony to mnie to kreci
          jeszcze bardziej.
          Ale wracajac do meritum sprawy. Czy probowales jej moze dac w prezencie jakas
          czarna czy czerwona koronkowa bielizne czy wymagasz zeby cos takiego sama sobie
          sprawila. bo tu jest czsem problem, nie kazda dziewczyna pozwoli sobie na kupno
          czegos tak nieprzydatnego w zyciu codziennym jak koronkowy biustonosz,
          przezroczysta haleczka czy ponczochy.
          Do tego dochodzi kwestia wychowania, ze to co wyuzdane jest zle.
          No i pomijam fakt czy do tej pory seks z twoja partnerka sprawial Ci
          przyjemnosc czy to dopiero teraz wplyw "swierszczykow" sprawil ze zapragnales
          widziec swoja partnerke w koronkach.
          Dopiero po przeanalizowaniu tych wszystkich czynnikow powinienes sie zastanowic
          czy warto ja nadal namawiac do czegos czego ona niechce, bo w rezultacie mozesz
          ja stracic.
          Pozdrovionka- Verka
          • adamex Re: Jak namówić partnerkę 23.12.03, 13:15
            co do kupowania seksownych prezentów to są nawet takie sprzed roku nawet raz
            ich nie założyła a świerszyczyków z obrazkami nie uznaję

i przez to wszystko zaczynam odczuwać monotonię w związku bo ciągle to samo i
            tak samo

pozdr.
            • Gość: Jo Re: Jak namówić partnerkę IP: *.il.waw.pl / *.il.waw.pl 23.12.03, 13:48
              Jesli zaczynasz odczuwać monotonię w zwiazku to moze ty załóż seksowne stringi
              dla panów.
    • Gość: Viki 25 Re: Jak namówić partnerkę IP: *.gliwice-labedy.sdi.tpnet.pl 23.12.03, 13:28
      Hmm moze Twoja partnerka ma tak samo jak ja, mimo ze lubie różne "upiększenia"
      w sexie to prawie każda propozycja tego typu która pada z ust mojego chłopaka
      spotyka sie od razu z odmową. Nie wiem czemu, po prostu gdy on mnie o coś prosi
      to ja się od razu jakoś dziwnie czuję. Co innego kiedy sama wpadam na jakiś
      pomysł- wtedy bez problemu go realizuje i sprawia mi to ogromną przyjemność.
      Nie wim moze nie przypieraj jej tak otawrcie do muru, zasypując prezentami tego
      typu bo jak widzisz to nie skutkuje. Ona już wie czego Ty chcesz, dałeś jej to
      jasno do zrozumienia, teraz musi sie sama przełamać do tego aby to założyć, ale
      uwierz mi jeżeli ma to zrobic (a na pewno chce Ci sprawić przyjemność tylko to
      wymaga czasu) to zrobi to prędzej jako "niespodziankę" dla Ciebie, wtedy kiedy
      juz przestaniesz ją namawiać, niż pod wpływem nacisku. Więc moja rada -
      cierpliwosci, jeśli cie kocha to chce ci sprawić przyjemność i kiedys to zrobi
      ale kazdą forme przymusu potraktuje jako atak i raczej z buntu niż z niecheci
      do tych strojów nigdy tego nie założy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka