Gość: cccc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.04, 11:48 Spełnia się sen Niemców o "ich" Europie, skoro nasz premier leci niemieckim samolotem na spotkanie dotyczące rozszerenia. WIdac, ktor rządzi "nową Europą" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: przypominacz Re: Dublin: uroczystości z okazji rozszerzenia UE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.04, 12:49 leci w nagrodę, za to kosztem zgody na budowę drogi w okolicy Bogatyni, uziemia port Szczecin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papa Re: Dublin: uroczystości z okazji rozszerzenia UE IP: *.ha.tuniv.szczecin.pl 01.05.04, 17:23 Odra dalej przepływa przez Szczecin... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan 1937 Re: Dublin: uroczystości z okazji rozszerzenia UE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.04, 17:30 Kiedy 40 lat temu chodziłem po Dublinie z PRLowskim paszportem i bez wizy irlandzkiej nie śmiałem marzyć o zjednoczonej Europie z Polską. Teraz nie rozumiem Panów z LPR, dwaniej z PAXu i PSLu. Ale odniesienia do tradycji judeo- chrześcijańskiej w konstytucji europejskiej chciałbym bardzo i oczekuję. Tekst Pana Wilkanowicza z Tygodnika Powszechnego nikogo nie powinien urazić; niestety wypowiedzi przywódców Francji i Niemiec urażają. Pewnie trzeba będzie akceptować konstytucje jaka jest, a potem powoli ją modyfikować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Auti Zdumiewa mnie ta modlitwa muzulmlan o Europe IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 01.05.04, 17:52 Mam nadzieje ze beda sie modlic o eliminacje terroru i milosc blizniego. Acha i ze usuna z europejskich wersji koranu slowo "niewierny". Odpowiedz Link Zgłoś
antykagan Dobrze że się dwóch PZPR-owskich... 01.05.04, 20:05 aparatczyków nie pobiło, kto ma wciągać flagę. Małe, żałosne gnidy, wychowankowie PZPR-owskiego aparatu, którzy większość życia spędzili na walce z ludzmi pragnacymi wolnosci... pamietam, jak pod ich rzadami około trzech miesięcy starałem sie o wyjazd na Zachód.. ile musiałem miec zaświadczeń.. dokumentów.. Ludzie bez honoru, godności i ambicji, godni najwyzszej pogardy. Teraz sobie przypisują wszystkie zasługi wejścia do Unii. Straszne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin KAPITALIZM I UNIA NAS ZABIJAJĄ! KOMUNO WRÓĆ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.04, 21:08 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brooklynczyk MILLER KABOTYN IP: *.rasserver.net 01.05.04, 21:16 Musial sie oczywiscie jeszcze przeleciec na koszt podatnikow, bo sam Kwasniewski nie udzwignalby flagi. Ten wiecznie usmiechniety komunistyczny bonzo i aferant, pomimo zera spolecznego, poparcia uparl sie, ze przejdzie do historii. Yaaaa, right.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafal ale niemieckich podatnikow :-) IP: *.chello.pl 02.05.04, 02:37 wlasnie o to chodzi ze polecial ze shroderem i nie lecialy 2 polskie smoloty ale to sie u nas "prawdziwym patryjotom" nie podoba - bo to zdrada !! a jakze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brookynczyk Re: ale niemieckich podatnikow i Luftwaffe? :-) IP: *.rasserver.net 02.05.04, 05:58 Dlaczego wogole lecial? Kwach nie wystarczyl do dzwigania flagi? Nie o zdrade tu chodzi, tylko o pewne polityczne gesty. Miedzy Polska i NIemacami nie ma takiej zazylosci jak miedzy Niemcami i Francja, wiec po co sie wyglupiac??? Polski premier zrobil dobrze Schroederowi, tzn. jego wizerunkowi. Kto go zabral z powrotem: premier Czech? Balwan Miller narszcie roztopil sie w samouwielbieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: profesorsikorski Re: Dublin: uroczystości z okazji rozszerzenia UE IP: *.wnc.katowice.pl 01.05.04, 21:43 Ze strony polskiej było to żenujące. Jakim prawem pan Miller, stanął obok prezydenta i cynicznie zawłaszczył sobie miejsce w historii ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-kwach Re: Dublin: uroczystości z okazji rozszerzenia UE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.04, 21:45 a jakie maniery ma Kwas - klepanie małolata. który wręcał im flagę. widocznie Kwachowi już nie wystarcza klepanie swojej Jolki po dupie. pedał Kwach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bambi z tow. szmaciakiem do europy... paranoja IP: *.aster.pl / *.acn.pl 01.05.04, 22:40 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azuk Re: Dublin: uroczystości z okazji rozszerzenia UE IP: *.swic.dialup.inetia.pl 01.05.04, 23:55 Na uroczystości z okazji rozszerzenia UE wysłaliśmy najsłabszych polityków. Każdy z 24 krajów wysłał jednego przedstawiciela do przekazania swojej flagi przed wciągnięciem na maszt. Jedynie polską flagę trzymali dwaj politycy. Dlaczego oni byli tacy słabi? Czyżby byli "wczorajsi"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdzik Re: Dublin: uroczystości z okazji rozszerzenia UE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.04, 23:59 to proszę się nie dziwić na temat kolejnego stereotypu o Polakach. Kłótliwi - bo do trzymania flagi musieli wysłac dwóch. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brooklynczyk MILLER BEZ AMBICJI IP: *.rasserver.net 02.05.04, 06:18 Wstyd i zlamanie protokolu dyplomatycznego. Miller z milosci wlasnej polecialby z kazdym, kto mu zafunduje, megalomanska dziwka! Tak, chrzescijanstwo przyjelismy od Czech, a UE od Niemiec - tak to zobaczymy w ksiazkach od historii za 30 lat, jak Miller opycha sie niemiecka parowa z kanclerzem Niemiec w drodze do Dublina. Miller uparl sie zeby przejsc do historii, mniejsza o te 20% bezrobocia i afery, ktore po sobie zostawil. Ten skurwiel zapatrzony w siebie powinien zjesc pierwsze europejskie sniadanie wspolnie z polskimi bezrobotnymi! Szkoda, ze w Dublinie nie niesli go w rydwanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re: Dublin: uroczystości z okazji rozszerzenia UE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.04, 00:01 To było żenujące jak dwa Grześki wyrywali sobie flagę WSTYD I TYLE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dixie Re: Dublin: uroczystości z okazji rozszerzenia UE IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 02.05.04, 01:04 Tak, tak... Ein Reich, ein fuerher, ein euro!!!! Zegnaj wolna Polsko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzio Re: Dublin: uroczystości z okazji rozszerzenia UE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.04, 12:58 jesteście żałośni. wstyd mi, że mam w dowód wpisane takie samo obywatelstwo, jak taka banda smutnych populistów z ilorazem inteligencji w okolicach temperatury pokojowej i kompleksami, jak stąd do delty mekongu.... oby wam kiedyś przeszło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mysz Re: Dublin: uroczystości z okazji rozszerzenia UE IP: 217.153.35.* 04.05.04, 12:35 Jaki on nasz premier, podziomek niemiecki, od co. Odpowiedz Link Zgłoś