Dodaj do ulubionych

Protest LPR przeciwko wejściu do UE

• Gość: Lucek Re: Protest LPR przeciwko wejściu do UE IP: *.light.csk.pl 02.05.04, 10:51
      Co z tym Giertychem ?Przeciwko Uni a po kasę do europarlamentu to oni pierwsi ?
      Powinien powiedzieć :"Moja noga ani żadnego polityka z LPR nie stanie w
      Brukseli !!!"Chcesz Giertych Wielkiej Polski to w niej siedź i buduj !!
    • Gość: antixionc Re: Protest LPR przeciwko wejściu do UE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.04, 11:13
      Tak, tak... Unia jest be ale do Europarlamentu się pchają, hehe... Co za hipokryci, już ciągnie ich do Wielkiego Boga Mamony, a fuj...
      • Gość: ZWOLENNIK LPR Re: Protest LPR przeciwko wejściu do UE -słuszny! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.05.04, 11:54
        do "lewackich gogusiów", kiedy solidarność "wywróciła socjalistyczną"
        gospodarkę LEWACTWO pierwsze zakładało kapitalistyczne firmy (oczywiście
        przywłaszczając sobie majątek narodowy).Nikt im wtedy nie zabraniał kosztować
        kapitalizmu. Dzisiaj zabraniasz ćwoku lewcki, Giertychowi kandydować do EP?
        A fe palancie!

Po wejściu do EUROBOLSZEWI bezrobocie wzroście ! Moim zdaniem powinno wzrosnąć
        do 50% by oszołomstwo lewackie dostało nauczkę! Zwłaszcza dotknie tych po
        markietingu i zarządzaniu, no prościej pisząc humanistów wszelkiej maści :))).
        Póki co ja jako LPR się nie boję , techniczni dadzą sobie
        radę !!!!!!!!!!! :))))))).
        • Gość: H56 L udzie P ozbawieni R ozumu w UE ? nigdy IP: *.comnet.krakow.pl 02.05.04, 12:00
          to byłby wstyd dla Polski na całą Europę , niech się lepiej wyjadą do Watykanu
          albo zaczną leczyć psychiatrycznie.
    • Gość: Wqrwiony2 A protestujcie sobie, żałosne fundamentalistyczne IP: *.aine.pl 02.05.04, 12:08
      kukły...
      • Gość: forum Uniofilom pozostały inwektywy :) IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 02.05.04, 12:45
        Próbowałem merytorycznie dyskutować, wplatając w to nieco złośliwości (dla
        odreagowania zmasowanej bolszewickiej propagandy, która lała się z
        polskojęzycznych mediów w ostatnich dniach), wystarczy spojrzeć wyżej. Kończyło
        się zawsze na inwektywach. Żaden uniofil nie podjął dyskusji. Cóż, pożyjemy,
        zobaczymy. Sondaże jeszcze tego nie wykazują, ale już teraz większość Polaków
        ma UE po dziurki w nosie. A co będzie za rok?
        • Gość: anka Re: Uniofilom pozostały inwektywy :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.04, 12:49
          Forum wrócił! Jak miło! Miejmy nadzieję wypoczęty po nocy na formu udowadniając,
          ze zając jest wielbłądem.
          Pozdrowienia i miłego dnia
          • Gość: forum Szkoda na was czasu uniofile IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 02.05.04, 13:06
            Nigdzie nie udowadniałem, że zając jest wielbłądem, wystarczy poczytać
            wcześniejsze posty. Na mój wpis o ISO odezwał się ktoś obrażając mnie i
            twierdząc, że nie mam racji, po czym. . . przyznał mi rację, że ISO nie ma nic
            wspólnego z UE. Do mojego wpisu o HACCP merytorycznie nie odniósł się nikt,
            były tylko jakieś brednie o Wschodzie i Białorusi, gdzie nie ma HACCP. Do wpisu
            o rzekomo brudnej żywności merytorycznie nie odniósł się nikt, tylko sam bełkot
            o Wschodzie.
            Prosiłem o podanie jednego dowodu na finansowanie polskich przeciwników UE
            przez Moskwę. Nie doczekałem się dowodów, jedynie paru mało wyszukanych
            inwektyw. Do moich wpisów dodałem parę złośliwości sugerując, że bywalcy forum
            GW będący zwolennikami Anschlussu, są bardzo schematyczni, w merytorycznej
            dyskusji o UE stają się bezradni dopóki Adaś M. im nie napisze, co mają myśleć.
            No i niestety ta nasza pożal się Panie Boże dyskusja udowodniła, że mam rację.
            Jest wiele ciekawszych zajęć niż użeranie się na tym forum z uniofilami.
            Obawiam się, że uleczy was dopiero rzeczywistość.
            • posener1971 Re: Szkoda na was czasu uniofile 02.05.04, 16:53
              Kolego, bo ty czytac nie umiesz, słuchac też zapewnie nie... wyrywasz pewne
              fakty z konteksty, a teraz obnosisz się, że oczywiście nikt merytorycznie się
              do twoich wypowiedzi nie odniósł... Pisząc o ISO, nikt nie pasisze, że nie ma
              nic wspólnego z UE, napisano wyraźnie, że ISO jest dobrowolne, nie ma przymusu.
              A to przyznasz sam, różnica. ISO musi mieć tyle wspólnego z UE, że jest normą
              unijną,temu nie da się zaprzeczyć. Ty po prostu bierzesz tylko to, co dla
              Ciebie jest wygodne i użyteczne. HACCP, nikt nie dyskutuje, bo to oczywistość
              na rynku producentów żywności. Nikt nie mówi, że nasze "żarcie" jest brudne...
              wiele jednak polskich firm nie spełnia podstawowych kryteriów sanitarnych,
              jesli temu zaprzeczysz, to oznacza, że nie wiesz jak to wygląda. Zmienia sie to
              teraz, nie za wielkie piniądze, tego trzeba było tylko chcieć, a jak ktoś nie
              chciał, to go zmuszono... Przyznasz, że jest porażającą sprawą, by zmuszać do
              czystości, świadczy to tylko negatywnie o poziomie cywilizacyjnym co
              poniektórych... Polską żywność cenię i kupuje, właśnie od małych firm, jest po
              prostu dobra, tą żywność docenia się i na zachodzie. Rzeczywistość uleczy..
              Ciebie uleczy, czego serdecznie życzę.
    • Gość: Zygmunt Re: Protest LPR przeciwko wejściu do UE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.04, 12:44
      Na stronie eLPR;"Marsz niepodległości" - parę refleksji
      Eurosceptycy są niewygodnym tematem dla mediów publicznych. Ale ilość lewicy,
      jaka zebrała się by świętować dzień ludu pracującego zwiastuje rychły koniec
      ich obecności w świecie polityki.

Tylko w najgorszych snach euroentuzjaści mogli wyśnić taki scenariusz, a
      jednak: kiedy to cała Polska niby powinna świętować wejście do Unii, do stolicy
      przyjeżdża 5 tys. osób, które dają wyraz swojej dezaprobacie. Manifestanci
      przemierzają centrum miasta, udają się pod Pałac Prezydencki, następnie pod
      Sejm. Dali w ten sposób autentyczny wyraz nastrojów tej części społeczeństwa,
      która nie nabrała się na teatrzyk w wykonaniu opcji rządzącej. Opcji, o której
      można już mówić tylko w czasie przeszłym.

Odegrany przed Pałacem Prezydenckim marsz żałobny był wymownym symbolem relacji
      zebranych w stosunku do głowy części obywateli państwa polskiego. Był też
      zwiastunem nowego, które nadejdzie po politycznym unicestwieniu panującej
      opcji, jak i tych wszystkich, którym daleko jest od wrażliwości społecznej i
      poczucia tożsamości narodowej. Udział LPR w wyborach do Parlamentu
      Europejskiego będzie kolejnym krokiem ku umocnieniu i powiększeniu wpływu na
      bieg rzeczywistości autentycznej narodowej reprezentacji politycznej naszego
      narodu.

Podnoszą się głosy – dlaczego ci, którzy w referendum powiedzieli NIE dziś
      startują w wyborach do P.E. My odpowiadamy – a kto ma reprezentować
      kilkudziesięcioprocentową , stale powiększająca się część społeczeństwa
      polskiego, która nie jest zadowolona z wynegocjowanych warunkach i z takiego
      kształtu Unii, jaki jest obecnie? SLD, który będzie miał może jednego posła w
      Europarlamencie, a żadnego w polskim sejmie? PO, która w populizmie wyprzedziła
      już nawet Samoobronę, a reprezentuje w rzeczywistości interes wąskiej grupy
      społecznej? A może Unia Wolności, której przebrzmiałe już sławy bardzo by
      chciały, ale nikt ich już nie chce?

„Marsz niepodległości” był silnym głosem tej części społeczeństwa, która chce
      silnej i konsekwentnej w działaniu reprezentacji polskiej w Europarlamencie. I
      ten odważny i zdecydowany głos został w mediach publicznych przemilczany. Bo
      był bardzo niewygodny wobec ckliwych i słodkich obrazków z Dublina, gdzie
      występowała razem para (to jedyny przypadek wśród reprezentantów państw
      wchodzących do Unii!) Kwaśniewski i Miller.

Znamiennym faktem i zwiastunem nowej sytuacji politycznej była ilość
      manifestantów lewicowych, którzy w Warszawie tradycyjnie zebrali się, by uczcić
      święto klasy pracującej. Niespełna 500 osób to śmiesznie mało, jak na opcję
      polityczną, która jeszcze niedawno grzmiała i huczała w ferworze wyborczego
      zwycięstwa. Gdzie podziali się ci wszyscy, którzy gremialnie udawali się do urn
      oddać swe głosy na SLD i UP?

Przed nami wytężona praca podczas kampanii wyborczej. Czujemy się pewnie, gdyż
      Ligę stanowią ludzie ideowi, którym nie trzeba obiecywać stanowisk i poklasku w
      mediach. Nasi działacze nie pchają się przed kamery telewizyjne i nie zieją
      cynizmem. Ich mrówcza praca wypływająca z miłości do Boga, swoich rodzin i
      kraju jest bronią, której nie pokona żaden pieniądz czy upokarzające słowo z
      ust lewicowych czy liberalnych pseudointelektualistów. 208 563 podpisów
      zebranych w kraju na listy LPR są kolejnym owocem takiej sumiennej,
      pozytywistycznej pracy."

Czyli warto się zjednoczyć i wtym celu rozmawiać by opracować wspólny program
      wyjscia z UE.

• Gość: a Re: Protest LPR przeciwko wejściu do UE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.04, 12:53
        Boże dobry, widzisz i nie grzmisz...

Zdowia życzę Zygmuncie. I miłego dnia, bez kolejej nadżerki na dwunastnicy z
        nerwów na ten naród, co to jednak woli cos innego. Oczywiscie po manipulacjach
        centrów badania opinii :-))))
    • Gość: a Re: Protest LPR przeciwko wejściu do UE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.04, 13:06
      A protestujcie sobie robaczki, protestujcie, zawsze to jakieś urozmaicenie i
      pośmiac się można. I poczytać ciekwostki, inwektywy, "staromowę", jak to zreszą
      bywa na tym forum

I coś Was mało jednak, nawet na tym formum i nawet mimo tego, że jedna osoba
      logowała się pod 4 nickami.

A w ogóle to może lepiej na spacer, pogoda całkiem OK (ja rozumiem, ze to może
      stanowić problem ideologiczny-pogoda też jest już w UE).
    • Gość: Chrześcijanin Re: Protest LPR przeciwko wejściu do UE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.04, 13:16
      Dla czego ten jak mu tam..Giertych nie odda się do uśpienia ???Jest biedny :-(
      • Gość: Z..... LPR Re: ŻAŁOSNA lewaczyno IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.05.04, 13:43
        dałęś "dech" w swoim "stęchłym poscie" który jest powodem na to by do
        parlamentu eurbolszewi weszli prawicowcy.
        Ty zaś zdziczała lewaczyno od nieróbstwa, fundowałbyś eutanazję , pedalstwo,
        inne zdziczenia i wynaturzenia.
        Bezrobocie musi być 50% by nauczyło "moresu" ludek l.

Benzynka przekroczyła 4 pln :)))).
        • Gość: cg Re: ŻAŁOSNA lewaczyno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.04, 16:52
          To sie bedziesz musiał przesiasc na rowerek. O ile cie stac...
    • Gość: 89-620 strzel. Re: Protest LPR przeciwko wejściu do UE IP: *.petrus.pl 02.05.04, 13:32
      Niestety,idioci też mają prawo do wypowiedzi.Takie są uroki demokracji.
    • Gość: tekisk Re: Protest LPR przeciwko wejściu do UE IP: *.bielsko.dialog.net.pl 02.05.04, 13:46
      oj , marzy się p. Giertychowi - marzy ...............
    • Gość: Killer Re: Protest LPR przeciwko wejściu do UE IP: *.acn.waw.pl 02.05.04, 14:42
      Ta Giertych na syberie!!! tam sie przyda taka kłoda jak on. Zacietrzewiony
      zaślepiony nienawiścią idiota!!!!!!!1
    • Gość: olo Re: Protest LPR przeciwko wejściu do UE IP: *.ols.vectranet.pl / 80.51.241.* 02.05.04, 15:10
      Miałem nie iść na wybory, ale jak popatrzyłem co wyrabia Giertych i jemu
      podobni postanowiłem pójść do urny i zagłosować na ludzi mądrych i, mam
      nadzieję, nie dopuścić do tego, aby kandydaci z LPR reprezentowali Polskę w UE.
      A patrząc na Giertycha wydaje mi się, że ktoś ma rozdwojenie jaźni - jest
      przeciw UE, ale pcha się do Brukseli. Czyżby dla idei...
    • Gość: fifi Re: Protest LPR przeciwko wejściu do UE IP: *.limes.com.pl 02.05.04, 15:14
      Jednym z wazniejszych ministerstw w ewentualntym rządzie Gertycha byłoby
      Ministerstwo Ochrony Moralności, a Głównym Jej Stażnikiem aktualny poseł Strąk.
      Wszystkiego najlepszego.
    • Gość: miś ale na pewno nie jest tak ślepy jak ty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.04, 16:46
      • trishika psikus!? 02.05.04, 16:59
        No to my zrobmy Giertychowi psikusa i nie glosujmy na LPR!!
    • Gość: Krzysztof K. GIERTYCH NA ŚMIETNIK HISTORII IP: *.fema.pl / *.cyf-kr.edu.pl 02.05.04, 17:21
      GIERTYCH I LPR NA ŚMIETNIK HISTORII!!!
    • Gość: bart Zmęczenie... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.05.04, 17:24
      Desperacja jest LPR zbyteczna... Po cóż strzępić gardło.
      Po co ten stres...

Daleko lepszym rozwiązaniem rozwiązaniem, korzystniejszym
      z punktu widzenia osobistej higieny psychicznej, jest
      wewnętrzna emigracja... W wyborach do Sejmu i innych takich
      nie brałem udziału już od jakiegoś czasu, powtarzając sobie,
      iż referendum akcesyjne bedzie ostatnim powszechnym głosowaniem,
      w jakim wezmę udział - i widzę wyraźnie, iż lepszej decyzji
      podjąć nie mógłbym... Rządzie - rządź, Przywódcy - przewodzcie,
      dokąd wola. Nic mi do tego.

b.
    • Gość: antilpr Re: Protest LPR przeciwko wejściu do UE IP: *.acn.pl 02.05.04, 17:43
      LPR - nie! Samoobrona - nie! Bo to banda zacofanych, ksenofobicznych cwaniaków.
    • Gość: Puchatek Re: Protest LPR przeciwko wejściu do UE IP: *.Elektron.pl 02.05.04, 17:52
      NARÓD w referendum był "za".
      Jeśli LPR wie lepiej, to pokazuje swoją prawdziwą twarz - totalitarnego
      ugrupowania, które w dupie ma wolę narodu i dla którego ideologia jest
      ważniejsza od emokracji.

• arkadiusz74 Re: Protest LPR przeciwko wejściu do UE 02.05.04, 18:04
      giertych to moze juz by przestal tak sie wydzierac bo juz jestesmy w uni i nic
      tego niezmieni a teraz nalezxy myslec jak wyciagnac z tego korzysci a nie sie
      wiecznie wydzierac ze niechcemy uni
      LPR TO TAK JAK LEPER 2
    • Gość: Ja Re: Protest LPR przeciwko wejściu do UE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.04, 18:20
      Ligowcy jak zwykle służą diabłu, a konkretnie z ich durnowatych protestów
      cieszą się tylko SOWIETY i łukaszenek. Zresztą spójrzmy na zakamuflowany
      skrót - L y g a P r z y j a c i ó ł R o s j i.
      I to byłoby na tyle, ciemniactwa wstyd
      komentować.
      I,m
    • Gość: Zasada Re: LPR to pacholki MOSKWY IP: 81.170.253.* 02.05.04, 18:25
      LPR powinien wejsc w sklad BIALORUSI na czele z konskim przywodca.Komuna im sie
      nie podobala ,Unia takze to kto tym debila dogodzi.Zastanowcie sie ludzie kto
      ta organizacje finansuje to sa pacholki Moskwy i dzialaja pod ich dyktando na
      czele z Gertychem i Wrzodakiem.Dzialaja przeciwko zywotnym interesa
      panstwa.Komu najbardziej zalezalo aby Polska nie zwiazala sie z zachodem ?
    • Gość: byk Re: Protest LPR przeciwko wejściu do UE IP: *.dnet.pl / 80.50.19.* 02.05.04, 18:42
      Wodzu Wielka głowo gdzie ci do władzy z twoim ugrupowanien Lewi Po Rozwodzie
    • utrat Re: Protest LPR przeciwko wejściu do UE 02.05.04, 18:52
      Zapraszam na nowe forum UNIA EUROPEJSKA (POLSKA I SWIAT-->UNIA EUROPEJSKA).
    • Gość: tim Re: Protest LPR przeciwko wejściu do UE IP: *.pl / 213.77.31.* 02.05.04, 19:03
      jeśli panu Giertychowi tak nie podoba się unia to po co wybiera się do
      europarlamentu. A może ten szum jest tylko po to aby go wybrano bo maluczkich
      ma on w głębokim poważaniu a liczy się tylko kasa zwłaszcza w euro
    • Gość: zrzęda PYTANIE DO EUROSCEPTYKÓW: IP: *.zapis.net.pl 02.05.04, 19:41
      Podajcie choć jeden kraj, w którym po wstąpieniu do Unii Europejskiej
      POGORSZYŁO SIĘ.
      Proszę o choć jeden przykład.
    • Gość: Ewa Dobro kraju IP: *.azory.net.pl 02.05.04, 19:45
      Są takie słowa jak dobro kraju i trzeba oraz współpraca.
      Jest też słowo egoizm .Trzeba wreszcie zejść z drzewa.
    • Gość: Zbyszek48 Re: Protest LPR przeciwko wejściu do UE IP: *.brzesko.net.pl 02.05.04, 20:35
      A to sobie Giertych wykombinował dojście do koryta...Można i tak! Ale chyba
      Polacy nie będą tacy głupi i oleją kandydatury LPR-owców. skoro protestują
      przeciwko wejściu do Unii to niech kandyduja do kółka różańcowego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka