big-bolo47 Re: Samoobrona: Drżą ze strachu przed nami 07.05.04, 09:57 Rzeczywiscie, z tymi ludzmi , w tym kraju jest cos nie tak. Bo nie nie o to chodzi , że jakiś oszołom i czubek / były kierownik PGR- dawna nomenklatura PZPR- oczywiscie!!!!!!- którego 3 razy wyrzucano ze skkół/ ciekawe - hehehehehheheheheheh!!!???- co on ukończył!?!/ -- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat Re: Do leppera IP: *.burkert.com 07.05.04, 10:07 Od dzisiaj ,wy skurwysyny z samoobrony,zaczne zajmowac sie wasza placowka w Strasbourg!Jak zobacze jakiegos burola na ulicy -publicznie wpierdole i zawiesze koltuna na czerwonym krawacie! Odpowiedz Link Zgłoś
golabek Re: Samoobrona: Drżą ze strachu przed nami 07.05.04, 10:06 Chwała tym profesorom co się nie zgodzili!!!!! Proponuję opublikować ich nazwiska i nagrodzić za opór ciemnocie!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diablo Re: Samoobrona: Drżą ze strachu przed nami IP: *.stoen.pl 07.05.04, 10:11 widzialem tego leppera w zeszly piatek na okeciu, trza go bylo moze wtedy w kiblu spuscic i bylby spokoj zwlaszcza ze nikt go nie pilnowal, taki maly przyczajony kurdupel, wszystkim sie klanial i do wszystkich sie usmiechal, do mnie tez :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Clar05 "Samoobrona" czyli obrona własnych interesów IP: *.bud.pcz.czest.pl 07.05.04, 10:21 Zgodnie z "polską" tradycją pierwszy milion trzeba ukraść, żeby stać się bussinesman-em. A potem to już tylko SAMO-OBRONA tego, co się ukradło. Partia ta służy tylko do pomnażania własnych majątków i jeśli ludzie tego nie widzą, dając się mamić populistycznymi demagogiami i głosują na bandę Leppera, to im współczuję poziomu rozeznania, a Polsce jej "przedstawicieli". Wstyd będzie pokazać się w jakimkolwiek kraju UE jak choć 1 wejdzie (a zanosi się, że "narodek" jest znacznie głupszy i wybierze więcej biało-czerwonych zebr). Ciekawe czy bieliznę też noszą w paski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BYWATEL Bo nigdy nie wiadomo co oszołom wymyśli......... IP: *.gorzow.mm.pl 07.05.04, 10:25 ja też drżę przed ludzmi nieobliczalnymi, nie mieszczącymi się we wszelkich przyzwoitych i kultularnych normach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiks Re: Samoobrona: Drżą ze strachu przed nami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 10:34 "Najwięcej jest osób w wieku 35-50 lat. Jedna trzecia to młodzi do 35. roku życia, jedna trzecia ma powyżej 50 lat." Pokrętna logika Gazety Wyborczej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klip A kto tupie ? IP: *.2.Core.net.pl 07.05.04, 10:35 Wynika z artykułu,że to bardzo pracowity i zdeterminowany człowiek. Na dodatek bardzo łatwo udaje mu się udawać kogoś kto jest przeciwko establishmentowi,choć w rzeczywistości z nim współpracuje. Niestety spora część dziennnikarzy, polityków, yntelektualistów myśli,że jak pokażą,że Lepper to "burak,głupek,populista,niebezpieczny" to go zwalczą i odbiorą poparcie. Będzie wprost przeciwnie,bo jego wyborcy widzą,że mają racje,w końcu establishment go zwalcza, w radiu się z niego śmieją a więc boją się. Stąd juz prosta droga do mylnego wniosku,że dlatego iż Lepper rzeczywiscie zamierza rozwalić układ i stąd m.in. duże poparcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niewidzialny Re: A kto tupie ? IP: 217.166.61.* 07.05.04, 10:37 Mnie nawet nie dziwi ze Samoobrona ma takie poparcie. Bo ludzie w Polsce mieli juz AWS SLD i co?????? Mysle ze dla zwyklych ludzi nie wazne jest kto rzadzi Polska, wazne jest aby rzad zapewnil im prace wysokie zarobki i bezpieczenstwo!!! Prawda? A tego dotychczasowe rzady niezapewnily. Dlatego co maja robic Polacy?bojkotowac wybory????? Glosowac na tych samych oszustow???? JEzu jak sobie pomysle jakie afery wyszzly na jaw w ciagu ostatnich paru lat,,,,, az mnie zlosc dlawi. Szczerze wspolczuje Polakom ze maja znikoma szanse na poprawe swojego bytu. Chetnie wrocilbym do Polski ale do normalnego kraju. A na to sie niestety nie zapowiada. Szkoda. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wan stłucz termometr - nie bedziesz miał gorączki IP: *.udn.pl 07.05.04, 12:24 Logika jak w temacie. Albo schowaj głowę w piasek, Ty nic nie widzisz to z pewnoscią inni Ciebie nie zobaczą. Uświadomienie problemu, zagrożenia to połowa sukcesu. Leper 10 lat pracował na swój sukces. A Ty chciałbyś w kilka tygodni, po kilkunastu artykułach prasowych z nim wygrać i odwrócić trend w świadomości najbardziej upośledzonej umysłowo części społeczeństwa???? Pomyśl, poczytaj trochę socjologii, historii... Leper w końcu przegra jak amen w pacierzu. To kwestia czasu. Najważniejsze to zbudować wreszcie w Polsce państwo prawa, aby Leper w końcu odpowiedział przed sądem za wszystkie swoje złodziejstwa już dokonane i te, które dopiero zamierza dokonać. Więzienie, oprócz gnojówki, to jego naturalne miejsce i tam w końcu trafi. Czy to będzie za 5 lat czy 10 - nieważne. Ważne, że tam się w końcu znajdzie. Gość portalu: klip napisał(a): > Wynika z artykułu,że to bardzo pracowity i zdeterminowany człowiek. Na dodatek > bardzo łatwo udaje mu się udawać kogoś kto jest przeciwko establishmentowi,choć > w rzeczywistości z nim współpracuje. Niestety spora część dziennnikarzy, > polityków, yntelektualistów myśli,że jak pokażą,że Lepper to > "burak,głupek,populista,niebezpieczny" to go zwalczą i odbiorą poparcie. Będzie > wprost przeciwnie,bo jego wyborcy widzą,że mają racje,w końcu establishment go > zwalcza, w radiu się z niego śmieją a więc boją się. Stąd juz prosta droga do > mylnego wniosku,że dlatego iż Lepper rzeczywiscie zamierza rozwalić układ i stą > d > m.in. duże poparcie. Odpowiedz Link Zgłoś
klip-klap do zdrowego - załóż okulary 07.05.04, 12:44 Zdrowy wan: > Uświadomienie problemu, zagrożenia to połowa sukcesu. Leper 10 lat pracował na > swój sukces. A Ty chciałbyś w kilka tygodni, po kilkunastu artykułach prasowych> z nim wygrać i odwrócić trend w świadomości najbardziej upośledzonej umysłowo > części społeczeństwa???? Jest jeden mały problem. Nie przeczytałeś co napisałem,a napisałem,kto tą popularność potęguje. 10 lat nie odwrócisz,ale po co mu więcej popularności. Że zacytuję końcówkę swej wypowiedzi i > stą > > d > > m.in. duże poparcie. > M.IN. , którego dzięki złej woli nie dostrzegasz. Pomyśl, poczytaj trochę socjologii, historii... Leper > w końcu przegra jak amen w pacierzu. To kwestia czasu. Najważniejsze to > zbudować wreszcie w Polsce państwo prawa, aby Leper w końcu odpowiedział przed > sądem za wszystkie swoje złodziejstwa już dokonane i te, które dopiero zamierza > > dokonać. Więzienie, oprócz gnojówki, to jego naturalne miejsce i tam w końcu > trafi. Czy to będzie za 5 lat czy 10 - nieważne. Ważne, że tam się w końcu > znajdzie. Pewnie że w końcu przegra,tylko wcześniej trochę na nas poeksperymentuje. A państwo prawa w Polsce,może za 30 lat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wan Re: klip-klap IP: *.udn.pl 07.05.04, 13:44 To Ty niezrozumiałeś, nie sytuuję się w roli zdrowego a z Ciebie nie robiłem chorego. Ten "termometr" to tylko przykład pewnego stylu myślenia. Problemy są po to by je rozwiązywać. A Leper i lepperyzm jest niewątpliwie poważnym problemem w Polsce. Aby go rozwiązać jak najmniejszym kosztem należy sobię go w pełni uświadomić i zrozumieć. Tylko wtedy można znaleźć skuteczne rozwiązania. Najgroźniejsze jest bagatelizowanie, udawanie, że nic złego sie nie stanie, myślenie życzeniowe (na pewno wszytko będzie dobrze) i lekceważenie przeciwnika. To musi dotyczyć jak największej masy społeczeństwa. Jak chcesz to zrobić nie pisząc o Leperze i nie nagłasniając potencjalnych zagrożeń? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klip Re: klip-klap IP: *.2.Core.net.pl 07.05.04, 14:12 . Problemy są > po to by je rozwiązywać. A Leper i lepperyzm jest niewątpliwie poważnym > problemem w Polsce. Aby go rozwiązać jak najmniejszym kosztem należy sobię go w > > pełni uświadomić i zrozumieć. Lepper to problem stworzony przez wiele czynników, mi najbardziej rzucają się w oczy dwa : nieporadność i niezdecydowanie kolejnych ekip rządowych, wypromowanie i ochrona L. przez SLD jako straszaka na PSL oraz narzędzie do odwracania uwagi. Tylko że teraz L. sprawia wrażenie jakby się zerwał z łaańcucha. > Tylko wtedy można znaleźć skuteczne rozwiązania. Problem nie polega na zwalczaniu Leppera,tylko na braku rzeczywistej alternatywy wobec niego.Mamy demokrację i może wygrać Lepper,bo takie jest jej i jego prawo. > Najgroźniejsze jest bagatelizowanie, udawanie, że nic złego sie nie stanie, > myślenie życzeniowe (na pewno wszytko będzie dobrze) i lekceważenie > przeciwnika. Oj stanie się stanie,ale są i dobre strony,może w kopncu jakiś wojskowy nie wytrzyma i zrobi porządek. To musi dotyczyć jak największej masy społeczeństwa. Jak chcesz to > > zrobić nie pisząc o Leperze i nie nagłasniając potencjalnych zagrożeń? Pisać - tak. Pytanie - jak?Jesli tak jak przedstawialem w pierwszym poscie(przeciwstawiajac establishmentowi,osmieszajac na sile) , to efekt bedzie przeciwny. Popularnosc L. jest tworzona przez jego pozorowana anty-ukladowosc,a ukladu sie nie lubi wlasnie za te 10 lat,o ktorych pisales.Najlepiej byłoby wciągnąć Leppera do jakiegoś rzadu,a wtedy szybko by się skompromitował. Masy poznałyby kolejnego oszusta,a tak przecież nie każdy ma internet i ochotę by sprawdzać jak glosuje Samoobrona w sejmie i kogo tak naprawde wspiera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad jedna trzecia? IP: 62.87.182.* 07.05.04, 10:36 'Najwięcej jest osób w wieku 35-50 lat. Jedna trzecia to młodzi do 35. roku życia, jedna trzecia ma powyżej 50 lat.' Autorowi chodzi chyba o to że czasem jedna trzecia jest większa od jednej trzeciej. Gratulacje. Proponuję zatrudnić jakiegoś siódmoklasistę do sprawdzania ułamków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzy Re: Samoobrona: Przed Waszą głupotą, perfidią IP: *.one.pl / *.za.digi.pl 07.05.04, 10:44 Waszym hasłem powinno być Po nas tylko śmierć. Ostatni gasi światło. Pod budką z piwem kupujecie głosy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: Samoobrona: Drżą ze strachu przed nami IP: *.us.wroc.pl / *.us.wroc.pl 07.05.04, 11:37 Ja się boję idiotycznych buraczanych przękrętasów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heniuś Krawaty samejbrony - TO SZLABANY-a nie barwy narod IP: *.cekcyn.sdi.tpnet.pl 07.05.04, 11:45 Tak pomalowane są wszystkie szlabany ! Szlaban dla cywilizacji . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liczydlo ile ich jest? IP: 5.2.* / *.kbn.gov.pl 07.05.04, 11:51 Napisano:"Najwięcej jest osób w wieku 35-50 lat. Jedna trzecia to młodzi do 35. roku życia, jedna trzecia ma powyżej 50 lat.". Zeby to byla prawda, to kandydatow musi byc wiecej niz kandydatow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Macięty Re: Samoobrona: Drżą ze strachu przed nami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.04, 12:11 Jedyna diagnoza: LECZ SIĘ CZŁOWIEKU.Zresztą brodzik intelektualny to norma w SAMOOBRONIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan ja Re: Samoobrona: Drżą ze strachu przed nami IP: *.wozniaka.bytom.pl / *.wozniaka.bytom.pl 07.05.04, 12:37 Najwięcej jest osób w wieku 35-50 lat. Jedna trzecia to młodzi do 35. roku życia, jedna trzecia ma powyżej 50 lat... nie ma jak fachowość i sens tego, co sie pisze..;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gregski Re: Samoobrona: Drżą ze strachu przed nami IP: 82.133.100.* 07.05.04, 12:52 Kiedy widze notowania Samoobrony to wstyd mi ze zyje w kraju gdzi tylu ludzi daje sobie wmowic ze sa proste rozwiazania skomplikowanych problemow i ze szafoty, cenzura spowoduja w Polsce dobrobyt. Ludzi przebudzcie sie i nie dajcie dojsc do wladzy ludziom bez kwalifikacji bez wiedzy, ludziom ktorzy kupuja Was klamstwami, bo to co proponuje Lepper nijak ma sie do prawdy. Chodzi mu tylko o władze a potem choćby wojna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raptile PYTANIE IP: *.czersk.sdi.tpnet.pl 07.05.04, 12:53 Ile miejsc przysluguje Polakom w PE? Jedne zrodla podaja, ze 50, inne, ze 54.. jak to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luk Re: Samoobrona: IP: *.ne.client2.attbi.com 07.05.04, 13:14 BRAWO ANDRZEJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogusia Odpista czykam IP: *.tpgi.com.au / *.tpgi.com.au 07.05.04, 13:36 Ja tu juz drugi raz pise a tu znieculica w narodzie,chrzescijana rzadnego ni widac nikt bidulce rady dac nichce.Ludziska pomuzta gdzie takiego krawata dostac ja moge bo jak Lepper muwi ze trza nusic to ja chuciaz baba to i du garsunki naloze. Jak trza to trza nima wyjscia.Pytala ja w kolku ale ni maja wszystkie rozebrali nawet te z PSL wziuny.Cu ja bidna tyraz zrobie jak tu sie ludziom na ocy pokazac bo wsystkie sunsiady juz maja a jak kto nima to bynda konsykwencje dla nieposłusznych i leniwych.Do jadwigi ja poszla bratowki mojej bo pomyslala ze usyc mozna bo wiedziala ze una miala te cerwone flaszke co to z nia na piersego maja co rok chodzila ale una po demokraci nastaniu z niej dziatkom gatki posyla .Pisa ze w tej Bruksely taka furora na te krawaty to ja Kazmirza mynza swojego na traktor i go tam poslala ale un pijacyna do gospody tylko dujechal.A jak te znajume policjanty traktor i jego mocymorde mi do chalupy psycholowali to jesce po pysku ja od niego dostala bo sie chopy z niego smieli.Na plebani ja byla ale tyn ksiundz to chyba ni Polak bo jak uslysal za cym ja psysla to mnie od satanow nawyzywal.I cu ja bidna tera pocne do tzynastego nie daleko a trza nosic od dzis do tzynastego czyrwca jak przykazano.Moze ktus wi dzie go moge pozycyc cy dostac cy za piniadze kupic bo chuc ja za nasego Andzejka toby i w ugien posla to wstyd ze ja tak zaniedbala i krawata du dzis nimam.Zlitujta sie ludzie pomuzta jak trza bydzie to i na kulanach do Censtochowy pujde a i w polu odrobie i bardzo stara tyz ni jezdem to i moze za cus innego..bo trza sie sprawdzic bo partia nie popze. A jak muwio to chyntnych tera duzo majo nawyt doktorow pitnastu sie pzykleilo i profesorkow dwoch pzygnalo ale tak dumam co to za chlopy co to widel w zyciu w lapach ni mieli psyjdo i pujdo. To se tak miarkuje coby i ja tam sie zalapala.Moze i ja by tak tego mandata w syjmie cy Sztrasburgu dostala tobysem troche posiedziala. Toby sie Kazmirz ucieszyl toby nam te kredyta na ciungnik i hektary w bankach poumazali i dla Polsko by co moze zrobila przecie ja tyz ni glupia a na pywno mundrzejsza udtygo co to tym elektrykom byl we stocznu.Jak nakazal nas Jendrzej ja jus wsystkie wyjazdy do duktora i do miasta podwolywala tylko na targ sie wypusce i na mec LZS z sunsiednio wiosko coby wincej tych sputkan bylo a jak mi Kazmirz kolo do rowera naryperuje to i wsystkie gminy w swoim okręgu oblece.Ale jakrze to tak byz krawata toz to wstyd na calo parafie pujdze. Odpiszta czykam Bogusia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2razy2 ile to jest? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 13:51 "Najwięcej jest osób w wieku 35-50 lat. Jedna trzecia to młodzi do 35. roku życia, jedna trzecia ma powyżej 50 lat." na pierwszy rzut oka widać, że "najwięcej" to także jedna trzecia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Drżąc ze staru przed Lepperem i jego posłusznymi . IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.04, 19:30 Pan Lepper co chwila udowadnia, że nie jest osoba kompetentną i nie potrafi nic zdziałać prócz gorżenia. Nam jest potrzebny spokojny, mądry rząd który zna się na tym co robi. Nasza gospodarka wreszcie ruszyła ale nie jest to zasługa Premiera Millera i jego rządu. Taki sposób startu gospodarki jest niesłychanie delikatnym przedsięwzięciem. W każdej chwili coś może się nie powieść. Nie wolno w tej chwili dawać gospodarki w ręce ludzi nie znających sie na tym. Lepper rzadając absolutnego posłuszeństwa odwołuje się do najgorszych wzorów z nie tak dawnej histori. Jego buńczuczność świadczy o jego pewności że wygra. To była by klęska dla nas. Jeśli szybko nie staniemy się silnym gospodarczo krajem, to będziemy nic nie znaczącym pionkiem w Unii. Pan Lepper już zasygnalizował że można się z nim dogadać, tylko trzeba mieć odpowiednią motywację. Czy politycy z tego skorzystają ? Z pewnością tak. To są zimni politycy wykorzystujący każdą szansę zwiększenia zysków swych krajów. Bo oni wiedzą, że reprezentują swe kraje i za to dostają wielkie pieniądze. Pan Lepper też jest zimny w swym wyrachowaniu ale nie interwesuje go kraj który ma reprezentować. Doskonale pamięta maksymę "Zwycięzców się nie sądzi" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takitam Bójcie się tylko Boga, a rozgnieciemy te robaki! IP: 212.108.135.* 07.05.04, 21:38 Robaki w biało-czerownych krawatach! Socjaliści, komuniści, związkowcy i hitlerowcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak, 33 lata Re: Samoobrona: Drżą ze strachu przed nami IP: 5.3.1R* / *.lrz-muenchen.de 08.05.04, 14:19 Z ubolewaniem stwierdzam ze ma Pan racje Panie Przewodniczacy Lepper - drze przed demagogami Pana wymiaru - swoja opinie zamieszczam z Monachium bo aktualnie tu pracuje - miasta ktore wyhodowalo na piersi bawarskiej demokracji jednego slynnego demagoga, za jego demagogie 10 ml ludzi zaplacilo zyciem. Teraz to miasto zatarlo wszelki slad po tym demagogu, nawet budynek w ktorym dokonal on slynnego puczu zostal rozebrany, a na jego miejscu stoi dom sztuki. Wszyscy demagodzy duzi i ci Pana kalibru maja wspolna ceche - kompleks nizszosci ktory musza zwalczyc za wszelka cene - sa jak rak dla spoleczenstwa. Jestem mlodym czlowiekiem, ponizej 35 r, mam dwoch synow i wierze ze nie odbierze im Pan szansy na normalne zycie, oceniane przez prawdziwe wartosci takie jak wyksztalcenie, prawo do swobodnego wyrazania mysli, ciezka lecz wynagradzana praca a nie Panskie obiecanki-cacanki czyli obietnice bez pokrycia dla ludzi juz skrzywdzonych przez przez innych oszostow lub nieudacznikow politycznych. Niech Pan sobie przypomni co spotkalo innego Przewodniczacego, ktory mial wieksze poparcie od Pana - to ze upadl to nie jest jednak Panska zasluga, Pan tez podlegac bedzie temu samemu prawu ciazenia, ktore wczesniej czy pozniej dotyczy wszystkich politycznych obludnikow, wierze ze Polacy ucza sie polityki, bo nie jestesmy mniej zdolni od Niemcow czy Francuzow. Zostalismy tylko poddani wiekszej niz oni presji historycznej, sterowanej przez demagogow, a majacej na celu zabicie w nas tozsamosci narodowej, wiary w siebie i zdrowego rozsadku. Prawda jest taka ze Samoobrona i Pan nie jest przygotowany do wziecia odpowiedzialnosci po ktora Pan i ludzie panskiego pokroju wyciagacie zachlanne rece - dowodem na to jest Pana wypowiedz, a chyba samego siebie Pan nie oklamuje - choc kto wie, ze ma pan wsrod swoich kandydatow kilkudziesieciu doktorow, ale niestety tylko dwoch profesorow - moze to pan jednak sobie wynagrodzic innego rodzaju ekspertami od brudnych interesow, afer politycznych i tym podobnym ludziom szybkiego sukcesu ekonomicznego. Co do mlodych ludzi to o jednym moge Pana zapewnic ze nie mozemy juz patrzec na nieudacznikow, pajacow i ludzi z przypadku w polskiej polityce, bo tacy ludzie marnotrawia nasze ciezko zarobione pieniadze, wiec niech sie Pan spieszy bo to juz ostatnie chwile dla karierowiczow niewiadomo skad, ostatnia runda Prezydenta - samouka i ostatnia szansa dla czlowieka znikad. Doktor nauk medycznych wiek 33 lata, nazwisko nie jest istotne - mozna tu wstawic conajmniej kilkadziesiat nazwisk ludzi (doktorow jak ich Pan Przewodniczacy okresla) ktorych znam, jest ich jednak wiecej niz w Samoobronie - to zdolni ludzie wiec nie porzuca swojej pracy aby realizowc sie politycznie w Pana partii - chocby niewiem jak dlugo Pan przemawial do nich ze Strazburga. Gratuluje Krawata - szkoda tylko ze Samoobrona szczyci sie faktem zawlaszczenia barw narodowych Polski, Austrii i Wolnej Bialorusi, Malty i paru jeszcze krajow - ale widocznie nie stac jej dzialaczy na wymyslenie niczego bardzej oryginalnego. Korzystajac z koniecznosci pisania smutnego tekstu skladam rowniez kondolencje (brak mi wrecz slow do okreslenia jak bardzo jestem wstrzasniety ta tragedia) Rodzinie, Przyjaciolom tragicznie zmarlego Waldemara Milewicza oraz jego wspolpracownika, ktorzy zgineli bo chcieli Polakom pokazac prawde o Iraku, prawde ukrywana przez innych demagogow - tych w garniturach i tych w abajach. Odszedl kolejny z nielicznych niestety ludzi ktory ciezka i jakze niebezpieczna praca materializowal nam pojecie abstrakcyjne jakim jest po prostu prawda - najbardziej zabojcza rzecz dla demagogow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OK Re: Samoobrona: Drżą ze strachu przed nami IP: *.do.pl / *.generacja.pl 08.05.04, 14:49 " Elita! Cha, cha, cha... Otóz oświadczam wam, ze wasz mąż stanu, wasz Cincinnatus, wasz wielki człowiek, wasz Nikodem Dyzma to zwykły oszust, co was za nos wodzi, to sprytny łajdak, fałszerz i jednocześnie kompletny kretyn! Idiota, nie mający zielonego pojęcia nie tylko o ekonomii, lecz o ortografii. To cham, bez cienia kindersztuby , bez najmniejszego okrzesania! Przyjrzyjcie się jego mużyckiej gębie i jego prostackim manierom! Skończony tuman, kompletne zero! Daję słowo honoru, że nie tylko w żadnym Oksfordzie nie był, lecz żadnego języka nie zna! Wulgarna figura spod ciemnej gwiazdy, o moralności rzezimieszka. Sapristi! Czy wy tego nie widzicie? Źle powiedziałem, że on was za nos wodzi! To wy sami wwindowaliście to bydlę. Z was się śmieję, głuptasy! Z was! Motłoch!..." Odpowiedz Link Zgłoś