gaba21 02.03.05, 15:42 Czy można liczyć na dotację z Unii Europejskiej, kiedy jest sie studenetem. Chciałabym załozyć swoją działalność. Czy istnieje taka możliwość? Jeśli tak to jak to załatwić?Za odpowiedz z góry dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tuss Re: STUDENT a dofinansowanie 13.03.05, 18:47 również jestem zainteresowany tym tematem Odpowiedz Link Zgłoś
gaba21 Re: STUDENT a dofinansowanie 12.04.05, 20:18 Czy istnieje w ogóle mozliwośc dofinansowania dla studentów, którzy chca załozyc własna działalnośc. Jakby to wygladało?Jak trzeba by to zalatwiac?Bede wdzieczna za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
zdzislaw.podrez Re: STUDENT a dofinansowanie 14.04.05, 12:09 Witam, Temat ten poruszaliśmy nie jednokrotnie już na naszym forum, dlatego też odsyłam do prześledzenia postów o podobnym tytule, bądź mającym w tytule działanie 2.5 Promocja Przedsiębiorczości, które to działanie jest realizowane w ramach ZPORR. Szczegółów na temat tego działania proszę szukać w wytycznych, które są dostępne na stronie: www.zporr.gov.pl/Dokumenty/Wytyczne/Wytyczne+do+Działania+2.5/Wytyczne+do+Działania+2.5.htm Ale uwaga tu znajduje się wersja wytycznych z 18 lutego 2005 r. - Regionalne Instytucje Finansujące, za pośrednictwem, których składa się wnioski do Urzędów Marszałkowskich, posiadają już na swoich stronach najnowsze wytyczne z 31.03.2005r. Wykaż Regionalnych Instytucji Finansujących w rozbiciu na województwa można znaleźć na stronie: www.parp.gov.pl/rif.php Jak wynika z korespondencji, którą mam przyjemność toczyć na łamach forum to właśnie absolwenci są najbardziej „ulubioną” grupą beneficjentów ostatecznych dla instytucji, które mogą aplikować o środki w ramach tego działania. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś