Dodaj do ulubionych

chrzescijanski kraj

23.06.06, 16:00
jestesmy zboczonym durnym i chorym krajem na pukcie religii krzyzykow
rozancow.tylko religia.wali mnie to boga nie ma i nie bedzie nigdy nikomu nie
pomogl.gruba kasa idzie na polski pedofilski kler i donosicieli ale dla
pielegniarek biednych dzieci nie ma.jeszcze dwa lata i zero pracy w kraju
tylko koscioly i kazdy obowiazek dwoch reklamowek w jednej krzyze w drugiej
rozance.to jest nienormalne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: shocking truth Re: chrzescijanski kraj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 22:26
      Zbłądziłaś sierotko na obce forum, a może wyrabiasz jakąś normę na zlecenie?
      Wróc do lektury swojego pisemka, które Michalkiewicz obrazowo nazywa 'esbeckimi
      rzygowinami'.
      • Gość: tiiak Re: chrzescijanski kraj IP: *.chello.pl 25.06.06, 18:22
        Shocking true, zygac mi sie chce jak cie czytam. moze idz na forum dla skrajnej
        prawicy i tam juz zostan
        • Gość: shocking truth Re: chrzescijanski kraj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 19:01
          Gość portalu: tiiak napisał(a):

> Shocking true, zygac mi sie chce

Ty zygasz, żygasz czy rzygasz?

> moze idz na forum dla skrajnej prawicy i tam juz zostan

Co to znaczy 'skrajna prawica'? Masz na myśli narodowych SOCJALISTÓW, a może
          socjaldemokratów - zwanych przez Stalina socjalfaszystami?
          Zamiast się podniecac 'skrajną prawicą' mógłbyś rzeczowo napisac, że w twojej
          opinii tygodnik 'fim' jest znakomitym pismem, pełnym wartościowych artykułów,
          nie ma obsesji na punkcie KK i w ogóle, ale to w ogóle, nie współpracuje z
          byłymi esbekami. A twierdzenie, że większośc czytelników 'fim' stanowią
          byli 'towarzysze z bezpieczeństwa' jest bezczelną insynuacją chorych z
          nienawiści klerofaszystów.
          :-)
          • Gość: sklepowa Shocking Wiocha nie moze spac ?! IP: *.static.213-200-244-9.cybernet.ch 26.06.06, 19:34
            Shocking Wiocha nie moze spac ?!

WszechWiocha über Alles !
            • Gość: shocking truth kukła poruszana w rytm propagandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 20:24
              Gość portalu: sklepowa napisał(a):

> Shocking Wiocha nie moze spac ?!
              >
              > WszechWiocha über Alles !

Sklepowa jak pies Pawłowa: 'skrajna prawica', Hitler, komory gazowe, Giertych,
              Młodzież Wszechpolska, shocking truth.

I jeszcze raz: ‘Antyfaszyzm stał się panującą ideologią epoki, to znaczy
              ideologią klasy panującej. Cała reszta to teatr.’ Piotr Guillaume

Sklepowa to 'antyfaszystowski' propagandzista umacniający
              władzę 'antyfaszystowskiej' klasy panującej, czy raczej bezmyślna kukła
              poruszana w rytm 'antyfaszystowskiej' propagandy? Ja obstawiam to drugie.
              • Gość: sklepowa A nie mam racji ?! IP: *.static.213-200-244-9.cybernet.ch 26.06.06, 20:32
                A nie mam racji ?!

"Agrarni inaczej" to nie moj swiat.
                • Gość: shocking truth Re: A nie mam racji ?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 00:15

> A nie mam racji ?!
                  >
                  > "Agrarni inaczej" to nie moj swiat.

Zasadniczo znam postępacki żargon, ale tutaj mogę się jedynie domyślac, że
                  chcesz mnie wrzucic do szufladki z napisem 'młodzież wszechpolska' (gdzie
                  twoja 'tolerancja' dla odmiennych poglądów? ;-)
                  Ja mówię: pudło i sugeruję uważne czytanie poprzednich postów nim coś napiszesz
                  (mój ostatni mógł byc dla ciebie zbyt trudny dla zrozumienia, poprawię się na
                  przyszłośc ;-)
                  Jak widac ty operujesz swoim umysłem jedynie na podstawowym
                  poziomie 'antyfaszystowskiej' propagandy (każdy inny, obcy, którego nie
                  rozumiem, to 'faszysta'). To raczej sobie nie podyskutujemy (jestem pewien, że
                  zupełnie nie dotarło do ciebie znaczenie jakże trafnego spostrzeżenia
                  Guillaume'a).
                  • Gość: sklepowa Ja mam swoje - a Zapuszczona Wiocha ma swoje. IP: *.static.213-200-244-9.cybernet.ch 28.06.06, 15:01
                    Ja mam swoje - a Zapuszczona Wiocha ma swoje.

I tyle.

Nazywajmy rzeczy po imieniu...
                    • Gość: shocking truth Re: Ja mam swoje - a Zapuszczona Wiocha ma swoje. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 14:03
                      Miałem rację, moje posty są za trudne na nawiedzonego 'antyfaszystę'.

Cóż, tak jak pisałem, nie mogłem się nadziwic, jak lewactwo może uprawiac tak
                      prymitywną 'antyfaszystowską' propagandę. Niestety, ta propaganda okazuje się w
                      wielu przypadkach skuteczna ;-)
                      • Gość: sklepowa Re: Ja mam swoje - a Zapuszczona Wiocha ma swoje. IP: *.static.213-200-244-9.cybernet.ch 29.06.06, 16:09
                        Ja mam swoje - a Zapuszczona Wiocha ma swoje.

Od tego wychodze. I tyle.

Kociokwik swiniopasa nie robi na mnie wrazenia...
                        • Gość: shocking truth Jeśli narkotyki przeszkadzają ci w pisaniu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 17:33
                          na forum, rzuc pisanie :-)
                          • Gość: sklepowa Zapuszczona Wiocha mnie nie bierze...I tyle. IP: *.static.213-200-244-9.cybernet.ch 29.06.06, 18:40
                            Zapuszczona Wiocha mnie nie bierze...

To dla mnie obcy swiat. I tyle.

Urojenia Swiniopasow - to nie moj problem.
                            • Gość: shocking truth zażywasz - przegrywasz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 20:43
                              • Gość: sklepowa Piszesz nie na temat. IP: *.static.213-200-244-9.cybernet.ch 29.06.06, 21:00
                                Piszesz nie na temat.

Chyba, ze to teraz u was taka moda...
                                • Gość: shocking truth Re: Piszesz nie na temat. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 21:07

> Piszesz nie na temat.

Jako istota inteligentna, dostosowałem się do poziomu 'dyskusji' ;-)

> Chyba, ze to teraz u was taka moda...

Jakie was? Zostało ci to jeszcze z czasów pierwszej komuny? Poza tym naucz się
                                  czytac, już wyjaśniałem w tym wątku (i kilku innych wcześniej) brak związków z
                                  MW. Na forum reprezentuje tylko i wyłącznie siebie.
                                  • Gość: sklepowa A kto ci powiedzial,ze jestes istota inteligentna? IP: *.static.213-200-244-9.cybernet.ch 30.06.06, 18:53
                                    A kto ci powiedzial, ze jestes istota inteligentna ?

???

Piszesz nie na temat.

Masz klopoty z koncentracja ?!

• lze_elita Jesli rozum przeszkadza ci w przynaleznosci do 01.07.06, 01:57
                            NOP, rozstan sie z rozumem i zostan shocking:)
          • lze_elita Shoking - mowiac krotko wygladasz na endeckiego 01.07.06, 01:55
            chamskiego gnoja. Leb juz golisz?
            • Gość: shocking truth Re: Shoking - mowiac krotko wygladasz na endeckie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 13:19
              Kolejna odmóżdżona kukła podrygująca w rytm 'antyfaszystowskiej' propagandy.
              Czy ty potrafisz czytac ze zrozumieniem? Czy potrafisz napisac coś poza
              (skopiowanymi oczywiście) epitetami, prostaku?
              • snajper55 Re: Shoking - mowiac krotko wygladasz na endeckie 02.07.06, 18:10
                Gość portalu: shocking truth napisał(a):

> Kolejna odmóżdżona kukła podrygująca w rytm 'antyfaszystowskiej' propagandy.

A ty jesteś bezmózgą kukłą podrygującą w rytm antyunujnej propagandy.

S.
                • Gość: shocking truth Snajper, trzeba byc niezłym jajcarzem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 20:24
                  żeby coś takiego napisac.

Ale już zdążyłem się do tego przyzwyczaic (dobrodziejstwa interwencjonizmu
                  rolnego, zmniejszenie biurokracji po anschlussie etc.)
                  • snajper55 Toż to święta prawda. ____nt 02.07.06, 23:14
                    Gość portalu: shocking truth napisał(a):

> żeby coś takiego napisac.
                    >
                    > Ale już zdążyłem się do tego przyzwyczaic (dobrodziejstwa interwencjonizmu
                    > rolnego, zmniejszenie biurokracji po anschlussie etc.)
                    • Gość: shocking truth Czyli nie jajcarstwo, a raczej medycyna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 19:46
                      Już napisałem w innym wątku jakiemuś 'antyfaszystowskiemu' oszołomowi, że w tej
                      dziedzinie nie czuję się kompetentny
    • jan.kowalski.1960 Re: chrzescijanski kraj 27.06.06, 14:31
      nobravery.cf.huffingtonpost.com/
    • jacktheripper1 Re: chrzescijanski kraj 05.07.06, 14:51
      a ja uwazam aśka stara kur...o ze ktos cie powinien pozadnie wyruchac w dupe
      moze by ci wybil z glowy twoj debilizm
      • snajper55 Re: chrzescijanski kraj 05.07.06, 14:53
        jacktheripper1 napisał:

> a ja uwazam aśka stara kur...o ze ktos cie powinien pozadnie wyruchac w dupe
        > moze by ci wybil z glowy twoj debilizm

Rozumiem, że piszesz to na podstawie własnych doświadczeń? Naprawdę wybili Ci w
        ten sposób debilizm ?

S.
        • jacktheripper1 Re: chrzescijanski kraj 05.07.06, 15:03
          nie....snajper..ja to mówie na podstawie doswiadczeń twojej matki jak ją
          dopadła dywizja ruskich sałdatów.......stąd i ty:)
          • snajper55 Re: chrzescijanski kraj 05.07.06, 17:36
            jacktheripper1 napisał:

> nie....snajper..ja to mówie na podstawie doswiadczeń twojej matki jak ją
            > dopadła dywizja ruskich sałdatów.......stąd i ty:)

Wiesz, nie każdy ma takie pochodzenie jak Ty.

S.
      • warmi2 Re: chrzescijanski kraj 17.07.06, 01:13
        Ona moze i jest stara i durna ku.. ale racje jezeli chodzi o boga to ma.
    • Gość: d muzułmanie nauczą cię moresu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.06, 08:06
      muzułmanie nauczą cię moresu
      • xs550 Re: muzułmanie nauczą cię moresu 15.08.06, 02:43
        Przyszlosc Polski lezy w sekularyzmie a nie religii. Rozumiem, ze jestes
        muzulmaninem ale Twoja religia to Twoja sprawa i powinienes rezerwowac dla niej
        swoje zycie prywatne. W porzadnym kraju nie ma miejsca dla religii w zyciu
        publicznym.
        • Gość: shocking truth Re: muzułmanie nauczą cię moresu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 22:26
          xs550 napisał:

> Przyszlosc Polski lezy w sekularyzmie a nie religii.
          Znasz się trochę na europejskich procesach demograficznych???

Rozumiem, ze jestes
          > muzulmaninem ale Twoja religia to Twoja sprawa i powinienes rezerwowac dla
          niej
          > swoje zycie prywatne. W porzadnym kraju nie ma miejsca dla religii w zyciu
          > publicznym.
          A dlaczego twój ateizm a nie jego religia ma dominowac w życiu publicznym? Może
          lepiej byłoby, żebyś rezerwował dla niego swoje życie prywatne?
    • xs550 Re: chrzescijanski kraj 15.08.06, 02:41
      Przepraszam bardzo ale ja jestem Polakiem a nie jestem chrzescijaninem. Wiec
      nie wszyscy Polacy to chrzescijanie. Powiedzialbym nawet, ze mniejszosc Polakow
      to wierzacy.
    • andrzej.sawa Re: chrzescijanski kraj 16.08.06, 01:40
      Może najpierw sama przebadaj się zanim zaczniesz takie głupoty pisać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka