galaxy2099 04.03.03, 22:54 No tak. tylko ta wdziecznosc dla Ameryki krajow bylego bloku sowieckiego bardzo nie smakuje politycznym karlom (Niemcy, Francja) o aspiracjach supermocarstwa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: Irak psuje euroentuzjazm IP: *.bc.hsia.telus.net 05.03.03, 06:30 Poparcie dla USA bardzo nie wsmak "starej Europie . Chca pokazac ,ze sa bardzo mocni a tymczasem sa tylko polami do popisow prawdziwych graczy-muzulmanow.Nowa Europa pokazala ,ze ma swoje zdanie i mam nadzieje ,ze bedzie tak dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filip Re: Irak psuje euroentuzjazm IP: *.dip0.t-ipconnect.de 05.03.03, 11:15 Nie wiem co ta "nowa" europa w ogóle stracila w Unii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niepolak Re: Irak psuje euroentuzjazm IP: 62.159.155.* 05.03.03, 13:36 ja bym proponowal zeby polska wogole nie wstepowala do UNI tylko sie oddala USA jak Prostytutka z ktora sie robi na co sie ma ochote, pozniej sie placi a potem sie idzie do domu. Takie sa te wasze ukochane USA. Tylko moze mi ktos powie za czyje pieniadze polska kupila sobie te F16 ????? mi sie cos wydaje ze dostaliscie je od starej Europy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robi Jakie pieniądze? IP: *.waw1.bptnet.pl 05.03.03, 13:46 Sprecyzuj o jakie pieniądze chodzi, bo nie bardzo wiem o czym piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tensam Re: Jakie pieniądze.... IP: 62.159.155.* 05.03.03, 14:02 kolego to nie te Swieta sie zblizaja zeby sie z hoinki urywac, slyszales kiedys o funduszach dla krajow ubiegajacych sie o wejscie do UNI, czemu sie Francusi tak obuzyli na Polske ja sie jako pierwsza opowiedziala za USA. Bo PL dostala pieniadze zeby je przeznaczyc na kooperacje z Unia a nie z USA z ktrora UNIA gospodarczo rywalizuja a wiec Francuskie samoloty kupowac. Zrozumiales? Bo chyba nie myslisz ze Francja sie tego obawia ze Polska teraz bedzie odgrywala z tym jednym czolgiem jakies znaczenie w tym czy sie woja odbedzie w Iraku czy nie. I jakbys o tym jeszcze nie wiedzial to ci powiem i jaszcze tym innym w polsce ktozy tego nie zrozumieli, na wojnie beda zabijani ludzie, przede wszyskim niewinni.W tej wojnie nie chodzi o sprawiedliwosc tylko o ROPE. I tak jeszcze na marginesie co to o tej wojnie mowil Papiez????? i reszta swiata??? bez komentarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kai Re: Jakie pieniądze.... IP: 213.76.135.* 05.03.03, 14:26 Gość portalu: tensam napisał(a): > kolego to nie te Swieta sie zblizaja zeby sie z hoinki urywac, > slyszales kiedys o funduszach dla krajow ubiegajacych sie o > wejscie do UNI, czemu sie Francusi tak obuzyli na Polske ja sie > jako pierwsza opowiedziala za USA. Bo PL dostala pieniadze zeby > je przeznaczyc na kooperacje z Unia a nie z USA z ktrora UNIA > gospodarczo rywalizuja a wiec Francuskie samoloty kupowac. > Zrozumiales? Bo chyba nie myslisz ze Francja sie tego obawia ze > Polska teraz bedzie odgrywala z tym jednym czolgiem jakies > znaczenie w tym czy sie woja odbedzie w Iraku czy nie. > I jakbys o tym jeszcze nie wiedzial to ci powiem i jaszcze tym > innym w polsce ktozy tego nie zrozumieli, na wojnie beda > zabijani ludzie, przede wszyskim niewinni.W tej wojnie nie > chodzi o sprawiedliwosc tylko o ROPE. I tak jeszcze na > marginesie co to o tej wojnie mowil Papiez????? i reszta > swiata??? > > bez komentarza O jakie fundusze przedkacesyjne chodzi? PHARE? ISPA? SAPARD? W jaki sposob mogą być one wydawane na zakup samolotów? Coś ci się chyba popyrtało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziggy Re: Jakie pieniądze.... IP: *.htc.net 05.03.03, 15:15 Narod ktory utrzymuje tyrana, utrzymuje religie ktora niedaje zadnych praw kobietom, ktory podtrzymuje terroryzm jest winny i ponosi wspolodpowiedzialnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filip Re: Jakie pieniądze.... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 05.03.03, 17:52 Gość portalu: ziggy napisał(a): > Narod ktory utrzymuje tyrana, utrzymuje religie ktora niedaje > zadnych praw kobietom, ktory podtrzymuje terroryzm jest winny > i ponosi wspolodpowiedzialnosc. Up to now there is no evidence of Iraq supporting terrorism. Read this: www.bloodforoil.net Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Ziggi, nie bredz!!! 08.03.03, 16:06 Bo guzik wiesz o Islamie. A zwlaszcza o pozycji w nim kobiety. Przepytac Cie na te okolicznosc, ty...wojujaca glupio feministko? Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Nie tlumacz jak soltys krowie 08.03.03, 16:03 Bo krowa, jak wiadomo, NIE ZMIENIA POGLADOW - nie przetlumaczysz.A najtragiczniejsze jest w tym to, ze w warunkach wojny obronnej w Europie ( a chyba tylko takie nasze "karly imperialne" maja zamiar prowadzic; podboju Madagaskaru sie chwilowo nie przewiduje, bo ropy nie ma) te mirage wcale nie sa gorsze (a nawet pod pewnymi wzgledami lepsze), nizli falcony aggressor(nie probowac mi sie wymadrzac, ze sie nie znam: bylam obecna przy rozmowach przedprzetargowych, moja zagraniczna rodzina to senior officers RAF - inzynierem nie jestem, ale uszy mam. I nie mam sklerozy). I francuski offset przewidywal uratowanie Swidnika i wsparcie Debicy, a nie wypas na polskiej ziemi amerykanskich swin. A poza tym byl dwukrotnie wyzszy od tego, ktorego US i tak nie chce dac i kruczkami prawnymi sie zaslania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziggy Re: Irak psuje euroentuzjazm IP: *.htc.net 05.03.03, 15:08 Stara europa dala polakom: grzebanie po smietnikach, umieranie z glodu, zamarzanie na smierc, bezrobocie i ogolny bajzel. Wole NAFTE. W Mexiku nastepuje staly wzrost poziomu zycia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trol Re: Irak psuje euroentuzjazm IP: 213.199.192.* 05.03.03, 17:51 A POZATYM PANIE KOLEGP OD FINSOW JAK BY PRZYSZŁO CO DO CZECGO TO NIESĄDZE ZEBY TCHURZLIWA FRANCJA STANEŁA W OBRANIE POLSKI A USA JEST GWARATEM BEZPIECZENSTWA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filip Re: Irak psuje euroentuzjazm IP: *.dip0.t-ipconnect.de 05.03.03, 17:53 Gość portalu: trol napisał(a): > A POZATYM PANIE KOLEGP OD FINSOW JAK BY PRZYSZŁO CO DO CZECGO > TO NIESĄDZE ZEBY TCHURZLIWA FRANCJA STANEŁA W OBRANIE POLSKI A > USA JEST GWARATEM BEZPIECZENSTWA !!! Jeszcze raz pytam: co polska stracila w unii? Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Aniu, opusc te paskudne Niemcy 08.03.03, 15:55 Co Ty tam robisz? Do US dziewczyno, do US. I przygruchaj sobie jak najszybciej jakiegos "American private" poki amerykanskie bazy jeszcze masz pod reka. Moze sie ci uda... Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Jak sie maja "karly polityczne" do "karlow reakcji"? 08.03.03, 15:52 Galaxy gada jak "Trybuna Ludu" z czasow stanu wojennego i nawet nie dostrzega, jak bardzo to ludzi smieszy. Ale chwala mu i za to: dobrze sie zdrowo posmiac w smutnych czasach, gdy za oknem snieg z deszczem, po marcowemu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żana nie mają racji IP: 195.136.56.* 10.03.03, 19:33 irak nie powinien mieć nic do gadania Odpowiedz Link Zgłoś