Gość: rado IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.03, 18:56 czy nie moglbys sam wpisywac swoich wszytskich wypowiedzi do mojego watku tworki. zaoszczedzilbys mi sporo pracy. pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jan Re: Jedna mala prosba do jana IP: *.krosno.sdi.tpnet.pl 07.05.03, 22:47 Kochany, wiesz że łatwiej jest coś "wkleić" niż pisać.Chciałbym, zaspokoić te twoje pragnienia, ale nie gwarantuję, czy zawsze będę mógł to spełnić. Na streszczenie materiałów, nie mam tyle czasu.Może mi się uda i małą prośbę zrealizuję.Można mieć różne poglądy,a jednak przyjaźnić się i wzajemnie uzupełniać.Tak jak po meczu nawet bokserskim, podanie rąk. Szczęść Boże! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rado Re: Jedna mala prosba do jana IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.03, 16:12 no to sie ciesze. widzisz tak sie jakos dogadamy ty to co piszesz od razu rob kopie i mi wklejaj do watku eurofobia czy tworki. jak bede mogl to tez cos dla ciebie zrobie. pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś