Dodaj do ulubionych

Prośba do Admina:Odblokować Jana

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.03, 12:12
Forum jest nudne bez niego.Tu każdy prawie pisze o nim.Popatrz, ile tu
wypowiedzi na jego temat.
Obserwuj wątek
    • Gość: krzysztofsf Odblokować Jana n/t IP: 213.155.166.* 22.08.03, 12:23
      • Gość: end Popieram IP: 195.94.196.* 22.08.03, 12:28
        Niech zyje wolnosc wypowiedzi!
    • Gość: Tomasz Re: Prośba do Admina:Odblokować Jana IP: *.*.*.* 22.08.03, 12:32
      Przecież sam się już odblokował. Nazywa się teraz Polonia 2. :)
      • Gość: end Tak, to bardzo prawdopodobne, IP: 195.94.196.* 22.08.03, 12:41
        Retoryka jakby znajoma...
        • Gość: Tomasz Re: Tak, to bardzo prawdopodobne, IP: *.*.*.* 22.08.03, 13:12
          Ale za to na innych forach Jana pełno. W najlepsze dyskutuje sam ze sobą.
          Polecam, naprawdę warto. :)
          • Gość: vico Moze to tylko urlop. IP: *.adsl.pi.be 22.08.03, 20:31
            Moze Jan wzial zasluzony urlop. Po ciezkiej pracy na tym forum. Trzeba
            przyznac, ze byl okres kiedy wszystkich zmylo i tylko Jan sie produkowal.
            Zamiast tesknic za Janem proponuje wziac na siebie ozywienie tego forum.
            • Gość: robi Re: Moze to tylko urlop. IP: 62.233.197.* 22.08.03, 20:43
              A ja już miałm go dosyć. To forum świetnie funkcjonowało zanim jeszcze Jan ze
              swoimi klerykalnymi poglądami na nie zawitał. Wole zeby wrócili RdM, Przecinek
              a nawet Kimmjiki czy Heimer.
              • Gość: vico Re: Moze to tylko urlop. IP: *.adsl.pi.be 22.08.03, 21:43
                Masz racje, ale Jan zalepial pozostawiona przez innych dziure. Nie bylo z nim
                dyskusji, poslugiwal sie gotowcami, ale robil ruch w interesie.
                Tez mi szkoda, ze wymienione przez Ciebie osoby nie powrocily juz na forum.
                Mysle, ze dyskusje przed referendum inspirowaly myslowo i emocjonalnie. Teraz,
                kiedy karty sa juz rozdane, brakuje podniety.
                Zagrozeniem dla sceptykow jest negowanie rzeczywistosci, a na codzien
                malkontenctwo. Dlatego popieram indywidualne poszukanie szczescia :)
                • Gość: robi Re: Moze to tylko urlop. IP: 62.233.197.* 22.08.03, 22:09
                  Gość portalu: vico napisał(a):

> Zagrozeniem dla sceptykow jest negowanie rzeczywistosci, a na codzien
                  > malkontenctwo.

No, no Vico, co to znaczy negowanie rzeczywistości? Malkontenctwo? Dlaczego
                  mamy się pozbawiać satysfakcji, z tego że mieliśmy rację?

>Dlatego popieram indywidualne poszukanie szczescia :)

A to co innego. Akcesja mi do UE na wynegocjowamych warunkach bardzo mi się
                  nie podoba, co nie oznacza że indywidualnie rezygnuje z zostania jej
                  beneficjentem. Bynajmniej. Jedno drugiemu nie przeczy. Jeżeli rząd wyciągnie
                  ode mnie dodatkową kasę w formie podatków na finansowanie kosztów
                  przyłączenia, to muszę to sobie jakoś zrekompensować.

• Gość: vico Uda sie, nie uda sie, uda sie..... IP: *.adsl.pi.be 23.08.03, 12:34
                    Gość portalu: robi napisał(a):

> No, no Vico, co to znaczy negowanie rzeczywistości? Malkontenctwo? Dlaczego
                    > mamy się pozbawiać satysfakcji, z tego że mieliśmy rację?

Wybierajac Unie nie dostaje sie automatycznie gwarancji sukcesu. Ostateczny
                    sukces niemal w calosci zalezy od samych Polakow. Mozemy szanse zaprzepascic,
                    glosno jest o nonszalancji w przygotowaniu projektow. Czy to bedzie dowod,
                    wedlug Ciebie tak, ze sceptycy maja racje nie chcac do Unii? Sadze, ze bedzie
                    to tylko dowodzic slabosci polskich struktur panstwowych, niekompetencji ludzi.
                    Gdyby tak sie stalo (oby nie!) nie dawalbym najmniejszych szans sukcesu w
                    innych pozaunijnych ukladach.

> Akcesja mi do UE na wynegocjowamych warunkach bardzo mi się
                    > nie podoba, co nie oznacza że indywidualnie rezygnuje z zostania jej
                    > beneficjentem. Bynajmniej. Jedno drugiemu nie przeczy. Jeżeli rząd wyciągnie
                    > ode mnie dodatkową kasę w formie podatków na finansowanie kosztów
                    > przyłączenia, to muszę to sobie jakoś zrekompensować.

Warunki ma sie takie jakie sie wynegocjowalo. Mozna bylo sie wycofac lub
                    przyjac kompromis. Patrzac na to co sie dzieje na swiecie, w polityce i w
                    gospodarce, nie sadze, by za kilka lat Rumunia i Bulgaria mogly osiagnac wiecej
                    niz Polska.
                    Tez mam watpliwosci co do programu finansowego, skladka, fundusze wlasne,
                    unijne. Byly one opracowane kiedy jeszcze nie bylo tu i tam recesji, to wplywa
                    takze na mozliwosci Polski. Tak jak budzet panstwowy sie podsterowuje w
                    zaleznosci od aktualnej sytuacji finansowej, tak i budzet unijny powinien byc
                    podrasowany. Jakos sie o tym nie mowi.
                    • Gość: A Adminie - My lubimy Komediantow !! IP: *.netspeed.com.au 23.08.03, 13:32
                      Z nieukrywana przyjemnoscia czytam prosby o przywrocenie Jana z Krosna, pomimo
                      ogromnej werwy i czasem ostrego jezyka - Janie wracaj !! Nie jest tak zle jak
                      pomyslales (moze).
                      Pozdrowienia,
                      A
                      • Gość: Tomasz Re: Adminie - My lubimy Komediantow !! IP: *.*.*.* 25.08.03, 09:43
                        A ja zapraszam na forum LPR oddział Krosno. Jan (co prawda samotnie) działa tam
                        w najlepsze.
                • Gość: Tomasz Uwaga, ożywiam forum IP: *.*.*.* 25.08.03, 09:33
                  Gość portalu: vico napisał(a):

> Masz racje, ale Jan zalepial pozostawiona przez innych dziure.

Czyli Jan znalazł sobie niszę. Tak właśnie powinno się działać na unijnym
                  rynku. Jan przykładem dla naszych małych i średnich przedsiębiorstw. :)

> Nie bylo z nim
                  > dyskusji, poslugiwal sie gotowcami, ale robil ruch w interesie.
                  > Tez mi szkoda, ze wymienione przez Ciebie osoby nie powrocily juz na forum.
                  > Mysle, ze dyskusje przed referendum inspirowaly myslowo i emocjonalnie.
                  Teraz,
                  > kiedy karty sa juz rozdane, brakuje podniety.
                  > Zagrozeniem dla sceptykow jest negowanie rzeczywistosci, a na codzien
                  > malkontenctwo. Dlatego popieram indywidualne poszukanie szczescia :)

Indywidualizm, jakby powiedział (iinymi słowami oczywiście) Jan, to największe
                  zagrożenie dla narodu. :)
    • Gość: rado Re: Prośba do Admina:Odblokować Jana IP: 111.111.51.* 24.08.03, 12:07
      Gość portalu: Polonia 2 napisał(a):

> Forum jest nudne bez niego.Tu każdy prawie pisze o nim.Popatrz, ile tu
      > wypowiedzi na jego temat.

dajmy mu juz spokoj niech spoczywa w pokoju. bardzo prosze go juz na forum nie
      wpuszczac. pozdrawiam rado
      • Gość: PABLO Re: Prośba do Admina:Odblokować Jana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.03, 12:18
        Gość portalu: rado napisał(a):

> Gość portalu: Polonia 2 napisał(a):
        >
        > > Forum jest nudne bez niego.Tu każdy prawie pisze o nim.Popatrz, ile tu
        > > wypowiedzi na jego temat.
        >
        > dajmy mu juz spokoj niech spoczywa w pokoju. bardzo prosze go juz na forum
        nie
        > wpuszczac. pozdrawiam rado
        Tak niech na forum zostanie tylko rado kai i kimmjiki. Będą ciekawe dyskusje!
        pro i na bazie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka