Dodaj do ulubionych

Chce byc deportowany

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.03, 17:39
pomozcie - chce byc deportowany z UE... moj plan jest taki, pojechac pod koniec kwietnia do
jakies kraju starej unii i popelnic jakies niewinne wykroczenie - oczywiscie kradziez, itp jest
wykluczona - przeprowadzam eksperyment:) Za co mozna byc wydalonym - moze za nielegalna
prace? jak powiem policjantowi niemieckiemu, ze wlasnie wracam z roboty, to mnie zatrzymaja i
deportuja?
pomozcie! potem przyjdzie czas na deportacje z Polski...
Obserwuj wątek
    • vico1 Re: Chce byc deportowany 23.12.03, 23:44
      Gość portalu: drWhoy napisał(a):

> Za co mozna byc wydalonym - moze za nielegalna prace? jak powiem policjantowi
      > niemieckiemu, ze wlasnie wracam z roboty, to mnie zatrzymaja i deportuja?

Tylko nie na terenie bylej NRD. Nie uwierza i zamkna w domu wariatow:)
    • Gość: rafal Re: Chce byc deportowany IP: *.proxy.aol.com 24.12.03, 00:17
      Ciezko Cie bedzie deportowac na sile jak nie popelnisz jakiegos wykroczenia z
      panstwach osciennych.
      Probuj Italia, tam jest ponoc obowiazek w ciagu 5-ciu dni zadeklarowania pobytu
      na czas dluzszy.
      Probuj odwiedzac posterunki gliny meldujac, ze pracujesz na czarno i chcesz byc
      deportowany. Niewykluczone, ze ci sie uda.
    • Gość: axx Re: Chce byc deportowany IP: 207.191.243.* 24.12.03, 14:02
      I bedziesz doktorze. Kazdy pretekst jest dobry a szczegolnie te podejrzenia o terroryzm. Dajcie czlowieka a paragraf zawsze sie znajdzie mowi klasyka
      soviecka a przeciez Unia jest tak blisko.
      • Gość: elver.b Re: Chce byc deportowany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.03, 17:26
        wysikaj sie gdzies na widoku publicznym, najlepiej pod komisariatem. Jak Cie
        zlpaia to powiedz, ze wracales wlasnie autem z budowy, gdzie pracujesz, ale
        sporo wypiles w pracy i wlasnie Cie przycisnelo. Jak zapytaja czy dlugo
        pracujesz to powiedz, ze jakies 5 miesiecy.
        Masz kilka wykroczen za jednym zamachem, a za to wiesz co daja! darmowy
        przelot do ojczyzny :-)
        • Gość: Fenol Re: Chce byc deportowany IP: *.devs.futuro.pl 26.12.03, 16:34
          Jak będzie leniwy policjant to nie zadziała.Mam lepszy pomysł.Zacznij kopac psy
          lub coś w tym stylu tu właściciele tych zwierząt nie odpuszczą.Mój kolega tak
          wróci ł z irlandii jak skończyła się kasa
        • Gość: jasio Ten numer może się udać w Bawarii IP: *.ipt.aol.com 29.12.03, 13:15
    • Gość: piszedalej Re: Chce byc deportowany IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 26.12.03, 18:19
      Postaraj sie o obywatelstwo jakiegos "wolnego" kraju w rodzaju Rosji, Bialorusi
      lub Kazachstanu (podejrzewam, ze w przypadku tych krajow, wystarczy troche kasy
      i mozna wszystko zalatwic) i zrzeknij sie polskiego. Wtedy po jakims czasie
      nieuregulowanego pobytu powinni Cie deportowac i stad.
      • Gość: Ania Re: Chce byc deportowany IP: *.speed.planet.nl 29.12.03, 11:20
        Przylec do Amsterdamu samolotem aaaa nawet cie nie wypuszcza z samolotu.Gdy
        podejdziesz do kontroli jestes zatrzymany do celi i najszybszym lotem lecisz
        do warszawy.Aha i zabiora ci kieszonkowe.Tak robia ze wszystkimi polakami.
        Ja pojechalem na wakacje na Majorke bo tam taniej gdy wrocilem to powiedzieli
        ze wydeportuja mnie do Polski bo przylecialem z warszawy ii wydeportowali mnie
        na Majorke !!!!!ale tam sa jaja.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka