kasprowski1 27.07.16, 15:50 Nigdy nie kupuje sklepowego shitu do picia. Polecam wszystkim domowe wynalazki na upały :) babyfan.pl/domowe-lemoniady-najlepsze-na-upaly/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
herira Re: Domowe lemoniady na upały 02.08.16, 16:05 dla mnie najlepsze lemoniada to woda, sok z cytryny, miód, kostki lodu i świerze listki miety :) Odpowiedz Link Zgłoś
alexolaalex Re: Domowe lemoniady na upały 07.09.16, 19:17 Oj tak, mięta w zimnej wodzie, to mój absolutny #1! Świetnie gasi pragnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
mkowaleska Re: Domowe lemoniady na upały 22.06.20, 08:57 ja lubię pić soki nuja. bardzo są smaczne i niezle gaszą pragnienie. a dodatkowo fajnie sycą wiec i nie chodzę głodna! Odpowiedz Link Zgłoś
andzelika.bartoszuk Re: Domowe lemoniady na upały 22.06.20, 11:44 Ja uwielbiam zrobić sobie w takie naprawdę mocno upalne dni bez alkoholowe mohito. Nic jak dla mnie tak dobrze nie orzeźwia. Odpowiedz Link Zgłoś
razemka Re: Domowe lemoniady na upały 15.06.21, 15:03 Ja lubie lemoniade z limetek, odrobiny miodu albo cukru i lodu :) Odpowiedz Link Zgłoś