Gość: sari IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 08.08.02, 12:03 Gdzie mogę kupić w Polsce - lub też gdzieś w bliższej Europie- fioletową Fantę??? Najlepsza rzecz jaką piłam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: goldi Re: Fioletowa Fanta IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 09.08.02, 01:27 Masz namysli fante o smaku jerzynowym,ktora juz od dwoch lat jest w sprzedazy w Niemczech,a od roku w Czechach i na Wegrzech.Do nas tez pewnie kiedys dotrze,ale jak zwykle pewnie duzo pozniej.Ale jesli chcesz to mozna ja kupic w puszkach import z Niemiec na Bazarze Wolumen w niektorych budkach z jedzeniem,na Bazarze Polna,w Centrum handlowym Promenada na dole w delikatesach Senator oraz w Panoramie w delikatesach Emma kosztuje okolo 3-4 zl oczywiscie te wszystkie punkty znajduja sie w Wawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sari Re: Fioletowa Fanta IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 13.08.02, 08:07 Gość portalu: goldi napisał(a): > Masz namysli fante o smaku jerzynowym,ktora juz od dwoch lat jest w sprzedazy w > Nie, nie chodzi mi o Fantę jeżynową! Tamta Fanta ma już z 20 lat i jest nie określonego, słodkiego smaku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nucleus Re: Fioletowa Fanta IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.02, 16:09 Gość portalu: sari napisał(a): > Gdzie mogę kupić w Polsce - lub też gdzieś w bliższej Europie- fioletową > Fantę??? Najlepsza rzecz jaką piłam! Nie wiedziałem, ze zmienili nazwe denaturatu i nie wiedzialem, ze moga byc problemy z kupnem ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! Odpowiedz Link Zgłoś