Gość: agulha IP: *.acn.pl / 10.131.128.* 17.08.02, 23:30 Pojawiło się opiewane na tych łamach Mountain Dew. Firmy Pepsi. Kolorek bije po oczach sztucznością. I kolor, i smak jako żywo przypominają oranżadkę z proszku. Ale to się jadło, a nie piło!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michalgajzler Re: Mountain Dew-wyjątkowe paskudztwo 18.08.02, 09:07 Faktycznie jest to świństwo. Niedawno próbowałem - bleeee... Ja ten napój raczej zganiłem na tym forum;). Pozdr. MG Odpowiedz Link Zgłoś
socoow Re: Mountain Dew-wyjątkowe paskudztwo 18.08.02, 10:47 bez przesady... to jest napój energetyczny i smakuje tak samo jak 'isostar' albo 'plusss energia', nie wiem jaki składnik wpływa na ten smak... może kofeina? Odpowiedz Link Zgłoś
michalgajzler Re: Mountain Dew-wyjątkowe paskudztwo 18.08.02, 12:35 socoow napisał: > bez przesady... > to jest napój energetyczny i smakuje tak samo jak 'isostar' Małe sprostowanie - Isostar nie jest napojem energetyzującym tylko izotonicznym i nie zawiera kofeiny. A poza tym to jakoś nie zauwazyłem żeby Izostar był słodki jak syrop i smakował jak landrynek wymieszany z Vibovitem. jeśli Izostar miałby byc do czegos porównywany to raczej do Powerade Coca-Coli. Pozdr. MG. Fakt jednak że istnieje coś gorszego od Mountain Dew: wg mnie takim czymś jest Red Bull. Dla mnie ochyda. Odpowiedz Link Zgłoś
emka1 Re: Mountain Dew-wyjątkowe paskudztwo 18.08.02, 21:31 :-) A ja nie mogalm pojac jak Amerykanie moga sie tym swinstwem zapijac.... Zaczekajcie jeszcze na Root Beer..... to dopiero ochyda!!! (ulubiony napoj dziadkow i babc;-))) Aaaa podobno Mountain Dew pomaga na problemy zoladkowe..... osobiscie nie testowalam i nie zaluje;-))) Pozdrawiam, eMka Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: Mountain Dew-takie se 18.08.02, 23:32 Koloru nie znam, bo piłam z butelki. W smaku przypomina Sprite'a z dodatkiem czegoś, czego jeszcze nie zidentyfikowałam i chyba mi sie nie uda, bo nie zamierzam ponawiać próby. W zasadzie zadna rewelacja, wypiłam pół litra wieczorem i spałam jak suseł. zdrv zdzicha ------- "Nie zgnębi mnie byle przytyk, w dupie miejsce mam dla krytyk..." Sztaudynger J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wally#10 Re: Mountain Dew-takie se IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 20.08.02, 10:19 A ja uwielbiam!!!!! I bylem w siodmym niebie gdy pojawilo sie w Polsce. A co ciekawsze, w Londynie Mountain Dew jest nieobecne :( W Stanach aktualnie robi kariere Mountain Dew Code Red. Ma kolorek czerwony. I nie wiem skad w waszych postach tyle nienawisci w stosunku do jakiegos napoju...Zastanowcie sie nad soba dzieciaki :) Nie podoba wam sie to pijcie kompot :) PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luki Re: Mountain Dew-takie se IP: *.umwd.pl / 192.168.0.* 20.08.02, 11:41 Haslo reklamowe:Mountain Dew-nie pij tego w domu. I faktycznie.Ja, na przekor postanowilem napic sie tej nowosci w domku i po jakims czasie zakolowalo mi sie w glowce i puscilem pawia na dywan... Takie gowno to amerykanie moga wciskac talibom na froncie afganskim! Konsumencie!Nie pij tego w domu!!! pozdr all Odpowiedz Link Zgłoś