p_d 10.10.02, 02:24 Chyba jestem uzależniony od COCA COLI. Jak z tym walczyć? Jak sobie radzić? Poszukuję prawnika gotowego podjąć się wytoczenia procesu producentowi COCA COLI. Odszkodowanie do podziału 50/50. Mój wkład- poważny przypadek. p_d Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gagata76 Re: uzależniony od COCA COLI IP: *.client.attbi.com 10.10.02, 02:35 Przesylam wyrazy wspolczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
tu_tb Re: uzależniony od COCA COLI 10.10.02, 12:35 A ile tego pijesz? Bo może Cię strawi zanim znajdziesz prawnika i będzie po kłopocie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czyzunia Re: uzależniony od COCA COLI IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 10.10.02, 20:22 przeciez to napoj do oglupiania murzynow.pa Odpowiedz Link Zgłoś
opium4 Re: uzależniony od COCA COLI 15.10.02, 00:01 > Chyba jestem uzależniony od COCA COLI. > Jak z tym walczyć? Jak sobie radzić? ale dlaczego chcesz z tym walczyc??? :-) ja tez jestem uzalezniona od coca-coli, moj znajomy rowniez i nam to nie przeszkadza! Bo cola jest naprawde rewelacyjnym napojem i dziwie sie, gdy komus nie smakuje... :-))) i ciekawa jestem ile coli pijesz dziennie??? Aska Odpowiedz Link Zgłoś
gumpel Re: uzależniony od COCA COLI 23.10.02, 16:45 p_d jestem prawnikiem, zresztą też popijającym rzeczony napój. Muszę Cię zmartwić. Taki proces mógłbyś wygrać tylko w jednym kraju na świecie - w Stanach, i nawet tam dobrze by było żebyś umarł, najlepiej w wielkich męczarniach, ośrociwszy trójkę dzieci i bezrobotną żonę ... zastanów się czy napewno aż tak kochasz swoich spadkobierców ! Pzdr. Gumpel Odpowiedz Link Zgłoś
p_d Re: uzależniony od COCA COLI 27.10.02, 01:16 gumpel napisał: > p_d > jestem prawnikiem, zresztą też popijającym rzeczony napój. Muszę Cię zmartwić. > Taki proces mógłbyś wygrać tylko w jednym kraju na świecie - w Stanach, i nawet > > tam dobrze by było żebyś umarł, najlepiej w wielkich męczarniach, ośrociwszy > trójkę dzieci i bezrobotną żonę ... zastanów się czy napewno aż tak kochasz > swoich spadkobierców ! > Pzdr. Gumpel Dzięki za konkretne wyjaśnienie, P_D Odpowiedz Link Zgłoś