Dodaj do ulubionych

nowe toasty

IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 29.01.03, 15:14
jakie one sa? za morze czerwono-czarne? za ciesnine dunska, zeby byla?
Skagerrak, Wielki Belt? za zdrowie Xaviera za gorami? za ogien na pustyni
Gobi ? zazwyczaj proponuje toast ZA ZWYCZAJ. Wasze mysli przed lyknieciem ???
Obserwuj wątek
    • miltonia Re: nowe toasty 29.01.03, 16:27
      Zazwyczaj nie wznoszę toastów, a moje myśli przed łyknięciem są zdrożne.
      • Gość: Niech Re: nowe toasty IP: 217.197.165.* 29.01.03, 16:35
        Gdzie Kanuk tam Milton, gdzie Niech tam brak Miltona (czyli ujemny Milton). Ale
        sie porobilo...
        • miltonia Re: nowe toasty 29.01.03, 16:40
          Gdzie Niech, tam ciągle jakies baby w hurtowych ilościach. A ja nie mam
          instynktu stadnego.
          • Gość: Niech Re: nowe toasty IP: 217.197.165.* 29.01.03, 16:42
            Nie ma sprawy. Schodze z twojej sciezki.
            • miltonia Re: nowe toasty 29.01.03, 16:45
              Mnie na niej nie przeszkadzasz, ale Twój wybór.
              • tradycja1 Re: nowe toasty 29.01.03, 17:34
                No to wzniesmy toast....za niepodleglosc.
                • Gość: aniela Re: nowe toasty IP: *.acn.waw.pl 30.01.03, 22:59
                  o. a za tych co na morzu wyszlo juz z uzycia?
                  • niech Re: nowe toasty 30.01.03, 23:28
                    Chodzilo chyba o jakies alternatywy. Np. za tych co na drzewach.
                    • Gość: kanuk Re: nowe toasty IP: proxy / *.cpe.net.cable.rogers.com 31.01.03, 05:19
                      za tych co na drzewach nawet mi sie podoba. w koncu historycznie wielu bylo tam
                      wysylanych i zebrala sie niewatpliwie spora grupka. bo przeciez nie wszyscy z
                      tych drzew zlezli, niektorzy byli tam zawsze.....zalosne tez....o to wlasnie
                      chodzi....az mi w gardle zaschlo.
                      • aniela_ Re: nowe toasty 31.01.03, 16:03
                        yhy a czy bez powodu pic nie wypada? (bo nie chcialabym wyjsc fopa popelnic w
                        miejscu publicznym jakims)
                        • Gość: Niech Re: nowe toasty IP: 217.197.165.* 31.01.03, 17:18
                          To zalezy od zwyczaju. W Rosji na przyklad jest zwyczaj wznoszenia toastow przy
                          kazdej kolejce. Rosjanie maja do tego talent i potrafia ad hoc wymyslac bardzo
                          ladne i dlugie toasty. Nie tych kolejek bedzie piecdziesiat, piecdziesiat tez
                          bedzie roznych toastow. Zwyczaj ten popularny jest tez wsrod narodow
                          kaukaskich. Nawet przywiozlem sobie stamtad cala ksiazke-pomocnik - ale nie
                          praktykuje.
                          • aniela_ Re: nowe toasty 31.01.03, 17:25
                            aha toasty wznoszone cyrylicą się nie liczą (o! rym)
                            • Gość: kanuk Re: nowe toasty IP: proxy / *.cpe.net.cable.rogers.com 31.01.03, 18:08
                              picie w samotnosci nie wymaga toastow, to zwyczaj stadny. zawsze cos tam przez
                              mysl jednak przejdzie w oka mgnieniu , drzeniu reki.
                              • Gość: aniela Re: nowe toasty IP: *.acn.waw.pl 31.01.03, 20:58
                                miedzy drgnięciem wąsa a powieką miałam jakies zyczenie pobożne ktore zaraz
                                popiłam szardonejem. na szczescie. ;)
                                • miltonia Re: nowe toasty 31.01.03, 21:46
                                  To wąs Ci drga, Aniela?
                                  • Gość: aniela Re: nowe toasty IP: *.acn.waw.pl 31.01.03, 22:16
                                    czasem jak sie wzrusze np
                                    • miltonia Re: nowe toasty 31.01.03, 23:12
                                      Musisz być bardzo romantyczna.
                                      • Gość: aniela Re: nowe toasty IP: *.acn.waw.pl 01.02.03, 09:47
                                        tak. z mgly i galarety byc musze ;)
                                        • miltonia Re: nowe toasty 01.02.03, 11:11
                                          Gość portalu: aniela napisał(a):

> tak. z mgly i galarety byc musze ;)
                                          To znaczy trzęsiesz się. Tylko czy po spożyciu, czy na widok napojów naszych
                                          ulubionych?
                                          • Gość: aniela Re: nowe toasty IP: *.acn.waw.pl 02.02.03, 12:29
                                            niezaleznie od (najogledniej rzecz ujmując ;))
                          • buzi1 Re: nowe toasty 08.02.03, 11:39
                            Za lewa i prawa noge zeby chodzily,za lewa i prawa reke zeby sprawnie
                            otwieraly butelke,i za zdrowe gardlo zeby to potem szybko wypic.
                            • Gość: Niech Re: nowe toasty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.03, 12:18
                              Ale po co chodzic?
    • Gość: al Przed toastem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.03, 10:14
      dobrze jest zapytać: "kto, co?" i zaraz potem "komu, czemu?"

al
      republika.pl/andreaquarius
      -----------------------------------------------------------
      "You're happy when your wiener's happy"
      Beavis and Butt-head
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka