Gość: wojtek IP: *.aster.pl 11.03.07, 20:04 W Warszawie pojawiła się woda Nabeghlavi, czy ktoś wie coś o tej wodzie. Piłem tę wodę i jestem ciekaw odczuć innych konsumentów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan-w Re: kto zna wodę nabeghlavi 12.03.07, 08:13 Wczoraj kupiłem w Złotych Tarasach, ale jeszcze nie piłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: kto zna wodę nabeghlavi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.07, 20:58 Świetna woda, ciekawe co jeszcze ma nam dobrego do zaoferowania Kaukaz? Odpowiedz Link Zgłoś
robertl8 Re: kto zna wodę nabeghlavi 28.03.07, 20:40 Gość portalu: Sylwia napisał(a): > Świetna woda, ciekawe co jeszcze ma nam dobrego do zaoferowania Kaukaz? Jeżeli chcesz poznać produkty z okoklic kaukazu zapraszam do sklepu Tamada, ul. Polna 13 box 12 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kocio Re: kto zna wodę nabeghlavi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.07, 08:12 A co w tym sklepie mozna kupić Gruzińskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kocio Re: kto zna wodę nabeghlavi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.07, 08:10 Jak to co? Wina! Nowa firma się pojawił w Polsce - Badagoni Wina tej firmy - próbowałem 3 różne - są dość drogie ale różnią się znacznie od innych win z Gruzji. Próbowałem Mukuzani, Kindzmarauli, i Kahetian Noble. Pierwsze dwa są wyśmienite ale to ostatnie (chyba nie pomyliłem nazwy) jest po prostu najlepszym winem jakie kiedykolwiek w życiu piłem. Można je dostać w tym szkalnym nowym wieżowcu na Rondzie ONZ w Wawie w sklepie Casa del vino czy cos takiego A wracając do Nabeghlavi to ciekaw jestm cen bo ja kupiłem w Bomi i gdyby nie to że się zawstydziłem przy kasie to bym odłożył. 7 złotych!!!!!!!!! Ale to nic! Jakiś oszust sprzedaje je po 72 zł za szt. na Allegro i zanlazł juz kilku frajerów hehehehhe.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldi Re: kto zna wodę nabeghlavi IP: *.merinet.pl 31.08.07, 16:22 Tak 72 zł tyle,że za zgrzewke 20 butelek o pojemnosci 0,5 litra czyli wychodzi po okolo 3,50 za butelke.Ja w Bomi kupowalem po 5 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: kto zna wodę nabeghlavi IP: *.iweb.pl 30.05.08, 16:25 Ja kupiłam w Białymstoku po 4.90 a dziś w Bydgoszczy w Piotrze i Pawle za 5.99 Odpowiedz Link Zgłoś
robertl8 Re: kto zna wodę nabeghlavi 31.05.08, 22:42 www.skleptamada.pl spróbuj tam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazbegi Re: kto zna wodę nabeghlavi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.07, 09:41 Niejaki Kocio, twierdzi, że jestem oszustem! Owszem sprzedaję wodę Nabeghlavi na Allegro i co? Z tego faktu ma wynikać jakieś oszustwo! Człowieku najpierw pomyśl a potem pisz! Co do win Badagoni, owszem wina są drogie, raczej niczym szczególnym się nie wyróżniają - oprócz ceny. Jakoś firma nie zagościła na polskim rynku - czyżby wina były aż tak dobre :-)? I nawet tak marna raklama jaką prezentuje Kocio im nie pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buahahahaaaaa..... Re: kto zna wodę nabeghlavi IP: *.chello.pl 20.04.08, 00:43 zdradzę wam tajemnicę: możecie ją kupić po 1,10 netto. są tylko dwa warunki: minimum cztery wagony + 100.000,- łapówki. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazbegi Re: kto zna wodę nabeghlavi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 09:27 To kupuj i do przodu!!! Wszystko można kupić, tylko pytanie jak później sprzedać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: kto zna wodę nabeghlavi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 11:28 Stare wschodnie metody robienia interesów. Gratuluje polotu, a może tak samemu coś stworzyć? I jeszcze jedno zakup + łapówka i komu niby to się opłaca? I jaka to tajemnica! Borjomi można kupić za 0,90 zł netto tylko trzeba wiedzieć jak. Inne wody z tego regionu są jeszcze tańsze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: kto zna wodę nabeghlavi IP: *.chello.pl 08.04.07, 12:40 www.nabeghlavi.info tu masz dystrybutora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: kto zna wodę nabeghlavi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 21:23 Świetna woda, problemy gastryczne jak reką odjął... Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dystrybutor Re: kto zna wodę nabeghlavi IP: *.adsl.inetia.pl 03.09.08, 14:51 będzie w stałej ofercie na rynku. bomi, piotr i paweł, alma, mokpol, elecrerc a w dalszej kolejności makro cash i real. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Investment Re: kto zna wodę nabeghlavi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.08, 11:22 Od dawna ta woda jest na rynku. Zobaczymy jak szybko będzie teraz znikać z rynku. Importer/dystrybutor nie zna podstawowych zagadnień w imporcie tej wody. Woli się wpieprzyć na gotowe, taki to biznes. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buahahahahaaaaa... Re: kto zna wodę nabeghlavi IP: *.adsl.inetia.pl 11.09.08, 13:25 miałeś szansę burku, ale ponieważ jesteś pusty jak dzwon zygmunta - pretensje wyłącznie do siebie. a co do znikania - spokojna twoja nieuczesana. :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Investment Re: kto zna wodę nabeghlavi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.08, 13:41 Poziom jak widać!!! Nie potrafiłeś wprowadzić i utrzymać Borjomi, to i z Nabeghlavi się nie uda! Zobaczymy, zobaczymy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Importer Re: kto zna wodę nabeghlavi IP: *.adsl.inetia.pl 11.09.08, 19:07 Chyba muszę panów zdyscyplinować: Otóż panie R. - sieć to taki dziwny twór, w którym tylko się WYDAJE, że aktualny rozmówca jest TYM rozmówcą. Nie mam najmniejszego zamiaru wdawać się w werbalne, do niczego nie prowadzące polemiki - choć muszę przyznać, że okazjonalnie śledzę ten wątek. Mój mail jest zapewne Panu doskonale znany - więc jeśli ma Pan jakiekolwiek problemy - proponuję je wyjaśnić za pomocą ogólnie przyjętych w sieci norm, a nie podniecać się wpisami na ogólnie dostępnym forum. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Investment Re: kto zna wodę nabeghlavi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.08, 08:24 Panie D.? do dzisiaj nie wiem kto jest importerem! Nie ma takiej informacji na etykiecie, a jedynie mówi się o "Wyłącznym importerze" co jest oczywistą nieprawdą, gdyż ja takiej wyłaczności nie udzieliłem. Czyzby "Importer" miał coś do ukrycia a może w końcu ma świadomość, że jego import nie do końca jest poprawny? Cóż, tak to jest jak ktoś wchodzi na gotowe i wykorzystuje pracę włożoną przez inicjującego import nie nzając jego uwarunkowań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Investment Re: kto zna wodę nabeghlavi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.08, 09:06 A tak na marginesie, nie potrzebuje "dyscyplinowania" od złodzieja pomysłów, jakoś stoi to w sprzeczności z moimi zasadami moralnymi, i nawet gładkie słówka "dobrego policjanta" tego nie zmienią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Importer Re: kto zna wodę nabeghlavi IP: *.adsl.inetia.pl 12.09.08, 12:10 Interesujące stanowisko.:) A czy ktoś Panu, Panie R. - zabrania importu Nabeghlavi?:):):) Ponadto uprzejmie Pana informuję, iż informacja na etykiecie na temat Importera jest całkowicie dla Pana zbędna. Natomiast inwektywy typu "złodziej" dobitnie świadczą o Pańskiej wątpliwej moralności - a udzielać wyłączności może Pan co najwyżej sam sobie na wyjście do klopa.:):):) Btw: Czy ktoś Panu obiecywał łatwe życie? No właśnie. I słowa dotrzymał. Pozdrawiam. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Investment Re: kto zna wodę nabeghlavi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.08, 14:24 "Czy ktoś Panu obiecywał łatwe życie? No właśnie. I słowa dotrzymał." Dziwne takie prowadzenie monologu sam ze sobą, ale chyba Pan najlepiej wie o trudach życia, zwłaszcza po wysiudaniu z importu Borjomi nieprawdaż? A bedzie jeszcze trudniej! Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Importer Re: kto zna wodę nabeghlavi IP: *.adsl.inetia.pl 12.09.08, 14:35 Skoro już przyjął Pan, Panie R. - tak nietypową formę komunikacji - chciałbym Pana uprzejmie poinformować: może mnie Pan jedynie pocałować w DUPĘ! a i to wyłącznie wtedy - kiedy Panu na to pozwolę (proszę wystąpić o promesę):) Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Investment Re: kto zna wodę nabeghlavi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.08, 09:06 No i wyszło szydło z worka! A właściwie słoma z butów! Nic dodać nic ująć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Importer Re: kto zna wodę nabeghlavi IP: *.adsl.inetia.pl 17.09.08, 01:38 no witam ponownie.:):):) co mi wychodzi i skąd, panie R - to proszę raczej moją żonę zapytać, bo takie komentarze z Pana strony są co najmniej nie na miejscu.:) jak tam sprzedaż kapslowanej? dalej pan tego tira sprzed dwóch lat sprzedaje na allegro?! przecież tam już ani gazu, ani nawet wody nie ma....:):):) ps: coś mi mówiono, że jakieś długi na kaukazie...?! eee.... - ale to pewnie tylko złe języki ludzkie pomówienia... chociaż pytali też o Pana adres - może coś w tym jednak jest??? podać na forum? zresztą o pana adres nie tylko tamci pytali. parę osób i instytucji z wawy również. to jak, podać? nr telefonu i znaki szczególne również? :):):) dobra, nie podam - może się Pan spokojnie bunkrować dalej. w końcu nie jestem aż takim niewdzięcznikiem.:):):) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Investment Re: kto zna wodę nabeghlavi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.08, 08:47 Proszę bardzo podać dane osobowe!!! Widzę, że "instytucje" zwracają się do Pana D jak do zwierzchnika, to pozostałość ze starych czasów? Pana nędzne wywody są takie same jak Pan i nie mam zamiaru dłużej kontynuować z Panem dialogu ponieważ nic on Pana nie uczy, a mnie już bardzo dużo nauczył, w szczególności z jakim człowiekiem mam doczynienia. Straszenie rosyjską mafią już Panu przeszło? Żegnam i życzę nowych efektywnych kradzieży pomysłów, bo sam panie D nie jesteś w stanie nic storzyć, tak było z Borjomi i tak jest z Nabeghlavi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Do importera i investment IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.08, 11:53 Czy Panowie nie odbiegają od temetu wątku. Jeżeli macie coś sobie do powiedzenia to proszę o opuszczenie tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: Do importera i investment IP: *.adsl.inetia.pl 18.09.08, 21:03 Oni wcale nie odbiegają - widać, że znają Nabeghlavi najlepiej. :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarząbek Wacław Re: kto zna wodę nabeghlavi IP: *.adsl.inetia.pl 13.09.08, 01:56 To pan na Placu Wolności panie Przemku?! Wyszedł pan na chwilę, czy nie zdążył pan usiąść?! To pisałem ja - Jarząbek Wacław. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Towarzysz Re: kto zna wodę nabeghlavi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.08, 07:43 Siedzę! Siedzę przecież obok Towarzysza Trenera Najniższej Kategorii! Na starość zdziecinniał Trener i oślepł? Tyle lat w SB i taka marna prowokacja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inna1 Re: kto zna wodę nabeghlavi IP: *.centertel.pl 17.09.08, 22:45 Jest już nowa NABEGHLAVI w odlotowej , zakręcanej butelce poleca,,, Odpowiedz Link Zgłoś