Dodaj do ulubionych

kto zna wodę nabeghlavi

IP: *.aster.pl 11.03.07, 20:04
W Warszawie pojawiła się woda Nabeghlavi, czy ktoś wie coś o tej wodzie. Piłem
tę wodę i jestem ciekaw odczuć innych konsumentów.
Obserwuj wątek
    • jan-w Re: kto zna wodę nabeghlavi 12.03.07, 08:13
      Wczoraj kupiłem w Złotych Tarasach, ale jeszcze nie piłem.
    • Gość: Sylwia Re: kto zna wodę nabeghlavi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.07, 20:58
      Świetna woda, ciekawe co jeszcze ma nam dobrego do zaoferowania Kaukaz?
      • robertl8 Re: kto zna wodę nabeghlavi 28.03.07, 20:40
        Gość portalu: Sylwia napisał(a):

> Świetna woda, ciekawe co jeszcze ma nam dobrego do zaoferowania Kaukaz?
        Jeżeli chcesz poznać produkty z okoklic kaukazu zapraszam do sklepu Tamada, ul.
        Polna 13 box 12
        • Gość: Kocio Re: kto zna wodę nabeghlavi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.07, 08:12
          A co w tym sklepie mozna kupić Gruzińskiego?
      • Gość: Kocio Re: kto zna wodę nabeghlavi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.07, 08:10
        Jak to co? Wina!
        Nowa firma się pojawił w Polsce - Badagoni
        Wina tej firmy - próbowałem 3 różne - są dość drogie ale różnią się znacznie od
        innych win z Gruzji.
        Próbowałem Mukuzani, Kindzmarauli, i Kahetian Noble.
        Pierwsze dwa są wyśmienite ale to ostatnie (chyba nie pomyliłem nazwy) jest po
        prostu najlepszym winem jakie kiedykolwiek w życiu piłem.
        Można je dostać w tym szkalnym nowym wieżowcu na Rondzie ONZ w Wawie w sklepie
        Casa del vino czy cos takiego
        A wracając do Nabeghlavi to ciekaw jestm cen bo ja kupiłem w Bomi i gdyby nie
        to że się zawstydziłem przy kasie to bym odłożył. 7 złotych!!!!!!!!! Ale to nic!
        Jakiś oszust sprzedaje je po 72 zł za szt. na Allegro i zanlazł juz kilku
        frajerów hehehehhe....
        • Gość: goldi Re: kto zna wodę nabeghlavi IP: *.merinet.pl 31.08.07, 16:22
          Tak 72 zł tyle,że za zgrzewke 20 butelek o pojemnosci 0,5 litra
          czyli wychodzi po okolo 3,50 za butelke.Ja w Bomi kupowalem po 5 zł.
          • Gość: beata Re: kto zna wodę nabeghlavi IP: *.iweb.pl 30.05.08, 16:25
            Ja kupiłam w Białymstoku po 4.90 a dziś w Bydgoszczy w Piotrze i
            Pawle za 5.99
            • robertl8 Re: kto zna wodę nabeghlavi 31.05.08, 22:42
              www.skleptamada.pl spróbuj tam
        • Gość: Kazbegi Re: kto zna wodę nabeghlavi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.07, 09:41
          Niejaki Kocio, twierdzi, że jestem oszustem!
          Owszem sprzedaję wodę Nabeghlavi na Allegro i co? Z tego faktu ma
          wynikać jakieś oszustwo! Człowieku najpierw pomyśl a potem pisz!
          Co do win Badagoni, owszem wina są drogie, raczej niczym szczególnym
          się nie wyróżniają - oprócz ceny. Jakoś firma nie zagościła na
          polskim rynku - czyżby wina były aż tak dobre :-)? I nawet tak marna
          raklama jaką prezentuje Kocio im nie pomoże.
          • Gość: buahahahaaaaa..... Re: kto zna wodę nabeghlavi IP: *.chello.pl 20.04.08, 00:43
            zdradzę wam tajemnicę: możecie ją kupić po 1,10 netto.
            są tylko dwa warunki: minimum cztery wagony + 100.000,-
            łapówki. :)
            • Gość: Kazbegi Re: kto zna wodę nabeghlavi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 09:27
              To kupuj i do przodu!!!
              Wszystko można kupić, tylko pytanie jak później sprzedać?
            • Gość: Andrzej Re: kto zna wodę nabeghlavi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 11:28
              Stare wschodnie metody robienia interesów. Gratuluje polotu, a może
              tak samemu coś stworzyć? I jeszcze jedno zakup + łapówka i komu niby
              to się opłaca?
              I jaka to tajemnica! Borjomi można kupić za 0,90 zł netto tylko
              trzeba wiedzieć jak. Inne wody z tego regionu są jeszcze tańsze!
    • Gość: wojtek Re: kto zna wodę nabeghlavi IP: *.chello.pl 08.04.07, 12:40
      www.nabeghlavi.info

tu masz dystrybutora
    • Gość: Rafał Re: kto zna wodę nabeghlavi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 21:23
      Świetna woda, problemy gastryczne jak reką odjął... Polecam
    • Gość: dystrybutor Re: kto zna wodę nabeghlavi IP: *.adsl.inetia.pl 03.09.08, 14:51
      będzie w stałej ofercie na rynku.
      bomi, piotr i paweł, alma, mokpol, elecrerc a w dalszej kolejności
      makro cash i real.
      • Gość: Investment Re: kto zna wodę nabeghlavi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.08, 11:22
        Od dawna ta woda jest na rynku. Zobaczymy jak szybko będzie teraz
        znikać z rynku.
        Importer/dystrybutor nie zna podstawowych zagadnień w imporcie tej
        wody. Woli się wpieprzyć na gotowe, taki to biznes.
        • Gość: buahahahahaaaaa... Re: kto zna wodę nabeghlavi IP: *.adsl.inetia.pl 11.09.08, 13:25
          miałeś szansę burku, ale ponieważ jesteś pusty jak dzwon zygmunta -
          pretensje wyłącznie do siebie. a co do znikania - spokojna twoja
          nieuczesana. :):):)
          • Gość: Investment Re: kto zna wodę nabeghlavi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.08, 13:41
            Poziom jak widać!!! Nie potrafiłeś wprowadzić i utrzymać Borjomi, to
            i z Nabeghlavi się nie uda!
            Zobaczymy, zobaczymy!
            • Gość: Importer Re: kto zna wodę nabeghlavi IP: *.adsl.inetia.pl 11.09.08, 19:07
              Chyba muszę panów zdyscyplinować: Otóż panie R. - sieć to taki
              dziwny twór, w którym tylko się WYDAJE, że aktualny rozmówca jest
              TYM rozmówcą.
              Nie mam najmniejszego zamiaru wdawać się w werbalne, do niczego nie
              prowadzące polemiki - choć muszę przyznać, że okazjonalnie śledzę
              ten wątek.
              Mój mail jest zapewne Panu doskonale znany - więc jeśli ma Pan
              jakiekolwiek problemy - proponuję je wyjaśnić za pomocą ogólnie
              przyjętych w sieci norm, a nie podniecać się wpisami na ogólnie
              dostępnym forum.
              Pzdr.
              • Gość: Investment Re: kto zna wodę nabeghlavi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.08, 08:24
                Panie D.? do dzisiaj nie wiem kto jest importerem! Nie ma takiej
                informacji na etykiecie, a jedynie mówi się o "Wyłącznym importerze"
                co jest oczywistą nieprawdą, gdyż ja takiej wyłaczności nie
                udzieliłem. Czyzby "Importer" miał coś do ukrycia a może w końcu ma
                świadomość, że jego import nie do końca jest poprawny? Cóż, tak to
                jest jak ktoś wchodzi na gotowe i wykorzystuje pracę włożoną przez
                inicjującego import nie nzając jego uwarunkowań.
              • Gość: Investment Re: kto zna wodę nabeghlavi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.08, 09:06
                A tak na marginesie, nie potrzebuje "dyscyplinowania" od złodzieja
                pomysłów, jakoś stoi to w sprzeczności z moimi zasadami moralnymi, i
                nawet gładkie słówka "dobrego policjanta" tego nie zmienią.
                • Gość: Importer Re: kto zna wodę nabeghlavi IP: *.adsl.inetia.pl 12.09.08, 12:10
                  Interesujące stanowisko.:)
                  A czy ktoś Panu, Panie R. - zabrania importu Nabeghlavi?:):):)
                  Ponadto uprzejmie Pana informuję, iż informacja na etykiecie na
                  temat Importera jest całkowicie dla Pana zbędna.
                  Natomiast inwektywy typu "złodziej" dobitnie świadczą o Pańskiej
                  wątpliwej moralności - a udzielać wyłączności może Pan co najwyżej
                  sam sobie na wyjście do klopa.:):):)
                  Btw: Czy ktoś Panu obiecywał łatwe życie?
                  No właśnie.
                  I słowa dotrzymał.
                  Pozdrawiam.
                  :)

• Gość: Investment Re: kto zna wodę nabeghlavi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.08, 14:24
                    "Czy ktoś Panu obiecywał łatwe życie?
                    No właśnie.
                    I słowa dotrzymał."

Dziwne takie prowadzenie monologu sam ze sobą, ale chyba Pan
                    najlepiej wie o trudach życia, zwłaszcza po wysiudaniu z importu
                    Borjomi nieprawdaż? A bedzie jeszcze trudniej!
                    Pozdrawiam :-)

• Gość: Importer Re: kto zna wodę nabeghlavi IP: *.adsl.inetia.pl 12.09.08, 14:35
                      Skoro już przyjął Pan, Panie R. - tak nietypową formę komunikacji -
                      chciałbym Pana uprzejmie poinformować:
                      może mnie Pan jedynie pocałować w DUPĘ!
                      a i to wyłącznie wtedy - kiedy Panu na to pozwolę (proszę wystąpić o
                      promesę):)
                      Pzdr.
                      • Gość: Investment Re: kto zna wodę nabeghlavi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.08, 09:06
                        No i wyszło szydło z worka! A właściwie słoma z butów! Nic dodać nic
                        ująć.
                        • Gość: Importer Re: kto zna wodę nabeghlavi IP: *.adsl.inetia.pl 17.09.08, 01:38
                          no witam ponownie.:):):)
                          co mi wychodzi i skąd, panie R - to proszę raczej moją żonę zapytać,
                          bo takie komentarze z Pana strony są co najmniej nie na miejscu.:)
                          jak tam sprzedaż kapslowanej?
                          dalej pan tego tira sprzed dwóch lat sprzedaje na allegro?!
                          przecież tam już ani gazu, ani nawet wody nie ma....:):):)
                          ps: coś mi mówiono, że jakieś długi na kaukazie...?! eee.... - ale
                          to pewnie tylko złe języki ludzkie pomówienia...
                          chociaż pytali też o Pana adres - może coś w tym jednak jest???
                          podać na forum?
                          zresztą o pana adres nie tylko tamci pytali.
                          parę osób i instytucji z wawy również.
                          to jak, podać?
                          nr telefonu i znaki szczególne również?
                          :):):)
                          dobra, nie podam - może się Pan spokojnie bunkrować dalej.
                          w końcu nie jestem aż takim niewdzięcznikiem.:):):)
                          pzdr.
                          • Gość: Investment Re: kto zna wodę nabeghlavi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.08, 08:47
                            Proszę bardzo podać dane osobowe!!! Widzę, że "instytucje" zwracają
                            się do Pana D jak do zwierzchnika, to pozostałość ze starych czasów?
                            Pana nędzne wywody są takie same jak Pan i nie mam zamiaru dłużej
                            kontynuować z Panem dialogu ponieważ nic on Pana nie uczy, a mnie
                            już bardzo dużo nauczył, w szczególności z jakim człowiekiem mam
                            doczynienia. Straszenie rosyjską mafią już Panu przeszło?
                            Żegnam i życzę nowych efektywnych kradzieży pomysłów, bo sam panie D
                            nie jesteś w stanie nic storzyć, tak było z Borjomi i tak jest z
                            Nabeghlavi.
              • Gość: Wojtek Do importera i investment IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.08, 11:53
                Czy Panowie nie odbiegają od temetu wątku. Jeżeli macie coś sobie do
                powiedzenia to proszę o opuszczenie tego forum.
                • Gość: Kaśka Re: Do importera i investment IP: *.adsl.inetia.pl 18.09.08, 21:03
                  Oni wcale nie odbiegają - widać, że znają Nabeghlavi
                  najlepiej. :):):)
        • Gość: Jarząbek Wacław Re: kto zna wodę nabeghlavi IP: *.adsl.inetia.pl 13.09.08, 01:56
          To pan na Placu Wolności panie Przemku?! Wyszedł pan na chwilę, czy
          nie zdążył pan usiąść?!
          To pisałem ja - Jarząbek Wacław.
          • Gość: Towarzysz Re: kto zna wodę nabeghlavi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.08, 07:43
            Siedzę! Siedzę przecież obok Towarzysza Trenera Najniższej
            Kategorii! Na starość zdziecinniał Trener i oślepł? Tyle lat w SB i
            taka marna prowokacja?
    • Gość: inna1 Re: kto zna wodę nabeghlavi IP: *.centertel.pl 17.09.08, 22:45
      Jest już nowa NABEGHLAVI w odlotowej , zakręcanej butelce poleca,,,
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka