Dodaj do ulubionych

Gdzie kupić likier CHARTREUSE?

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.03, 07:29
Od dłuższego czasu szukam po sklepach likieru Chartreuse (któregokolwiek!) i
nigdzie nie ma. Szukałem także na stronach różnych firm - na darmo. Czy ktoś
z was mógłby mi pomóc? Gdzie go można dostać? Z góry dziękuję za pomoc :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: kanuk Re: Gdzie kupić likier CHARTREUSE? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 19.06.03, 16:28
      w moim sklepie butelka 0.375 litra kosztuje ok. 75 zlotych
      • Gość: Smakosz Re: Gdzie kupić likier CHARTREUSE? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.03, 09:41
        Możesz mi podać adres???
        • Gość: kanuk Re: Gdzie kupić likier CHARTREUSE? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 22.06.03, 12:17
          www.lcbo.ca/
          • niech Re: Gdzie kupić likier CHARTREUSE? 22.06.03, 13:32
            Click to join the party.
            • buggi Re: Gdzie kupić likier CHARTREUSE? 23.06.03, 18:01
              shake it up!
          • Gość: Warszawka Re: Gdzie kupić likier CHARTREUSE? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.03, 14:30
            Kanuk :-) czy byłbyś tak dobry objaśnić czy to twoja strona? Ja też szukam
            tego likieru, ale chcę go kupić w Polsce, a nie zamawiać za granicą. Poza tym
            chyba szybciej byłoby go w takim układzie zamówić bezpośrednio we Francji...
            • Gość: kanuk Re: Gdzie kupić likier CHARTREUSE? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 24.06.03, 15:07
              nie zdziwilbym sie gdyby byl we Frankfurcie nad Odra albo Hodkovicach nad
              Mohelkou. Pytanie zostalo zadane. Jakos nikt nie wykazal inicjatywy, aby
              odpowiedziec , wiec co sie do mnie przy ? Ja bylem inormatywny, podalem nawet
              cene ,zadajac sobie trud przeliczenia na zlotowki z dosc duza dokladnoscia po
              obecnym kursie. Bardzo duzo ludzi podrozuje, skad mam wiedziec , komu i w jakim
              stopniu na tym zalezy ? Czego sie nie robi dla Rodakow ! uklony
              • buggi Re: Gdzie kupić likier CHARTREUSE? 24.06.03, 17:10
                jak tak, do podeslij koledze flaszeczke. Widzisz, ze bidulek w potrzebie
                wielkiej.
                • miltonia Re: Gdzie kupić likier CHARTREUSE? 24.06.03, 17:31
                  Jak w potrzebie to i denaturat mu wystarczy. Smakowo ten sam poziom.
                  • buggi Re: Gdzie kupić likier CHARTREUSE? 24.06.03, 23:06
                    miltonia napisała:

> Jak w potrzebie to i denaturat mu wystarczy. Smakowo ten sam poziom.

no Miltonio, teraz dalas plame!!!! Stawaiasz denaturat i Chartreuse na jednej
                    pólce? To ja Cie na denaturowego drinka zaprosze, a Kanuka na obiecanego
                    chartreusowego.Moze byc?
                    • miltonia Re: Gdzie kupić likier CHARTREUSE? 25.06.03, 14:30
                      Buggi, po prostu nie lubie tego likieru. Denaturatu, podejrzewam, tez (nie
                      probowalam, sam zapach mnie odrzucal). Natomiast jesli chcesz zaproscic mnie na
                      drinka, badz spokojna sporo innych napitkow lubie i to bardzo.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka