Dodaj do ulubionych

Piwo Baltic Classic z Petersburga

IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 10.08.03, 12:48
ktore ostatnio kuPIWszy poddalem degustacji, bardzo mi przypominalo smakiem
finski browarek Koff. Zastanawiasz sie, dlaczego ? Moze jak obejrzysz
Rosyjska Arke na DVD , to pajmiosz mienia drug, Ty pajmiosz ? Nawet jesli w
Leningradzie nie zywiosz.
Obserwuj wątek
    • miltonia Re: Piwo Baltic Classic z Petersburga 10.08.03, 13:35
      Pewnie tym razem nie pajmiu tiebia (chyba jakos tak?), bo piw nie rozrozniam.
      • Gość: kanuk Re: Piwo Baltic Classic z Petersburga IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 10.08.03, 14:13
        chmiel ten sam.
        • miltonia Re: Piwo Baltic Classic z Petersburga 10.08.03, 14:18
          A co inne?
          • Gość: kanuk Re: Piwo Baltic Classic z Petersburga IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 10.08.03, 14:24
            bukwy i ogolna inszosc. chmiel ten sam :) jeden chmiel.
            • miltonia Re: Piwo Baltic Classic z Petersburga 10.08.03, 14:27
              Wole w takim razie trzcine cukrowa. Z niej i cachaca i rum.
              • Gość: kanuk Re: Piwo Baltic Classic z Petersburga IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 10.08.03, 14:30
                co za zgodnosc. ja tez. co Ci tu bede podchmielac.
                • miltonia Re: Piwo Baltic Classic z Petersburga 10.08.03, 14:36
                  Jasne. Lepiej podtrzcinaj. Tylko nie podcinaj skrzydel, bo od Anieli pozyczone.
                  • Gość: kanuk Re: Piwo Baltic Classic z Petersburga IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 10.08.03, 17:54
                    po co mam podtrzciniac czyjes skrzydelka , jesli Anielskie? nawoskowalbym
                    raczej lub uglaskal. perkalowe one sa.
                    • niech Re: Piwo Baltic Classic z Petersburga 11.08.03, 14:48
                      To piwo nazywa sie Baltika. Jesli Rosjanie i Finowie uzywaja wody z Zatoki
                      Finskiej to smaki moga byc podobne. Slone.
                    • miltonia Re: Piwo Baltic Classic z Petersburga 11.08.03, 15:09
                      Gość portalu: kanuk napisał(a):

> po co mam podtrzciniac czyjes skrzydelka , jesli Anielskie? nawoskowalbym
                      > raczej lub uglaskal. perkalowe one sa.

Perkalowe? Co najmniej z labedziego puchu. Ona na dolne polki nie zaglada.
                      • Gość: kanuk Re: Piwo Baltic Classic z Petersburga IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 11.08.03, 15:40
                        No , oczywiscie ze tak , Miltonio. A piwo tak sie wlasnie nazywa. tu ma
                        etykiete w wersji eksportowej i angielskojezyczna nazwa znajduje sie nad
                        centralnie umiejscowiona rosyjska. na pieknej Anielsko-niebieskiej etykiecie.
                        Co za przypadek z tymi Aniolami...... na zdrowie !
                        • miltonia Re: Piwo Baltic Classic z Petersburga 11.08.03, 16:01
                          To nie przypadek, to zrzadzenie boskie. Na zdrowie!
                          • Gość: kanuk Re: Piwo Baltic Classic z Petersburga IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 11.08.03, 16:24
                            Wszechnica Sieciowa Wszechmogaca? Te Deum Adamum.
                            • miltonia Re: Piwo Baltic Classic z Petersburga 11.08.03, 16:49
                              Wszech, to jeszcze nie, ale wiele tak!
                              • aniela Re: Piwo Baltic Classic z Petersburga 11.08.03, 17:56
                                aha wlasciwie nie wiem czy po tarcze czy po miecz siegac. jakas nadwrazliwa
                                jestem. wiec moze po to piwo reke wyciagne :)
                                • miltonia Re: Piwo Baltic Classic z Petersburga 11.08.03, 18:21
                                  Ani po tarcze ani po miecz. Tutaj szczesliwie spolegliwie sobie konwersujemy.
                                  po piwo albo co innego, jak najbardziej.
                                  • Gość: aniela Re: Piwo Baltic Classic z Petersburga IP: *.acn.waw.pl 11.08.03, 18:30
                                    po piwo mam daleko. do petersburga, najblizej do tesco. blizej mam do
                                    lodowki :)
                                    • miltonia Re: Piwo Baltic Classic z Petersburga 11.08.03, 18:53
                                      Po lod? Do czego?
                                      • Gość: kanuk Re: Piwo Baltic Classic z Petersburga IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 11.08.03, 19:02
                                        u mnie pod wareckie szla wlasnie Samba Mosquito ("bestia szkrzydlata"). co za
                                        dzien !
                                        • miltonia Re: Piwo Baltic Classic z Petersburga 11.08.03, 19:08
                                          Z powodu Wareckiego czy samby? A dnia to chyba u Cie poczatek?
                                          • Gość: kanuk Re: Piwo Baltic Classic z Petersburga IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 11.08.03, 19:35
                                            a co Ciebie tak zalezy na poszerzeniu Atlantic'u , a ? w koncu to nie UE. a w
                                            ktora strefe czasowa bys mnie zepchnac chciala? w niebywala , moze ?
                                            • Gość: aniela Re: Piwo Baltic Classic z Petersburga IP: *.acn.waw.pl 11.08.03, 19:51
                                              niebywała a własciwie niebyła strefa lezy w trojkacie bermudzkim chyba?
                                              • Gość: kanuk Re: Piwo Baltic Classic z Petersburga IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 11.08.03, 20:04
                                                anytime , anytime :)
                                                • aniela Re: Piwo Baltic Classic z Petersburga 11.08.03, 20:08
                                                  berdyczów polskim trojkątem bermudzkim.
                                            • miltonia Re: Piwo Baltic Classic z Petersburga 11.08.03, 20:26
                                              Gość portalu: kanuk napisał(a):

ktora strefe czasowa bys mnie zepchnac chciala? w niebywala , moze ?

W niebywala, calkiem chetnie. I nie zepchnac a sprowadzic.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka