lakszmi 09.12.03, 21:36 witajcie, drodzy forumowicze! mam do Was prosbe - czy moglibyscie podac mi namiary na dobre herbaty? czym powinnam sie kierowac przy zakupie? slyszalam, ze pyszna jest czerwona herbata jasminowa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pichciarz Re: herbaty "specjalistyczne" :-) IP: *.proxy.aol.com 14.12.03, 22:46 Jeśli chodzi ci o specyficzną markę, to wszystko zależy od indywidualnego gustu. Jeśli ci chodzi o informacje o rodzajach herbaty dla ułatwienia wyboru, to proszę bardzo: www.kulinaria.pl/artykuly.asp?agr=8 herbaty.w.interia.pl/klasy.html neuron.bednarska.edu.pl/~domcia/hrbata.html www.republika.pl/pmihal/zwyczaje.html I po angielsku: mycupoftea.com/teafacts.htm www.uptontea.com Może to pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P. Re: herbaty "specjalistyczne" :-) IP: *.proxy.aol.com 14.12.03, 22:56 Nie wiem dlaczego te dwa linki nie wchodzą bo wchodzą gdy wpisane w wyszukiwrkę internetową: neuron.bednarska oraz republika. Wpisz je w szukaj/search z dodatkiem na początku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P. Re: herbaty "specjalistyczne" :-) IP: *.proxy.aol.com 14.12.03, 23:17 Jeszcze raz; www.republika.pl/omihal/zwyczaje.html neuron.bednarska.edu.pl/~domcia/herbata.html Odpowiedz Link Zgłoś