Dodaj do ulubionych

opinia o sklepach internetowych

18.11.09, 15:05
Znalazłam bardzo fajny sklep internetowy, który oferuje dużo ciekawych
produktów, wyskokiej jakości, a ceny są atrakcyjne. Ale chciałam zasięgnąć
opinii o sklepie www.delazoo.pl. Może ktoś już korzystał z usług tego sklepu i
może podzielić się swoją opinią.
Obserwuj wątek
    • renos77 Re: opinia o sklepach internetowych 27.12.09, 18:34
      osobiście korzystam z www.kacikpupila.pl - jak narazie nie mam
      żadnych zastrzezen, a kupuje od poczatku 2009 roku. Przede wszystkim
      duzy wybor produktow i co dla mnie wazne - bardzo dobra komunikacja
      mailowa
      • konshens Re: opinia o sklepach internetowych 05.03.10, 14:37
        Ja sobie bardzo cenię e-karma.pl, także ze względu na komunikację ze sklepem i
        zaangażowanie obsługi. Poza tym mają dobrej jakości karmy, w dużych workach a od
        70 złotych wysyłają gratis. Są tam też podstawowe środki pielęgnacyjne i różne
        akcesoria.
        • mrukmrukmruk Re: opinia o sklepach internetowych 15.11.10, 10:08
          Ja podobnie jak konshens korzystam z tego sklepu. Odkąd moja kotka wygrała tam zapas karmy na chyba pół roku, bardzo sobie cenię usługi e-karmy. Namówiłem też rodziców, żeby zamawiali tam karmę dla ich psa i wszyscy są zadowoleni :)
          • ola.55 Re: opinia o sklepach internetowych 28.11.10, 12:44
            Ja nie polecam zoo-sklep realizacja zamówienia trwała 2 tygodnie i połowy towaru brak .Nie polecam
      • aolek971 Re: opinia o sklepach internetowych 04.01.12, 14:10
        ja kupuję w jkanimals.pl/sklep i jestem bardzo zadowolona; towar niedrogi, troche inny niż w pozostałych sklepach
    • absolutfit Re: opinia o sklepach internetowych 16.11.11, 12:34
      Kiedyś kupowałam karmę w supermarketach albo sklepach zoologicznych a potem na próbę raz kupiłam w sklepie internetowym Krakvet i tak już zostało. Mają bardzo duży wybór karm, ja średnio co miesiąc/dwa kupuję inną żeby urozmaicać dietę mojemu psu. Poza tym przy dużych zamówieniach jest dostawa za darmo i nie trzeba tego samemu taszczyć co dla mnie było zmorą.
      • akrimka1 Re: opinia o sklepach internetowych 16.01.13, 16:20
        krakvet co miesiąc przeznacza sporą kwotę na pomoc dla schronisk . W tym miesiącu szansę ma Fundacja Bono z Gdańska w koalicji ze schroniskiem ze Szczecinka (poz. 7 ankiety) .Bardzo prosimy o głosy .
        Instrukcja głosowania w Krakvecie:

1. wchodzisz na stronę www.krakvet.pl/forum
        2. wciskasz link Rejestracja
        3. wyskakuje regulamin rejestracji, a Ty zaznaczasz: Akceptuję
        4. wyskakuje wniosek rejestracyjny, a Ty go wypełniasz: pole użytkownik, dwa razy e-mail, dwa razy hasło oraz rozwiązujesz zadanie - potwierdzenie rejestracji
        i wciskasz"wyślij"
        5. dostajesz na maila (często ląduje on w spamach), którego podałeś, wiadomość aktywacyjną i klikasz na ten przysłany link
        6. logujesz się na Forum Krakvetu www.krakvet.pl/forum wpisując nazwę użytkownika i hasło
        7. na forum wybierasz dział "Pomoc dla schronisk"
        8.wybierasz wątek "Poznajmy się"
        www.krakvet.pl/forum/viewtopi...2e6c51ee6e7637
        i wpisujesz jeden post uprawniający do głosowania w ankiecie

9. dalej wybierasz „Głosowanie na schronisko, które otrzyma pomoc - styczeń 2013
        www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=16166

10. wyskoczy Ci ankieta- zaznaczasz odpowiednią pozycję , klikasz pod ankietą „wyślij”.
        11. Podajesz nr telefonu komórkowego ( dziewięciocyfrowy), smsem dostajesz kod weryfikacyjny, który wpisujesz i zatwierdzasz oddanie głosu..

Jeśli jesteś zarejestrowany na KV i pamiętasz nick oraz hasło zaczynasz od punktu nr 6!

• malutka_koteczka29 Re: opinia o sklepach internetowych 18.12.11, 16:26
      Ja kupuję w zooplusie. Nie są może szybcy w wysyłaniu zamówienia- często trwa to około 4-5 dni. Ale ponieważ jest to sklep niemiecki miewają produkty nie dostępne gdzie indziej.
    • izabella7575 Re: opinia o sklepach internetowych 29.12.11, 15:28
      Dosyć drogi ten sklep. Porównałam kilka produktów i u mnie taniej. Np Acana 13,5 kg kosztuje 169zł , a w keko.pl 13,5 kg x 2 kosztuje 298 zł - wychodzi jakieś 40zł taniej. Dlatego polecam keko.pl/pl/
    • tamara.21 Re: opinia o sklepach internetowych 09.01.12, 16:54
      ja karmy kupuję w www.krakvet.pl ale np. ubranka w www.pieszkotem.pl bo mają bardzo fajne i nie znalazłam takich w żadnym innym sklepie :)
    • elzbieta.24 Re: opinia o sklepach internetowych 13.01.12, 10:52
      Od ponad 2 lat kupuję z zooplus i jestem zadowolona,jedyny warunek to wybierać opcję płatne przy odbiorze.Przysyłają wtedy szybciutko.
      • olka_mala Re: opinia o sklepach internetowych 13.01.12, 14:04
        Ja podobnie jak koleżanka wyżej, polecam keko :)
    • kass_1 Re: opinia o sklepach internetowych 03.04.12, 19:16
      Polecam kuchniępupila. Świetny kontakt i błyskawiczna realizacja.
      • gosia_i_funia Re: opinia o sklepach internetowych 25.04.12, 12:12
        a ja kupuję w sklepie zoologicznym karus.com.pl - to co mi się podoba to, że mam kontakt z osobą, która zna produkty i jednocześnie odpowiada za wysłanie mojej paczki. Jak dzwonię i pytam o jakąś nową rzecz, której jeszcze nie miałam to pani zawsze mi wszystko wyjaśnia. Co ważne jak wybrana przeze mnie zabawka czy coś innego nie nadaje się dla mojego psa to pani mi o tym mówi i proponuje coś w zamian i to wcale nie są droższe rzeczy.
        • ilonha Re: opinia o sklepach internetowych 21.01.13, 20:34
          Ja kupuje w www.kacikpupila.pl Najwazniejsza zaleta, ze nie jestes dla takiego sklepu anonimowy, zawsze jak prosze o konsultacje, to wystarczy kontakt @ lub tel. i mam juz odp. W krakvecie po pierwsze nigdy nie moglam sie dodzwonic, po drugie nikt tam nic kompletnie nie wiedział. Poza tym szeroki wachlarz produktów - mamy dużo zwierząt w domu i podoba mi się, że mogę kupić wszystko za jednym zamachem. Aaa i jeszcze, że obsługują Krakow od 49zl. Zdarza mi się rano zamówić, a popołudniu mieć już towar u siebie. Dla mnie to mistrzostwo świata, dlatego sklepu nie zamierzam zmieniać!!!!
    • halipka Re: niemiecki online bazarek- przestroga 14.08.14, 11:39
      Czy ktoś kupował w tym sklepie z siedzibą w Chodzieży? Ostrzegam potencjalnych klientów, by się dwa razy zastanowili, zanim tam kupią, bo ani towaru ani zwrotu pieniędzy nie zobaczą.
    • paul_ina94 Re: opinia o sklepach internetowych 16.03.17, 16:13
      Ja się zakochałam na chwilę obecną w www.beds4puppies.pl . Mają wyjątkowe łóżka dla psów :P Nigdzie indziej się z takimi nie spotkałam. Mam też z tej strony kilka ubranek i jak na razie sprawdzają się super, jakościowo przewyższają wszystko!
    • dave72 Re: opinia o sklepach internetowych 27.06.17, 10:49
      Uwaga.
      sklep internetowy gos-prod.ch to jedna wielka podróba z Chin, nie ma zadnych możliwości zwrotu towaru i odzyskania pieniędzy. Oni nic nie przysyłają, albo przysyłają szmelc - zwykłe szmaty niefirmowe - podróby. Nie radzę robić zakupów w tym sklepie!

Achtung!!!
      Dies ist ein Fake-Unternehmen, das für das Geld gefälschte Kleidung aus China sendet. Das sind Betrüger.
      Kaufen Sie nichts in diesem Shop.

This is a Fake - company that for the money sends spoofed clothing from China. These are scammers.
      Do not buy anything at this store.

Il s’agit d’une entreprise qui, pour l’argent, envoie les vêtements usurpée China. Ce sont des escrocs.
      Ne pas acheter n’importe quoi dans ce magasin.

Esta es una empresa que por el dinero envía ropa falsificado de China. Estos son los estafadores.
      No comprar nada en esta tienda

• renoka Re: opinia o sklepach internetowych 25.07.17, 20:58
      POLECAM sklep internetowy www.krakvet.pl ! Znaleziony przypadkiem sklep internetowy spełnił moje wszystkie oczekiwania. Błyskawiczna wysyłka, świetnie zapakowany towar, żądnych zastrzeżeń! :) a karmę PETVITA mój piesek wcina aż miło!
    • betis84 Re: opinia o sklepach internetowych 26.11.17, 11:03
      Serdecznie polecam sklep KrakVet - profesjonalizm oraz ekspresowe wysyłki to wizytówka sklepu a do tego niskie ceny.Czego chcieć więcej....Polecam ja i mój przeszczęśliwy jamnik Maniuś

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka