29.10.10, 22:25
Hej,
szukam dobrego szkolenie dla psów (kurs posłuszeństwa, socjalizacji itd.) Kolczatkom innym tego typu metodom dziękuję...:) Słyszeliście może o panu Pawle Marcinkowskim? Kogo możecie polecić?

Dzięki
Obserwuj wątek
    • m_jak_mysz Re: szkolenie 29.10.10, 22:38
      Myślę że z czystym sumieniem można polecić Pomocną łapę - ja akurat szkoliłam gdzie indziej, ale mimo wielu zalet nie polecę tej szkoły w 100 proc. Mają osobną podstronę www.dogadajciesie.pl Aha - nie napisałaś w jakim mieście:)) Ta szkoła jest w Warszawie. We Wrocławiu poleciłabym Centrum Pozytywnego Szkolenia Psa Arisa, www.wyszkolpsa.pl
      W Krakowie jest Alteri, w Łodzi Akademia 4łap, w Białymstoku Alpi Aliny Bendiuk. W innych miastach niestety nie znam nikogo, choć wiem, że np. w Katowicach ludzie sobie polecają Wesołą łapkę Jacka Gałuszki. W Warszawie mogę jeszcze na priva podać kontakt do trenerki, która prowadzi zajęcia indywidualne - mam do niej duże zaufanie, bo jest nie tylko trenerem, ale zootechnikiem, behawiorystką, tudzież zawodnikiem agility i obedience (ze sporymi osiągnięciami). No i przy tym wszystkim nie uważa, że zjadła wszystkie rozumy, tylko cały czas się uczy:))
      Powodzenia!
      • trisze Re: szkolenie 03.11.10, 16:24
        hej, ja szukam kogoś w Poznaniu :( ale dziękuję za wyczerpującą odpowiedź:):)
    • sara0112 Re: szkolenie 22.04.19, 16:56
      W zależności od wieku psa mogę polecić ci szkolenia dla psów: do 5 mies psie przedszkole, później w zależności od szkoły są różne szkolenia. Myśmy chodziły z moją almą na szkolenie w szkole psi-ekspert.pl w Krakowie Dog Fit-zajęcia na placu z torem przeszkód połączone z Dogtrekkingiem w terenie. Tylko metody pozytywne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka