jokaer 22.12.10, 00:28 jak przegonić psa, który wywęszył moją suczkę z cieczką. jest jakiś patent :) , czy trzeba wziąć na przeczekanie. niestety mam nieogrodzony teren posesji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majenkir Re: jak przegonić psa 22.12.10, 18:12 Wysterylizowac suke, to sobie sam pojdzie ;). Odpowiedz Link Zgłoś
g.i.jane Re: jak przegonić psa 22.12.10, 20:16 Spróbuj odszukać właściciela. Mój 9 letni nowofundland zniknął. Po 4 dniach odszukał mnie właściciel suczki w rui z drugiego końca wsi. Okazało się, że mój pies warował pod jego ogrodzeniem. Był w kagańcu ale jakoś go sobie zsunął. Podobno robił podkop pod furtką a raz udało mu się nawet wedrzeć na podwórko. Dopiero jak go zabrałam do domu przypomniał sobie jaki jest głodny i zmęczony. Odkąd suczce minęła ruja, w dalszym ciągu się odwiedzają i bawią ale zawsze wraca na kolację. Odpowiedz Link Zgłoś
jarekk40 Re: jak przegonić psa 23.12.10, 15:10 Miałem podobny problem bo do moich kotów przyłaził pies i je straszył i po kilku rożnych próbach zdałem się na specjalny preparat. Możesz kupić w zoologicznym, sa chyba różne, ja kupiłem "no chew spray" firmy 8in1 i popsikałem rózne miejsca na tarasie, spraj ma powstrzymywać przed obgryzaniem mebli ale zasada jest podobna czyli zapach jest nieprzyjemny dla psa. i już. zadziałało. Odpowiedz Link Zgłoś