mar.gajko 01.05.04, 13:32 prosze tego nie traktować jako złośliwość lub cos w tym stylu, ale bardzo chcialabym wiedzieć gdzie Pan doktor kończył studia i w którym mniej więcej roku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adam.pietron Re: doktor Pietroń 03.05.04, 14:29 Ukończyłem warszawski wydział medycyny wterynaryjnej w 2001 roku Odpowiedz Link Zgłoś
kluba11 Re: doktor Pietroń 03.05.04, 17:19 adam.pietron napisał: > Ukończyłem warszawski wydział medycyny wterynaryjnej w 2001 roku GRATULUJE!! Po czasie ale szczerze!! To ja zaczelam watek "do weterynarzy w sprawie narkozy". Zdaje sie , ze sie kilku weterynarzom "dostalo" slusznie i ogolnie kilku nieslusznie. Celem bylo uswiadomienie wlascicieli zwierzat o co maja pytac, czego sie spodziewac, jak dokonywac wyboru.Dziekuje Panu bardzo za informacje - jestem pewna, ze wielu osobom to pomoglo i pomoze w przyszlosci, moze nawet uratuje zycie kilku zwierzetom . Z cala pewnoscia i wlasciciele i weterynarze beda ostrozniejsi zasypani wlasciwymi pytaniami - pomoze to zwierzetom. Dziekuje bardzo !! Odpowiedz Link Zgłoś
mar.gajko Re: doktor Pietroń 04.05.04, 08:43 Dziękuję bardzo za informację. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś