Dodaj do ulubionych

Kuchnia Pupila - ostrzegam

07.07.11, 13:52
Byłam zmuszona dwa razy anulować zamówienie w tym sklepie. Zamówienie anulowałam dosłownie parę godzin po jego złożeniu. Za pierwszym razem spotkałam się z bardzo nieprzyjemną reakcją ze strony telesprzedawcy. Za drugim razem dostałam na moją skrzynkę e-mail następującą wiadomość: "kuchniaPup​ila.pl przypomina że nie życzy sobie więcej Pani zamówień. Proszę nas omijać szerokim łukiem !!!!!!!!!!​!!!!!!!!!!​!!!!!!!!!!​!!!!!!!!!!​!!" No cóż, podobno konsument ma prawo odstąpienia od umowy kupna w ciągu 10-ciu dni od daty jej zawarcia. Polecam zakupy w Amazon, tam spokojnie można anulować zamówienie nie narażając się na fochy ze strony sprzedawcy o rozchwianych emocjach.
Obserwuj wątek
    • minniemouse Re: Kuchnia Pupila - ostrzegam 08.07.11, 02:13
      Za pierwszym razem spotkałam się z bardzo nieprzyjemną reakcją ze strony telesprzedawcy. Za drugim razem dostałam na moją skrzynkę e-mail następującą wiadomość: "kuchniaPup​ila.pl przypomina że nie życzy sobie więcej Pani zamówień. Proszę nas omijać szerokim łukiem !!!!!!!!!!​

jak za komuny, co?

Minnie
    • maggi9 Re: Kuchnia Pupila - ostrzegam 08.07.11, 09:47
      eli_01 napisała:

> odobno konsument ma prawo odstąpienia od umowy kupna w ciągu 10-ciu dni od daty
      > jej zawarcia. Polecam zakupy w Amazon, tam spokojnie można anulować zamówienie
      > nie narażając się na fochy ze strony sprzedawcy o rozchwianych emocjach.

Pomyliłas się.Jak zamawiasz na odległość i DOSTANIESZ towar to masz prawo z niego zrezygnować do 10 dni.
      • minniemouse Re: Kuchnia Pupila - ostrzegam 09.07.11, 23:26
        Pomyliłas się.Jak zamawiasz na odległość i DOSTANIESZ towar to masz prawo z niego zrezygnować do 10 dni.

a gdzie tak pisze????

Minnie
        • albert.flasz1 Re: Kuchnia Pupila - ostrzegam 10.07.11, 09:38
          Tu Wszystko jest dokładnie i zbiorczo opisane... Między innymi to, że jeśli towar nie posiada wad, konsumentowi nie przysługuje prawo do jego zwrotu.:P
          • szarrak Re: Kuchnia Pupila - ostrzegam 12.07.11, 11:27
            owszem, jeśli kupujesz stacjonarnie. przez internet i w ogóle wysyłkowo - masz prawo do zwrotu w ciągu 10 dni.
            • albert.flasz1 Re: Kuchnia Pupila - ostrzegam 12.07.11, 12:54
              Sklepy internetowe są sklepami, jak wszystkie sklepy wysyłkowe i podlegają tym samym przepisom. Możliwość zwrotu pełnowartościowego, pozbawionego wad towaru zależy wyłącznie od dobrej woli właściciela takiego sklepu (prawdą jest, że wielu właścicieli takich sklepów na to pozwala), jeśli właściciel takiego prawa klientowi odmawia, nikt nie ma prawa go do tego zmusić.
              • szarrak Re: Kuchnia Pupila - ostrzegam 13.07.11, 16:24
                link pierwszy link drugi

polecam przeczytać art.7. ust.1 ustawy z dnia 02 marca 2000r. o ochronie niektórych praw konsumentów. edukacja boli tylko wtedy, gdy się uczy jeździć na rowerze na dwóch kółkach, tak w ogóle, to nie.
                • albert.flasz1 Re: Kuchnia Pupila - ostrzegam 15.07.11, 08:01
                  Poczytaj sobie dokładnie przepisy - w szczególności dotyczące żywności.
              • tyska_edziecko Re: Kuchnia Pupila - ostrzegam 20.07.11, 19:28
                Kiedy kupujesz towar lub podpisujesz umowę "poza siedzibą firmy" masz prawo z niego zrezygnować przed upływem 1o dni. Na pewno - wiem, bo właśnie wygrałam tego typu sprawę w sądzie.
    • albert.flasz1 Amazon - ostrzegam 08.07.11, 09:57
      Nie kupujcie tam! Tam są sami oszuści...:P
      • k1234561 Re: Kuchnia Pupila 18.07.11, 15:12
        A ja tam wiele razy zamawiałam towar.Zawsze wszystko było OK.Dzwonili do mnie potwierdzając zamówienie,wysyłali maila itd.Wszystko zawsze było na czas i kompletne.Kontakt przez telefon miły i rzeczowy.Bardzo mnie zdziwił ten post.
        Jeśli chodzi o negatywne doświadczenia,to oszukali mnie w zooplusie i tego sklepu nie polecam.
        • albert.flasz1 Re: Kuchnia Pupila 18.07.11, 17:39
          A mnie tam oszukali - i to na grubszą sumę. Dobrzy są, ale do czasu...:P W "Krakvecie" też mnie oszukali. Od tej pory nic nie kupuję w wysyłkowych sklepach.:PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
          • beti222 Re: Kuchnia Pupila 21.07.11, 20:51
            Ja kupuję w krakvecie, a ostatnio w zwierzaczkowo i jestem bardzo zadowolona z obu sklepów.
            • k1234561 Re: Kuchnia Pupila 21.07.11, 22:21
              Krakvet słynie z jak najgorszych opinii na swój temat.Wystarczy poczytac w necie.
              No,ale może już cos się u nich pozmieniało na korzyść.
              Zwierzaczkowa nie znam,więc się nie wypowiadam
              • beti222 Re: Kuchnia Pupila 21.07.11, 22:28
                Nigdy nie miałam problemów z krakvet na szczęście, ale może dlatego, że nie zamawiam często. Zwierzaczkowo odkryłam ostatnio na allegro, ale mają też swoją www. Dla mojego psa muszę kupować weterynaryjną karmę konkretnie na jego schorzenie. Karma jest dosyć kosztowna, tam kosztuje trochę taniej i fajne gratisy dostaliśmy. Jak na razie ze zwierzaczkowa korzystałam raz.
      • matkocozababa1 Re: Amazon - ostrzegam 30.07.11, 14:39
        o matko słyszałam o tym sklepie najgorsze opinie, jakoś nie natrafiłam na niego,może słabo sie reklamuja albo jakaś mała firma, ale chyba opinie sie potwierdzaja:)nie kupie!!!
    • anabel5454 Re: Kuchnia Pupila - ostrzegam 26.07.11, 08:46
      o matko jaki nieprzyjemny sprzedawca, nie spodziewałabym sie , że w dzisiajszym świecie nastawionym na konsumenta jeszcze takie cuda na kiju się dzieją, bardzo dziwna sprawa , dobrze że zrezygnowałaś nie ma co się prosić, jest tyle sklepów z karmami dla psiaków, ja osobiście kupuje na e-karma.pl i nie nigdy nie spotkałam się z niemiłym traktowaniem
      • albert.flasz1 Re: Kuchnia Pupila - ostrzegam 27.07.11, 20:21
        Widocznie to jest taki konsument... Czasami trzeba takiego wystrzelić w kosmos i niech sobie szuka szczęścia u konkurencji...:D
    • kuchniapupila.pl Re: Kuchnia Pupila - ostrzegam 29.07.11, 09:27
      Witam Państwa,
      doskonale Pamiętamy tego klienta a raczej klientkę.
      Pierwsze zamówienie wartość 1000PLN kompletujemy je potwierdzamy zamówienie a Klientka informuje, że z niego rezygnuje. Ok. Anulujemy je a towar za 10000PLN wchodzi na stan. Następnego dnia otrzymujemy drugie zamówienie tym razem około 1200PLN kompletujemy je ponownie i znowu otrzymujemy informację, że klientka anuluje zamówienie. Dzwonie do klientki aby wyjaśnić sprawę, a nieuprzejma Pani mówi, że nie będzie się tłumaczyła, ale nie jest jeszcze pewna czy będzie chciała mięć kota. Gdzie szacunek do pracy innych ludzi, do pieniędzy które wydajemy na zamawiany produkty?
      W związku z totalnym brakiem do poszanowania naszej pracy podenerwowani informujemy nieuprzejma Panią, że nie chcemy więcej obsługiwać jej zamówień. Tak jak klient ma prawo zwrócić towary w przeciągu 10 dni tak samo sklep ma prawo odmówić realizacji zamówienia bez podania przyczyny. Zamawianie dwa razy i za chwile anulowanie zamówienia informuje nas o tym, ze mamy do czynienia z nie poważna osobą.
      KuchniaPupila.pl jest bardzo profesjonalnym sklepem codziennie przez 13 godzin bardzo ciężko pracujemy i staramy sie aby nasi klienci byli zadowoleni. Jeżeli ktoś nie szanuje naszej pracy to nie chcemy z nim współpracować.
      Jeżeli jakiś nasz stały klient czyta ten wpis to bardzo prosimy o wyrażenie opinii na temat naszej pracy.
      Panią która założyła ten watek bardzo przepraszamy, że unieśliśmy się być może troszkę za bardzo i przypominamy, ze w dalszym ciągu nie życzymy sobie Pani zamówień. Naszej konkurencji, życzymy owocnej współpracy z ta Panią.
      z poważaniem
      Paweł Janiszewski
      • blue.berry Re: Kuchnia Pupila - ostrzegam 29.07.11, 10:58
        no i bardzo dobrze ze poznaliśmy wersję obydwu stron. przynajmniej sytuacja jest klarowna.
        • monikazwarszawy Re: Kuchnia Pupila - ostrzegam 26.11.11, 22:33
          Witam serdecznie Panie Pawle oraz cała Kuchnię Pupila.

Przypadkowo przeczytałam na forum tak niesprawiedliwą wypowiedź w/w klientki która złożyła 2 zamówienia i za chwile je anulowała a po wszystkim oczernia niesprawiedliwie Kuchnie Pupila.

Otóż jestem stała klientką Kuchni Pupila od prawie 7 lat.
          Posiadam 3 kocury które praktycznie od od 7 lat są żywione u Pana Pawła Janiszewskiego.

Ocenę Kuchni Pupila mogę wystawić naprawdę bardzo wysoką za:

1. super kontakt ze wszystkimi pracownikami Kuchni Pupila
          2. profesjonalne doradztwo
          3. duże zniżki
          4. szybka dostawa do domu ( pod same drzwi , a jesli nie było mnie w domku to moja sąsiadka za moją zgodą zawsze odbierała moje zamówienie )
          5. wyrozumiałość dotyczaca płatności ( czasem miałam problem finansowy i Kuchnia Pupila w delikatny sposósb rozwiazała mój chwilowy problem )
          6. niejednokrotne prezenty w postaci miseczki lub zabawki dla moich kotów
          7. indywidualne podejście do klienta

Kuchnia Pupila to najlepszy sklep internetowy jaki znam ( a zanim zaczęłam współpracować z Panem Pawłem Janiszewskim to sprawdziłam klika innych sklepów ) i w 100 % mogę śmiało polecać innym klientom którzy posiadają zwierzęta.

Gdyby na rynku były włąsnie takie sklepy internetowe jak Kuchnia Pupila to i ludzie i zwierzęta byliby zadowoleni.

Kuchnia Pupila posiada BARDZO DUŻY ASORTYMENT PRODUKTÓW DLA ZWIERZĄT.
          Dobrej jakości i naprawde po przystępnej cenie. Każdy stałaya klient otrzymuje rabat ( uzależniony od zakupów ).

Pani która złożyła zamówienie a potem je anulowała jest chyba rozchwiana emocjonalnie lub zwyczajnie niezdecydowana....bo tylko zdecydowany klient podchodzi do odpowiedzialnych zakupów.

Pozdrawiam serdecznie Pana Pawła Janiszewskiego oraz cały zespół Kuchni Pupila

Monika Rak z Warszawy :)
      • lw73 do kuchiapupila 29.07.11, 11:46
        To podajcie jakiś namiar by nie obsługiwać tego kogoś
        • albert.flasz1 Re: do kuchiapupila 29.07.11, 11:53
          lw73 napisał:

> To podajcie jakiś namiar by nie obsługiwać tego kogoś

Ja myślę, że ostatnie zdanie w poście zakładającym wątek:
          "Polecam zakupy w Amazon, tam spokojnie można anulować zamówienie nie narażając się na fochy ze strony sprzedawcy o rozchwianych emocjach."
          ...Wyjaśnia wszystko!:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
          • k1234561 Re: do kuchiapupila 29.07.11, 20:44
            Ja kilka razy zamawiałam już towar w Kuchni Pupila i potwierdzam to co pisze sprzedawca.Bardzo profesjonalny sklep,taka sama obsługa.Zawsze dzwonią potwierdzić zamówienie telefonicznie i podają termin wysyłki.
            Jeszcze nie miałam żadnych nieprzyjemności związanych z zakupami w tym sklepie.
            Kontakt telefoniczny bardzo dobry.Mili i uprzejmi ludzie.No i znają się na tym co sprzedają.
            Bardzo dobrze,że przedstawiciel tego sklepu zdecydował się wypowiedzieć na forum.Daje to obraz sytuacji od drugiej strony.
            Przy okazji,wypowiedź Pana z Kuchni Pupila świadczy o tym,że są zaangażowani w to co robią,zależy im na opinii klientów.Inaczej nie poświecaliby swego czasu na czytywanie forów internetowych dotyczących zwierząt,aby zawsze być na bieżąco.
            • kuchniapupila.pl Re: do kuchiapupila 29.07.11, 23:45
              Szczerze informując linka do forum dostaliśmy od naszego stałego Klienta zaniepokojonego tą sytuacją. Jeżeli chodzi o cytat dotyczący polecanego sklepu to też nas to trochę nie dziwi. Prowadzimy już nawet małe śledztwo w tej sprawie. Niestety danych Pani Klientki podać nie mogę aczkolwiek myślę, że wybrała już Swój ulubiony sklep.
              pj

• matkocozababa1 Re: do kuchiapupila 30.07.11, 14:45
            czyli sprawa wyjaśniona, tryknieta klientka jest ze sklepy AMAZON,to skoro można tam anulować zamówienie bez tkz fochów to może poskładamy tak kilka rozchwianych zamówień, i anulujemy je, sprawdzimy ich wytrzymałość:)))hahahahhahahhahha.
        • matkocozababa1 Re: do kuchiapupila 30.07.11, 14:43
          popieram takich KONSUMENTÓW trzeba się wystrzegać!!!
      • rozowaswinka1410 Re: Kuchnia Pupila - ostrzegam 21.09.11, 16:08
        Witam serdecznie !
        Jestem stałą klientą kuchni pupila i nie mogę złego słowa powiedzieć. Zamówienia realizowane bardzo szybko, duży asortyment, konkurencyjne ceny, miła obsługa, nigdy nie miałam żadnych problemów.
        • albert.flasz1 Re: Kuchnia Pupila - ostrzegam 21.09.11, 23:21
          rozowaswinka1410 napisała:

> nigdy nie miałam żadnych problemów.

Ja też, bo nigdy nic tam nie kupiłem a o istnieniu tej sklepiczyny dowiedziałem się z tego wątku na tym forum.
      • agatsu Re: Kuchnia Pupila - ostrzegam 20.12.11, 16:31
        kuchniapupila.pl napisał:
        > Tak jak klient ma prawo zwrócić towary w przeciągu 10 dni tak samo sklep ma prawo
        > odmówić realizacji zamówienia bez podania przyczyny.

Mylą się Państwo. Sklep nie ma prawa odmawiać sprzedaży. Polecam przeczytać kodeks handlowy.
        • albert.flasz1 Re: Kuchnia Pupila - ostrzegam 20.12.11, 18:21
          Co to jest "kodeks handlowy"? Czy to jest jakiś obowiązujący przepis? A dlaczego będąc sprzedawcą nie mogę odmówić sprzedania towaru - na przykład, jeśli nie mam go na składzie, albo się przeterminował, albo ja wiem co... Proszę o podanie konkretnego przepisu.:)
          • agatsu Re: Kuchnia Pupila - ostrzegam 22.12.11, 15:35
            albert.flasz1 napisał:

> Co to jest "kodeks handlowy"? Czy to jest jakiś obowiązujący przepis? A dlaczeg
            > o będąc sprzedawcą nie mogę odmówić sprzedania towaru - na przykład, jeśli nie
            > mam go na składzie, albo się przeterminował, albo ja wiem co... Proszę o podani
            > e konkretnego przepisu.:)

proponuję wpisać do googla "odmowa sprzedaży". I poczytać. Odmówić można z konkretnego powodu, właśnie braku towaru, i to wtedy, kiedy taki zapis jest w regulaminie sklepu (jak nie wpisaliście, że stan na stronie może nie pokrywać się z rzeczywistością, macie problem). W przeciwnym wypadku klient, któremu bez uzasadnienia zgodnego z regulaminem odmówiono (właśnie jak w tym przypadku, "nie sprzedamy Pani więcej, bo nas Pani nie szanuje") ma prawo dochodzić swoich praw.
            Ja bym się nie chwaliła tak na forum, że zdarza Wam się odmawiać sprzedaży. Fantastyczny dowód w sprawie.
            • agatsu Konkretny przepis 22.12.11, 15:40
              Proszz:

Kodeks wykroczeń
              Rozdział XV
              Wykroczenia przeciwko interesom konsumentów

Art. 135. Kto, zajmując się sprzedażą towarów w przedsiębiorstwie handlu detalicznego lub w przedsiębiorstwie gastronomicznym, ukrywa przed nabywcą towar przeznaczony do sprzedaży lub umyślnie bez uzasadnionej przyczyny odmawia sprzedaży takiego towaru,podlega karze grzywny.
      • dzidasek Re: Kuchnia Pupila - ostrzegam 06.11.12, 09:54
        Odniosę się do fragmentu:

"Gdzie szacunek do pracy innych ludzi, do pieniędzy które wydajemy na zamawiany produkty?
        W związku z totalnym brakiem do poszanowania naszej pracy podenerwowani informujemy nieuprzejma Panią, że nie chcemy więcej obsługiwać jej zamówień."

Przeczytałem stanowisko i Twoje i tej pani. W moich oczach wygrywa ta pani. Dlaczego? A dlatego, że potwierdza się to, co ona pisze. Chcesz szacunku i poszanowania dla Waszej pracy?
        A gdzie szacunek dla klienta??? GDZIE SZACUNEK DLA KLIENTA PYTAM!
        Czy Ty wiesz, jak Twoi pracownicy traktują klienta? Wiesz, jak się do ludzi bezczelnie, po chamsku odnoszą? Albo o tym nie wiesz, albo robisz tak samo - są dwa warianty.
        Ja z zakupów u Was też zrezygnowałem, bo z gorszym chamstwem nigdy się jeszcze nie spotkałem. Podłe odzywki, ubliżanie - teksty, typu "współczuję rodzinie". LUDZIE !!! Toć Wy nie powinniście nawet istnieć na rynku, przy obecnej konkurencji!!! Jak ktoś się zachowuje, jak bydlak, nie ma co liczyć na klientów. Mi złośliwie (zasługa pani Sylwii P.) zwlekano z wysyłką, a jeśli chodzi o suplementację szczeniąt, to każdy dzień się liczy. priorytet, to u Was 9 dni. Jak zwróciłem na to uwagę, zostałem bezczelnie zaatakowany. Pana pracownica nie miała ochoty i czasu na realizację zamówienia, ale na wysyłanie podłych, ociekających jadem maili - już tak.
        Potem, po wielu obraźliwych mailach, usłyszałem, że jednak może mi wysłać, ale żebym nic tu już nie kupował - podobną treść skierowaliście do tej pani.

Radzę się mocno zastanowić nad swoją działalnością, bo jeśli zatrudnia Pan chamów, którzy obrażają klientów, niczemu dobremu to nie służy. A jeśli sam Pan tak działa, to tylko współczuć trzeba, jednak proszę nie wylewać żali na forach na klientów, bo winni jesteście ewidentnie WY.
      • azar.79 Re: Kuchnia Pupila - ostrzegam 25.01.14, 13:39
        Wielokrotnie robiłam zamówienia w Kuchni Pupila , w innych e-sklepach też. Nigdy nie spotkałam się z taką uprzejmością jak w przypadku Kuchni Pupila. Zawsze miałam informacje mailową i telefoniczną n/t zamówienia. Trudno mi sobie wyobrazić jakiekolwiek problemy w tym sklepie.
    • matkocozababa1 Re: Kuchnia Pupila - ostrzegam 30.07.11, 14:36
      Witam,dziwi mnie ta cała sytuacja, jakaś kobieta pisze że zamówiła towar w Kuchnipupila, i potem go anulowała, ostrzega przed kupowaniem tam,a le na jakiej podstawie Ja pytam???zachowanie Pani sugeruje rozchwianie emocjonalne, składa dwa zamówienia po czym oba anuluje???Każdy sprzedawca by sie zdenerwował..
      Na jakiej podstawie ocenia Pani działalnośc firmy??dostała Pani zamówienie do domu, w jakim czasie, jak szybko,było kompletne? towar spełnił Pani wymagania?dobrze był zapakowany, otrzymałam Pani potwierdzenie??
      Ja zamawiam w tej firmie od lat, podkreslam to bo próbowała w innych oczywiście, ale tylko Kuchniapupila, tak dba o swoich klientów!!potwierdzają telefonicznie, wysyłaja rozliczenia, dostawa tego samego dnia co zamówienie, gratisy który sklep tak ma????

Droga Kuchnio, proponuję udostepnić danie szanownej Pani innych firmom , lub wpisać Ją na tzm czarna listę, gdyz stanowi ta Pani zagrożenie dla uczciwych firm, może to jej stan psychiczny nie pozwala na normalne funkcjonowanie w społeczeństwie.??

Proponuję przemyśleć najpierw zakup,zastanowić się, przespac sie z tą myśla , zamówić i poczekać na dostawę, a potem oceniać a, nie oceniać po złożeniu zamówienia i anulowaniu go bo w takiej sytuacji możemy OCENIAĆ TYLKO PANIĄ:))
      • marcin.kakowski Re: Kuchnia Pupila - ostrzegam 06.06.13, 09:55
        Witam,
        totalnie zbulwersowały mnie niektóre negatywne wpisy dotyczące kuchni. Zamawiam tu wszystko dla mojego psa i 2 kotów od około 3 lat. Składam po 2-3 zamówienia miesięcznie wiec znam dobrze sklep i ludzi w nim pracujących. jestem baaardzo zadowolony z usług kuchniapupila.pl i nigdy tego sklepu nie zmienię. Fakt zdarzyło mi się składać u nich reklamację, ale była ona załatwiona szybko i bezproblemowo co dodatkowo utwierdziło mnie w przekonaniu ze jest to b. dobra firma. Nie mam zwyczaju udzielec sie na forach ale niektóre Państwa wpisy są bardzo nie korzystne dla kuchni i uważam, że sa niesłuszne. LUDZIE TO JEST NAJLEPSZA FIRMA NA RYNKU I NIE CZYTAJCIE WPISÓW NIEDOWARTOŚCIOWANYCH STARYCH BAB CZY DZIADÓW.

BAAARDZO POLECAM KUCHNIAPUPILA.PL!!!!
    • kotmuka Re: Kuchnia Pupila - ostrzegam 08.08.11, 23:09
      Nie rozumiem w ogóle tego zamieszania... Czasem ktoś jest rozgoryczony przez postępowanie klienta - a często na odwrót... ludzie zapomnieli, że należy być miłym nawet jako klient. Rynek rozbestwił klienta, a sprzedającego postawił w roli żebraka ( o klienta)... Dość tej filozofii
      Od lat - powtarzam - OD LAT - kupuję w KuchniPupila - i jedyne co mogę napisać to:

POLECAM POLECAM POLECAM :)))))))))))))

• teba18 Re: Kuchnia Pupila - ostrzegam 03.09.11, 22:05
        Ja również polecam kuchnię pupila :) mają ukochane piłeczki mojej koteczki :)
        • dar61 reklamomania - ostrzegam 04.12.11, 05:32
          Piłeczki nie są chyba jednorazowym produktem, jeśli mają służyć do piłeczkowania, Szanowna Zachwalaczko?

{Teba}:

...Ja (...) polecam (...) piłeczki...

- - -

Zaczynam wierzyć {Albertowi}...
    • aska-21 Re: Kuchnia Pupila - ostrzegam 25.11.11, 21:27
      Ja rowniez ostrzegam. Zamowilam towar dwa dni temu. Dostalam wiadomosc ze towar bedzie wczoraj. Nie bylo.. Dzisiaj rano dzwonilam do firmy powiedziano mi ze musz zkompletowac towar i juz to zrobili i ze dostawa bedzie dzisiaj. Niestety tez nie ma. Juz im nie wierze.
      • kotmuka Re: Kuchnia Pupila - ostrzegam 27.11.11, 21:28
        Jesli skompletowali towar to nawet, jesli wyslali tego samego dnia to nie ma takiej opcji zeby doszlo tego samego dnia!!!! wie o tym kazdy kto choc raz zamawial cos przez net.... pani aska panikuje - jak kazdy nowicjusz w zakupach w necie. paczka idzie do sortowni firmy kurierskiej, gdzie w nocy sa parcelowane do odpowiednich wojewodztw i dopiero nastepnego dnia jest u klienta. a jesli jest piatek - a 25 listopada byl -to przesylka bedzie w poniedzialek. przeciez to logiczne....
    • monikazwarszawy Re: Kuchnia Pupila - ostrzegam 26.11.11, 22:36

Przypadkowo przeczytałam na forum tak niesprawiedliwą wypowiedź w/w klientki która złożyła 2 zamówienia i za chwile je anulowała a po wszystkim oczernia niesprawiedliwie Kuchnie Pupila.

Posiadam 3 kocury które praktycznie od od 7 lat są żywione u Pana Pawła Janiszewskiego.

3. duże zniżki
      4. szybka dostawa do domu ( pod same drzwi , a jesli nie było mnie w domku to moja sąsiadka za moją zgodą zawsze odbierała moje zamówienie )
      5. wyrozumiałość dotyczaca płatności ( czasem miałam problem finansowy i Kuchnia Pupila w delikatny sposósb rozwiazała mój chwilowy problem )

Kuchnia Pupila to najlepszy sklep internetowy jaki znam ( a zanim zaczęłam współpracować z Panem Pawłem Janiszewskim to sprawdziłam klika innych sklepów ) i w 100 % mogę śmiało polecać innym klientom którzy posiadają zwierzęta.

Gdyby na rynku były włąsnie takie sklepy internetowe jak Kuchnia Pupila to i ludzie i zwierzęta byliby zadowoleni.

Dobrej jakości i naprawde po przystępnej cenie. Każdy stałaya klient otrzymuje rabat ( uzależniony od zakupów ).

Pani która złożyła zamówienie a potem je anulowała jest chyba rozchwiana emocjonalnie lub zwyczajnie niezdecydowana....bo tylko zdecydowany klient podchodzi do odpowiedzialnych zakupów.

• aska-21 Re: Kuchnia Pupila - ostrzegam 03.12.11, 13:21
        Do wiadomosci pani kotmuszki. Niestety nie ma pani racji. Kuchnia Pupila na terenie Warszawy ma swoj transpor i zawsze byla dostawa nastepnegp dnia. Tym razem zamawialam towar 25 listopada. Dziaj mamy 3 grudzien i dostawy do tej pory nie bylo. Chyba troszke dlugo.Tymbardzie ze zamowienia nie anulowalam. A wspanialy personel nie raczyl poinformowac mnie do dzisiaj dlaczego poprostu mnie olal. Dlatego mam prawo twierdzic ze firma jest niewiarygodna i nieprofesjonalna. I swoje zdanie podtrzymuje.
    • monikazwarszawy Re: Kuchnia Pupila - ostrzegam 26.11.11, 22:39
      eli_01 napisała:

> Byłam zmuszona dwa razy anulować zamówienie w tym sklepie. Zamówienie anulowała
      > m dosłownie parę godzin po jego złożeniu. Za pierwszym razem spotkałam się z ba
      > rdzo nieprzyjemną reakcją ze strony telesprzedawcy. Za drugim razem dostałam na
      > moją skrzynkę e-mail następującą wiadomość: "kuchniaPup​ila.pl przypomin
      > a że nie życzy sobie więcej Pani zamówień. Proszę nas omijać szerokim łukiem !!
      > !!!!!!!!​!!!!!!!!!!​!!!!!!!!!!​!!!!!!!!!!​!!" No cóż, p
      > odobno konsument ma prawo odstąpienia od umowy kupna w ciągu 10-ciu dni od daty
      > jej zawarcia. Polecam zakupy w Amazon, tam spokojnie można anulować zamówienie
      > nie narażając się na fochy ze strony sprzedawcy o rozchwianych emocjach.

3. duże zniżki

• dar61 Reklama i antyreklama - ostrzegam 27.11.11, 22:48
        Wszelkiej formie reklamy, nawet tej szeptanej i sterowanej - mówimy stanowcze nie.

Klienci reklamoodporni
        • albert.flasz1 Re: Reklama i antyreklama - ostrzegam 28.11.11, 07:47
          Nie na tym forum. Tu możesz sobie klikać w kosz do usranej śmierci - efekt zerowy, co najwyżej trollem zostaniesz...:(((
          • albert.flasz1 Re: Reklama i antyreklama - ostrzegam 28.11.11, 14:51
            PS To forum już od dawna zwierzęta ma tylko w nazwie. Wyjąwszy rzadko pojawiające się tu posty nowicjuszy, gros jego aktywności służy propagowaniu różnych akcji i przedsięwzięć zaprzyjaźnionych fundacyjek oraz chamskiej kryptoreklamy...:(
            • edyta30.0 Najlepszy sklep 21.07.14, 12:06
              Pierwszy post wystawiony chyba przez konkurencję. Kuchnia pupila to najlepszy sklep w jakim zamawiałam, a mam 4 psy więc trochę sklepów już przerobiłam. Pani Sylwia specjalnie wyciągała szelki z magazynu i mierzyła centymetrem żeby mi pomóc wybrać rozmiar. Towar dostałam szybciej niż powinnam, bo bardzo o to prosiłam, dostałam fajne gratisy, mimo, że z tych oficjalnych zrezygnowałam/moje są na BARF-ie mimo małej rasy wolą surowe i taka dieta im służy/. Otrzymałam również taką zniżkę, że wysyłkę mimo pobrania miałam za darmo. Czego chcieć więcej...wobec mnie pani Sylwia była bardzo miła. Od pana Janiszewskiego dostałam mailem dokładną informację o nadaniu wysyłki. Albo negatywne opinie pisze konkurencja albo znamy tylko jedną wersję opowieści np. klientów którzy co chwila anulują zamówienia lub są nieuprzejmi też bym nie chciała obsługiwać...
    • zla_baba_jaga Re: Kuchnia Pupila - ostrzegam 29.08.14, 08:14
      ja w kuchni pupila miałam problemy z terminem dostawy, albo z kompletnością zamówienia. W keko.pl było podobnie, co większe zamówienie to jakiś problem. Od 2 miesięcy zamawiam w bokser-zoo.pl, który poleciła mi znajoma i póki co jest super:)
      • fiszka336 Re: Kuchnia Pupila - ostrzegam 13.04.15, 13:48
        Tez złoże w bokser-zoo zamowienie. Co do kuchni pupila to ja już mam dość. Dzisiaj dostałam informacje ze zamowienie przyjedzie ale po paru godzinach znowu zadzwonili ze im cos nie dowieźli. Gdyby była to jednorazowa sprawa to nie ma problemu ale takie telefony dostaje co zamowienie. pieniędze odzyskuje ale nie zawsze cała kwotę. Nigdy nie godzcie sie na zwrot przy następnym zamówieniu bo musicie sami o tym pamietać. Zobaczymy czy dziś kurier mi odda kwotę i czy w ogóle to zrobi- często wpadają dają zamowienie i nim sobie przypomnisz o pieniądzach już ich nie ma . Pozostaje wiec kwestia napisania do sklepu i złożenie kolejnego zamówienia. Co do Keko to mam wrażenie ze to tem sam sklep.
        • albert.flasz1 Re: Kuchnia Pupila - ostrzegam 16.04.15, 16:52
          To kupuj w innym sklepie i przestań już nudzić. Ile lat można odgrzewać ten kretyński wątek?????
          • fiszka336 Re: Kuchnia Pupila - ostrzegam 18.06.15, 10:00
            Oj juz nie sikaj...;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka