fifidodo 01.10.04, 19:22 mam króliczka ktory aktualnie zmienia siersc na zimowa, w zwiazku z tym myjac sie polyka ja. pozniej jest chory,boli go brzuszek:( czy ktos wie jak moglabym temu zaradzic?co ewentualnie podac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mysiam1 Re: króliczek sie leni 01.10.04, 19:48 A ja już myślałam, że masz jakiegoś wyjątkowo leniwego króliczka i już się zastanawiałam, czy się to u niego objawia ;-))) A serio - skoro linieje, to może wśród pokarmów czy odżywek dla królików jest coś takiego, jak dla kotów połykających włosy podczas mycia? Odpowiedz Link Zgłoś
patja Re: króliczek sie leni 03.10.04, 14:43 Ojojojojoj krolisia nalezy czesac... najlepiej codziennie... mozna kupic specjalna szczotke, ktora nie kosztuje duzo w sklepach zoologicznych... Pozdrawiam Ps. Jak krolisia boli brzuszek to mojemu pomaga glaskanie go po nim, to trudne zajecie, ale jak kroliczek ufa to nie ma klopotu... Odpowiedz Link Zgłoś
rezurekcja Re: króliczek sie leni 04.10.04, 11:03 www.kazior5.com/ forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=20763 - jeszcze pusta uszata.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
iselle Re: króliczek sie leni 22.10.04, 21:52 Mój królik nie lubi czesania :/ A też wszędzie teraz pełno jego futra. Odpowiedz Link Zgłoś
anna152 Re: króliczek sie leni 24.10.04, 13:52 Wejdź na stronę lecznicy weterynaryjnej OAZA www.lecznica-oaza.prv.pl To jest lecznica specjalizująca się w leczeniu królików. Na pewno znajdziesz tam dużo cennych informacji na forum. Moja królisia jest tam pacjentka. Buziaki.Ania. Odpowiedz Link Zgłoś