katarzyna_maria123 25.09.17, 15:37 witam. mojemu kotu w pyszczku od srodka wyszły tak jakby "kolce". takie narośle. nie boli go to ani nie zaobserwowałam takiej narośli nigdzie indziej. wygląda to jak kolce jeża. co to może być ? czy to brodawczak? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blueluna Re: chory kot 01.10.17, 12:14 Najlepiej byłoby gdyby te zmiany zobaczył lekarz weterynarii - trudno coś takiego diagnozować przez internet. Nie brzmi to z opisu jak brodawczak... Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna_maria123 Re: chory kot 04.10.17, 19:49 WŁAŚNIE O TO CHODZI ZE LEKARZ POWIEDZIAŁ ZE PODEJRZEWA BRODAWCZAKA ALE NIE JEST W 100 % PEWNY. ZAPISAL MAŚĆ I NIC WIECEJ. MAŚCI UŻYWAM JUZ OKOLO 3 TYGODNI I EFEKTÓW NIE WIDAC. Odpowiedz Link Zgłoś
blueluna Re: chory kot 07.10.17, 07:10 No ale nie napisałaś że to wet rzucił takim podejrzeniem - choć nie wiem dlaczego akurat takim. Nie wiem też gdzie mieszkasz - ale dobrze byłoby te zmiany pokazać komuś innemu - kto umiałby je rozpoznać lub pobrałby wycinek do zbadania. Odpowiedz Link Zgłoś
marian_malek Re: chory kot 23.10.17, 00:27 rosna mu trzecie zeby, kup mu kosci dla psa zeby je oszlifowac , zeby go nie drapaly Odpowiedz Link Zgłoś