Dodaj do ulubionych

nie mamy już eksperta?

22.11.17, 16:04
Wygląda na to, że nie mamy. Ostatni raz nasz Ekspert odezwał się 17 maja, czyli ponad pół roku temu. Wyjątkowo duża i o wyjątkowych kwalifikacjach grupa Ekspertów z lecznicy Arka (początkowo czworo, później już tylko dwoje) była z nami około trzech lat i odezwała się w sumie 198 razy, najczęściej odsyłając pytające o coś osoby do "lekarza prowadzącego".

Obecnie zainteresowani "poradą" Eksperta czekają na odpowiedź, nie zdając sobie sprawy, że pytają w próżnię. Na forum nie ma żadnej informacji o nieobecności Eksperta, przeciwnie, jest jak dawniej pełna informacja, że jest i co może...
Może wobec tego należałoby już zdjąć tę informację z nagłówka Forum razem z darmową reklamą lecznicy Arka?
Obserwuj wątek
    • addart Re: nie mamy już eksperta? 17.05.18, 10:35
      No i mamy... okrągłą rocznicę ostatniej wypowiedzi naszego Eksperta.
      A na forum tylko reklamy producentów karmy i siatek do okien.
      • kasi.aa Re: nie mamy już eksperta? 17.05.18, 15:30
        Zgłaszaj proszę takie rzeczy na forum@agora.pl - tam codziennie ktoś dyżuruje.
        Eksperta już nie ma, to fakt - zdjęliśmy z nagłówka forum.

Odnośnie drażniących reklam producentów karmy/itp - jeśli dobrze pamiętam, to oferowano Ci pozycję moderatora forum ;)
        Jeśli nie jesteś zainteresowany - istnieje coś takiego jak przycisk "zgłoś", przy każdym wpisie
        • addart Re: nie mamy już eksperta? 17.05.18, 16:29
          Uprzejmie dziękuję. Właściwie to reklamy mi nie przeszkadzają, może to nawet komuś się przyda. Wspomniałem o nich na tzw. marginesie. Natomiast fakt rezygnacji ze swojej funkcji eksperta na forum eksperckim powinien być moim zdaniem znany Administracji Forum bez przypominania o jego nieobecności przez rok...
          Zresztą ja napisałem ten wątek głównie dla informacji niczego nieświadomych uczestników forum. W przyszłości postaram się korzystać z forum@agora.pl.
          Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka