dorotawasilewska 17.06.05, 19:36 dlaczego mój kot pomimo ze ma 8m-c ma odruchy ssania? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mysiam1 Re: mój kot? 17.06.05, 21:32 Bo był pewnie zbyt wcześnie oddzielony od matki. Odpowiedz Link Zgłoś
jazzgirl Re: mój kot? 19.06.05, 14:08 Mój kot był odłączony od mamy niedługo po urodzeniu, odruch ssania pozostał mu do końca życia, tj mając 16 lat czasem mu się zdażało. Pozdrawiam, Iza Odpowiedz Link Zgłoś
wiesia.and.company Re: mój kot? 20.06.05, 15:14 Moją 6-tygodniową kotunię wyrzuconą przez okno samochodu nauczyłam ssać i jeść, ale bardzo płakała, więc tuliłam ją do piersi i pozwalałam ssać szyję(moje palce były za duże). Chciałam przestawić na ssanie butelki ze smoczkiem (taka kupiona w sklepie wet.) - niestety. Zostało jej do dzisiaj, że trzy razy w nocy rzuca się rozanielona na moją szyję i lekko podsysa. Toczę z nią walki, aż zmęczona i łaskotana w łapki podsypia. Ma teraz 9 miesięcy i chyby szybko jej nie minie. Moja druga dorosła ssała tylko Felutka (kocurka, co lubił zresztą) do końca jego życia. I tylko Felutka. Po jego śmierci nikt nie dostąpił zaszczytu. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
rezurekcja moj kot ssal i ugniatal do konca zycia. 22.06.05, 10:45 na szczescie nie nas, tylko psa. Odpowiedz Link Zgłoś