Dodaj do ulubionych

siberian husky

22.06.06, 22:15
Witam mój pies siberian husky ma dopiero 2 miesiące ale jego stolec ostatnio
jest ciągle bardzo rzadki chociaż niedaje mu domowego jedzenia ani z puszki
chociaz tydzien temu dawałem troche ale przestałem szybko jak stolec był
rzadki.ciagle teraz je suchą karme nic sie niepoprawia.Ale pies jest wesoły
zabawny ciagle chce sie bawic to chyba dobrze.Czy zwrócic sie z tym do
weterynarza moze cos powaznego wyniknąć biegunka?.Prosze o odp z góry dziękuję
Obserwuj wątek
    • mysiam1 Re: siberian husky 23.06.06, 09:06
      NO jasne, że go weterynarza! Czy mały był już odrobaczany i szczepiony?
      • pele8526 Re: siberian husky 24.06.06, 18:36
        tak mały był szczepiony ale nieiwem czy odrobaczony bo w ksiązeczce niema tego
        a koles mowil ze był ale i tak ide na kolejne szcepienie za pare dni.Byłem u
        weterynarza dał tabletki jak narazie niepomagają ale moze za jakis czas;/
        • mysiam1 Re: siberian husky 25.06.06, 14:28
          pele8526 napisał:

> tak mały był szczepiony ale nieiwem czy odrobaczony bo w ksiązeczce niema
          tego
          > a koles mowil ze był ale i tak ide na kolejne szcepienie za pare dni.Byłem u
          > weterynarza dał tabletki jak narazie niepomagają ale moze za jakis czas;/

O matko, jaki KOLEŚ? Gdzie kupiłeś tego szczeniaka? Czy w książeczce jest
          naklejka z fiolki ze szczepionką i pieczątka weta? Czym karmisz tego psa?
          • pele8526 Re: siberian husky 26.06.06, 16:15
            SZczeniaka kupiłem u hodowcy rodzice szczeniaka są wporządku dorodne siberiany
            oglądałem .W ksiązeczce jest stępel i naklejka z szczepienia byłem u
            weterynarza i dała mi termin drugiego szczepienia i własnie jutro ide ma byc
            odrobaczony.A karmie psa wyłącznie suchą karmą.
    • anna.jozwik Re: siberian husky 26.06.06, 20:18
      Moze własnie ta sucha karma, którą go karmisz jest przyczyna tej biegunki. A
      moze zarobaczenie - szkoda, ze piesek nie został do tej pory odrobaczony. Jeśłi
      piesek ma biegunkę, nie wolno go szczepić. Szczepi się wyłącznie zdrowe psy.
      Biegunki nie wolno bagatelizowac, bo piesek moze się bardzo odwodnić.
      Jak najszybciej idź z nim do lecznicy weterynaryjnej. Moze potrzebny będzie
      antybiotyk.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka