figa84 26.08.10, 20:46 Dziewczyny znacie może dentystę dla rocznego dziecka? Chciałabym się małą przejść na pierwszą wizytę, ale trochę się boje źle trafić. Interesują mnie dentyścu od Buczkowic/Szczyrku po Bielsko i Czechowice, ew. Pszczynę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
egac Re: dentysta dla roczniaka 26.08.10, 22:40 Ewa Pakosz, z dzieckiem nie byłam, ale sama chodzę, bardzo ok. Odpowiedz Link Zgłoś
rioter Re: dentysta dla roczniaka 27.08.10, 08:55 Bardzo fajni dentyści przyjmują w DENTOPLEXie to na osiedlu karpackim w bielsku. Zarówno pani jak i panowie mają super podejście do dzieci) Chodzę tam z moimi szkrabami. Trafiłam po wielu przejściach z moją córką( teraz 4,5- a jak zaczynaliśmy szukać miała 2) i wreszcie tam chodzi chętnie:) Polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
pigula74 Re: dentysta dla roczniaka 30.08.10, 10:54 www.pczbielsko.pl/stomatologia.html Odpowiedz Link Zgłoś
yrenka84 Re: dentysta dla roczniaka 31.08.10, 09:33 Dentysta dla dzieci jest w Centrum Pediatrycznym na Cyniarskiej w Bielsku. Odpowiedz Link Zgłoś
yoshi.myu koło statoilu/ w budynku mcdonalda i figloparku 15.09.10, 07:53 specjalnie dla dzieci :D dziś idziemy i sprawdzimy Odpowiedz Link Zgłoś