IP: 91.215.228.* 18.10.10, 19:52
Planuję na stałe osiedlić się w Bielsko-Białej więc szukam mieszkania. Znalazłam w necie - Agencja Biuro Konkret oferująca sprzedaż mieszkań ich strona www.biurokonkret.com - czy ktoś korzystał z ich usług czy mam się spodziewać dodatkowych kosztów?
Obserwuj wątek
    • Gość: aro2 Re: Agencje IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 18.10.10, 21:13
      koszty będą pewnie jak w większości agencji 2-3% za pośrednictwo. Ważne żeby za te pieniądze zrobili to co do nich należy, a nie wystawili tylko fakturę. Nie mam doświadczeń z Bielska ale może inni podpowiedzą z kogo warto skorzystać a kogo raczej unikać?
      • Gość: janek Re: Agencje IP: 195.93.134.* 18.10.10, 21:44
        kolejna kryptoreklamka? calkiem niedawno juz bylo:

forum.gazeta.pl/forum/w,53,117630605,117630605,Gdzie_najlepiej_zamieszkac_w_Bielsko_Bialej_.html
        najpierw gdzie mieszkac i link do agencji a teraz jakie koszta i znow ten sam link haha
        • Gość: unforgettable Re: Agencje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.10, 22:22
          Mało tego - znowu TEN SAM BŁĄD! Do diaska, przeprowadziłam się tu niedawno, ale od zawsze wiem, że oba człony nazwy się odmienia! "Bielsko-Biała" - "BielskA-Białej"! Tak trudno to zapamiętać???
    • Gość: Sertoninum Re: Agencje IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 19.10.10, 13:33
      W powszechnej opinii Agencja Biuro Konkret to wyjątkowi partacze, naciągacze i złodzieje. Nie polecam!! A po za tym najlepsza reklama to reklama płatna :)
      • Gość: Przemek Re: Agencje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.10, 15:35
        Jeśli nie masz nic sensownego do powiedzenia - lepiej nic nie mów. Do tego obrażasz innych.

Ja np. myślę, że jesteś zestresowanym pracownikiem konkurencji, stoisz w miejscu a inni idą do przedu. Ten kawałek tortu od zawsze jest mój i basta! Wake up :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka