Gość: moimoi Jak widzę SBL w Tychach.... IP: *.dynamic.chello.pl 24.05.11, 09:18 ...to momentalnie stosuję zasadę "bardzo ograniczonego zaufania". Bieruniok-Lędziniok w przeważającej swej masie nie używa kierunkowskazu, bo po co. Nie sygnalizuje zamiaru zmiany pasa, bo po co. Z ronda zjeżdża także bez kierunkowskazu, bo po co. Jeśli ktoś parkuje jak jełop, zajmując 3 miejsca parkingowe, to też zwykle ma rejestrację SBL. Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca-wiesniakow Re: Jak widzę SBL w Tychach.... 15.10.16, 22:05 i tu sie zgadzam w 100% przywalaja swoje smierdzace dupy swoimi TDIkami robia syf jak u siebie na wsi a co najlepsze MIEJSCA PRACY sa dla tyszan wiesniaki w polu ziemniaki kopac !!! WON Z TYCHÓW WSIOKI !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SZY "Stop żywieckim kierowcom". Akcja na Facebooku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.11, 09:20 haha brak słów dla idiotów z bielska , którzy wymyślają takie akcje.widać że na fejsbuniu większość ludzi to po prostu ludzie ograniczeni umysłowo. Odpowiedz Link Zgłoś
m_n_m_s "Stop żywieckim kierowcom". Akcja na Facebooku 24.05.11, 09:26 Ja nie lubię SK i KSU :) Mówię to jako kierowca występujący od czasu do czasu pod SZY, ale przede wszystkim rowerzysta :) Odpowiedz Link Zgłoś
m_n_m_s Re: "Stop żywieckim kierowcom". Akcja na Facebook 24.05.11, 09:40 W ramach uzupełnienia to dawno się tak nie uśmiałem czytając komentarze :) Co jak co, ale temat wybitnie błahy nam rzeczywiście zafundowano. Wydaje mi się, że dziennikarze zbyta poważnie biorą wszystko co się na Facebooku pojawia :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gooral Prowokacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.11, 09:28 ten artykuł i strona na Facebook to prowokacja, takie hasełka mogą wypisywać Ci którzy próbuja zantagonizować BB z Żywcem. Jak zakazać to wjazdu na rejestracjach SK, SMI, SO, SBE etc. innych niż SB,SBI,SZY,SCI, w końcu to oni sie panosza na naszych drogach i quadami w naszych górach, szlaban na wjeździe do BB od północy i pobierać myto ! Odpowiedz Link Zgłoś
erzbischof "Stop żywieckim kierowcom". Akcja na Facebooku 24.05.11, 09:30 parkujac, potrzebuja 2 stanowiska ( SFERA 1) ....no tak....jak sie jezdzilo furmanka to nie nie ma sie czemu dziwic ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gooral Re: "Stop żywieckim kierowcom". Akcja na Facebook IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.11, 09:43 > parkujac, potrzebuja 2 stanowiska ( SFERA 1) ....no tak....jak sie jezdzilo fur > manka to nie nie ma sie czemu dziwic ..... a Wy dupki ze Śląska to parkujecie u nas 'przepisowo' i przyjeżdżacie 'wypasionymi' brykami z przerobu z byłej NRD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr Re: "Stop żywieckim kierowcom". Akcja na Facebook IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.11, 11:25 Żal mi cię. Szczerze żal. Jednocześnie już się boję, że możesz mieć dzieci, które wychowasz na takich samych idiotów jak ty :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna "Stop żywieckim kierowcom". Akcja na Facebooku IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 24.05.11, 09:43 ciekawe.....połowa mieszkańców Bielska pochodzi z okolic Żywca i samego Żywca, kultura jazdy nie zależy od od tego z jakiego rejonu pochodzi , tylko czego się nauczył na kursie i z jego charakteru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gooral Re: "Stop żywieckim kierowcom". Akcja na Facebook IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.11, 09:46 temat dpa, jakich wiele na 'ślązaczo wybiórczej', teraz będą próbować nas zantagonizować, ale jak napisałaś, my z Żywcem to rodzina, więc sami sobie to wyjaśnimy. Zresztą nasi 'osiedlowcy' są tacy sami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AS "Stop żywieckim kierowcom". Akcja na Facebooku IP: *.centertel.pl 24.05.11, 10:12 Nie rozumiem tej akcji jest żałosna przecież BB i Żywiec to jeden C.K. organizm :)))))), ktoś tu próbuje mącić wodę ...tylko kto ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: "Stop żywieckim kierowcom". Akcja na Facebook IP: *.c193.msk.pl 24.05.11, 11:20 Jaki jeden organizm? Powiat żywiecki to Małopolska, a reszta to Górny Śląsk (Cieszyński): upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/e3/Wojewodztwo_slaskie_a_Slask.png Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gooral Żywiec i BB to jedno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.11, 11:45 > Jaki jeden organizm? Powiat żywiecki to Małopolska, a reszta to Górny Śląsk (Ci > eszyński): chyba Cię powaliło albo sztolnia zaszkodziła, BB i Żywiec to Małopolska, a BB w części to historycznie Ks.Cieszyńskie, GŚ to mamy ale tam gdzie się kończy dwunastnica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matoł T "Stop żywieckim kierowcom". Akcja na Facebooku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.11, 10:22 Właściciel strony powinien już być aresztowany przez ABW za propagowanie faszyzmu i rasizmu .Gdzie jest QURWA prokuratura i policja w tym tuskowym kraju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb71 "Stop żywieckim kierowcom". Akcja na Facebooku IP: 195.116.95.* 24.05.11, 10:36 We Wrocławiu taką rolę spejniają rejestracje Wałbrzyskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morswin we Wrocławiu IP: *.internetia.net.pl 25.05.11, 11:21 we Wrocławiu to największą panikę na drodze wzbudzają tablice DTR (Trzebnica) i DOA (Oława) - poza DB (Wałbrzych) naturalnie ;) niby stereotypy, ale często mają pokrycie w rzeczywistości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adamsky "Stop żywieckim kierowcom". Akcja na Facebooku IP: *.unknown.vectranet.pl 24.05.11, 10:41 Durniejszej prowokacji sam bym nie wymyślił! Co za debilna akcja, czy wy już nie macie o czym pisać!? SZY, SB, SCI pewnie jest tyle samo normalnych kierowców jak i tych co jeździć nie umieją i nie wiedzą co to kierunkowskazy! Masakra jakaś, czy wy tam w Katowicach macie za to jakieś premie obiecane! Nie skłócicie nas tutaj choćbyście bardzo chcieli! Zajmijcie się lepiej waszym wunglem i związkami zawodowymi co wam kopalnie roz.....ają. Tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz "Stop żywieckim kierowcom". Akcja na Facebooku IP: *.c193.msk.pl 24.05.11, 11:15 Powiat żywiecki to Małopolska, na siłę przyklejony do Śląskiego. To wiele wyjaśnia :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr Re: "Stop żywieckim kierowcom". Akcja na Facebook IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.11, 11:28 Tu się zgodzę i jakoś w ogóle mi nie wstyd :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gooral Re: "Stop żywieckim kierowcom". Akcja na Facebook IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.11, 11:52 powiat bielski też został na siłę przyklejony do woj.śląskiego, zresztą w imię 'gdzie BB tam będzi i Żywiec', BB głosowało za Małopolską, ale hanysowskie lobby w Jaworzu i Jasienicy zrobiło swoje i tak, jednym głosem przegłosowano opcję tego woj. niby śląskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr Re: "Stop żywieckim kierowcom". Akcja na Facebook IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.11, 11:53 Tu się zgadzam i jakoś mi nie wstyd :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z_drogi Re: "Stop żywieckim kierowcom". Akcja na Facebook IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.11, 11:26 Autorem tekstu (bezmyślnej zbitki liter i słów) jest Ewa Furtak. To wiele wyjaśnia. Jak zawsze: żenujący poziom... Co ciekawe, pani Furtak za szerzenie wrogości i uprzedzeń zainkasuje od "Wybiórczej" pieniądze frajerów, którzy gazetkę kupują. Odpowiedz Link Zgłoś
posca "Stop żywieckim kierowcom". Akcja na Facebooku 24.05.11, 11:39 Mam nadzieję, że artykuł, podobnie jak i akcja, są jedynie żartem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kierowczyni "Stop żywieckim kierowcom". Akcja na Facebooku IP: *.bielsko.dialog.net.pl 24.05.11, 11:54 Zaatakowani Żywieccy kierowcy, wzorowi i jakże szlachetni i ponad ten artykuł.Tymczasem od niejednego żywieckiego kierowcy słyszałam, że najchętniej zakazaliby wstępu do Żywca kierowcom z okolicznych wiosek. Nie oburzajcie się na Bielszczan, że traktują Was tak samo, jak Wy traktujecie kierowców z okolicznych podżywieckich wiosek. A swoją drogą ... to CB radio, antena, przyciemniane szyby, podświetlane na niebiesko reflektory ... ehhh - "nie lubię tego" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr Re: "Stop żywieckim kierowcom". Akcja na Facebook IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.11, 12:07 Nie wiem gdzie to słyszałeś. Mieszkam na żywiecczyźnie i jakoś nigdy o tego typu postulatach nikt z ludzi, z którymi rozmawiałem nie mówił. A już tym bardziej nikt nie próbował mi zakazywać wjazdu. W głowie mi się nie mieści, że ktoś mógł ci coś takiego powiedzieć, bo to niedorzeczne tak jak ta cała akcja. Wszelkie próby usprawiedliwiania tego artykułu i całej akcji są daremne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mark Re: "Stop żywieckim kierowcom". Akcja na Facebook IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.11, 12:11 Głupia akcja ludzi z kompleksami, którym od mieszkania w blokach i braku świeżego powietrza zaczyna walić na dekiel. Aż dziw bierze, że autorzy akcji nie postulowali, zakazu wjazdu do miasta innymi samochodami z rejestracjami innymi niż jedynie słuszne "SB". A tak na poważnie... Jestem mieszkańcem BB w czwartym pokoleniu, więc mogę się nazwać Bielszczaninem z dziada pradziada i niestety jeżdżąc po całym woj. śląskim, a nieraz po całej Polsce i obserwując zachowanie kierowców z rejestracjami zaczynającymi się SB mam identyczne uwagi i spostrzeżenia, jak te które autorzy akcji kierują pod adresem kierowców z Żywieczcyzny. Tak naprawdę jesteśmy społeczeństwem zmotorywanym na większym skalę dopiero w pierwszym, najdalej drugi pokoleniu, stąd trudno się dziwić, że kultura jazdy jest u nas na bardzo niskim poziomie. I tak jest w całym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kato_n "Stop żywieckim kierowcom". Akcja na Facebooku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.11, 12:29 Proponuję podobną akcję dla kierowców z rejestracją SMI - STOP SMI - GOLOM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nazikomunista_back "Stop żywieckim kierowcom". Akcja na Facebooku 24.05.11, 12:44 "- Zapewniam, że to taki sam stereotyp jak np. opinie dotyczące kobiet za kierownicą " Czyli: tak, to prawda że żywieczaki jeżdżą jak szympansy po gałce muszkatołowej, ale nie powinienem tak mówić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yeti "Stop żywieckim kierowcom". Akcja na Facebooku IP: *.pl 24.05.11, 12:55 I kto to mówi.... "kierowcy" z Bielska.... dane BeBeLoki..... SBL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zauroczony a ja ostatnio mam szczescie do SL IP: 194.126.165.* 24.05.11, 13:32 same piekne kobiety sie trafiaja. szczegolnie pozdrawiam pania z niebieskiego BMW serii 1 oraz pania z czarnej hondy civic... obie SL-ki oczywiscie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nasperka "Stop żywieckim kierowcom". Akcja na Facebooku IP: *.ath.bielsko.pl 24.05.11, 13:50 Tylko niepowazni i zadufani w sobie moga tak pisać, sam jezdze na zywieckiej rejestracji i codziennie wlasnie do bielska i wlasnie to co wypisujecie jest wierutną bzdura. Wiec mam porownanie na bierzaco jak kto jeździ, czy to kierowca na zywieckiej rejestracji czy na bielskiej. Takie same robią wykroczenia tak samo bywaja nieuprzejmi. Wymyslanie takich sankcji co proponujecie jest niepoważne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gooral Nie daj się prowokacji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.11, 14:30 ten artykuł to kolejna prowokacja hanysowskiej GW, żeby wrzucić temat niby konfliktu BB i Żywca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J-ek "Stop żywieckim kierowcom". Akcja na Facebooku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.11, 14:26 Coś w tym jest. Dzisiaj ok. południa Iveco z numerami SZY zablokowało lewy pas na Sokolskiej w Katowicach, bo kierowca koniecznie chciał skręcić w lewo nie zważając na podwójną linię ciągłą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gooral Re: "Stop żywieckim kierowcom". Akcja na Facebook IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.11, 14:32 ojej, !! , a kierowcy z SK zaparkowali wpoprzek na autostradzie A4 bo mysleli że to nowy parking koło kopalni weź się puknij Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr Re: "Stop żywieckim kierowcom". Akcja na Facebook IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.11, 15:30 :| WOW. Cóż za dowód na poparcie zawartych w tym żałosnym artykule tez :| A ty z jakiego powiatu? Tak tylko pytam... Chciałem się dowiedzieć z jakiego miejsca w Polsce pochodzą ludzie, którzy nie popełnili dziś żadnego wykroczenia drogowego :-) Na litość... Odpowiedz Link Zgłoś
rpa2 aleś wymyślił 24.05.11, 17:53 ta cała furtak to beznadzieja w rozpaczy a w Lublinie to nawet bułgarów samochody bejsbolami biją wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,9657404,Rzucili_sie_z_kijami_na_samochody_Bulgarow__Dlaczego_.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jura "Stop żywieckim kierowcom". Akcja na Facebooku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.11, 14:55 No wiadomo, Żywiecczyzna to dla Bielszczan zawsze były "Górolowice". Ale to się staje coraz bardziej nieaktualne, bo ci ludzie też się powoli cywilizują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Cywilizacja się wypowiedziała :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.11, 15:27 Haha. "Też", "powoli". Pan rodem z lepszego świata się wynurzył :-) Człowieku, czy ty na serio wierzysz, że w BB są jacyś "lepsi", "bardziej cywilizowani" itp? Zejdź na ziemię... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gooral Re: "Stop żywieckim kierowcom". Akcja na Facebook IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.11, 08:39 > No wiadomo, Żywiecczyzna to dla Bielszczan zawsze były "Górolowice". Ale to się > staje coraz bardziej nieaktualne, bo ci ludzie też się powoli cywilizują. co za określenie, pogratulować !, z tym że BB w dużej części też. A Jura to z której strony, już od Jaworza czy dalej na północ ?, z "kopidolstwa" ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierownica "Stop żywieckim kierowcom". Akcja na Facebooku IP: *.dynamic.chello.pl 24.05.11, 16:30 Stop samochodom z blachami SO w całej Polsce. Stop tym najwiekszym chamom za kołkiem. SO STOP! Odpowiedz Link Zgłoś
rpa2 "Stop żywieckim kierowcom". Akcja na Facebooku 24.05.11, 17:59 A tak generalnie to jak widzę zdjęcie niejakiej furtak w gazecie wyborczej to stwierdzam, że straszna z niej brzydula na gębie i to wysokie czoło ..fuj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: "Stop żywieckim kierowcom". Akcja na Facebook IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.11, 18:14 kierowcy z rejestracją SZ... jeżdżą bardzo dynamicznie. Codziennie rano muszę przejść z dzieckiem na pasach przez Żywiecką. Kierowcy z Żywca jadący do pracy do BB przejeżdżają nawet jak już jestem na środku pasów. Według mnie najgorszymi kierowcami nie są SZ... tylko KOS czyli Oświęcim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sunnita "Stop żywieckim kierowcom". Akcja na Facebooku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.11, 18:21 O debilniejszej akcji na fejsie już dawno nie słyszałem! Zakazać jazdy wszystkim kierowcom poza miejscem zarejestrowania auta:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr Re: "Stop żywieckim kierowcom". Akcja na Facebook IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.11, 09:40 Niestety. Ten cały "fejs" gromadzi dzieciaki z "ciekawymi pomysłami". Tragedią jest nie sam fakt dziecinady, bezsensu, absurdu i generalnie (nawet przy mega poparciu władz, w co oczywiście nie wierzę) niemożność wprowadzenia "regulacji" proponowanych przez tą grupkę niedojrzałych elementów. Tragedią jest pisanie o tym w GW. W ogóle tragedia, że kogoś zainteresował tak tępy temat. Dużo ostatnio dziennikarze rzucają się na tego "fejsa". Jeśli jakiś kompletny idiota zgromadzi kilkaset osób, które będą za zjadaniem zgniłych jaj, to jakiś gazeciarz też o tym napisze. GW powinna zdobyć domenę żal.pl. Niestety prawdopodobnie niedługo będzie to Fakt albo Super Express na bis. Odpowiedz Link Zgłoś